Zahar Brun & Melasa

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Melasa BIO din trestie de zahar 350gr
  Melasă din zahăr de trestie ECOLOGICĂ, bogată în minerale, pret cutie 350 gr. Foarte bun înlocuitor al zahărului, melasa este ideala pentru aluaturi de patiserie, cofetarie, dulciuri de casa. Melasa poate îndulci orice desert de casă, cafeaua, ceaiul, budinci, orez cu lapte, etc. Produsul conţin..
  Lei: 16.90
 • Zahar BIO din Flori de COCOS 200 gr
  Zaharul din flori de cocos este un deliciu in sine! Cu o textura fină, se topește în gura și lasă o dulceață echilibrată, cu ușoare note de vanilie și caramel. Zahărul din flori de cocos poate înlocui zahărul original în orice preparat (proporția 1:1). Datorită punctului scăzut de topire se dizol..
  Lei: 35.00
 • Zahar BIO din Nuca de COCOS 150gr
  Zahăr bio din nucă de cocos, pret pentru cutie 150gr. Zahărul obținut din nucă de cocos de la tropice nu este rafinat. Conține: potasiu, zinc, fier și vitaminele B1, B2, B3 și B6. Inozitolul (vitamina B8) se găsește din abundență în zahărul de cocotier. Această vitamină secială este beneficăpentr..
  Lei: 11.80
 • Zahar brun crocant Bio Demerara 400 gr
  Demerara este numele unei colonii indigene din America de Sud și se traduce “râul lemnului de trestie”. Zahărul Demerara este un zahăr brun, crocant, nerafinat, cristalizat, de culoarea chihlimbarului.    Se diferențiaza de celelalte tipuri de zahăr brun prin modul de procesare:..
  Lei: 11.40
 • Zahar Brun Nerafinat din Mauritius 500gr
  Zaharul brun nerafinat din Mauritius Golden Cane 500gr este ideal ca îndulcitor în cafea și ceai. Are o aroma intensa si da un gust fin prăjiturilor și deserturilor. Este ideal pentru a inlocui zahărul alb iar pretul este foarte bun! Se obtine prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului..
  Lei: 13.20
 • Zahar din Mesteacan Slab Caloric 100% Natural 200 gr
  Zahărul din mesteacăn este poate cel mai plăcut îndulcitor natural, dar cu aproape jumătate dintre caloriile zahărului din sfeclă sau trestie. Ideal pentru cafea, ceai, diverse mâncăruri. Este, așadar, recomandat și în dietă sau cure de slăbire. Zahărul de mesteacăn același gust și putere de..
  Lei: 21.00
 • Zahar din Trestie Brun Nerafinat 500 gr
  Zaharul din trestie brun nerafinat  este un produs exotic autentic, 100% certificat biologic.  Ecologic = BIO = Organic. La cultivarea trestiei de zahar nu s-au folosit fertilizatori, pesticide chimice şi toxice şi nici iradiere. Zaharul s-a obţinut prin procesare minimală pentru a..
  Lei: 12.60
 • Zahar din trestie BRUN Nerafinat, 400 gr
  Zahar din trestie BRUN Nerafinat, pret 400 gr. Zaharul din trestie brun, nerafinat, este recomandat terapeutic în diete în diete regenerante şi vitalizante, în tratamentele cu plante sau tincturi,etc.   Conţine: zaharoză, melasă (compusă din nutrienţii esenţiali ai trestiei de zahăr..
  Lei: 13.60
 • Zahar Integral Bio cu Melasa si Oligoelemente 350 gr
  Zahar integral BIO, Sucanat, 350 g. Acest zahar nu este rafinat păstrându-se intacte toate ingredientele active (melasa,  oligoelemente).   Zahărul este obținut prin simpla deshidratare a sucului de trestie (eliminarea apei).  Conține: 100% zahăr din suc integral de trestie b..
  Lei: 15.60
 • Zahar NEPROCESAT Integral din Trestie deshidratata BIO 500 gr
  Zahăr neprocesat, obținut integral prin simpla deshidratare a sucului de trestie. Zahărul este zahăr, tot aproape 400 calorii are. Dar dacă dorim să alegem un zahăr natural, atunci varianta neprocesată, BIO, din trestie deshidratată este cea mai bună. Fiind integral, nerafinat, zahărul din tresti..
  Lei: 16.80
 • Zahar Vanilat cu Vanilie Autentica Bourbon 8gr
  Zahăr vanilat cu vanilie autentică de Bourbon pură și fără aromatizanți. Zahărul vanilat Biovegan este ideal pentru dulciuri, creme, băuturi, prăjituri și fursecuri. Putem găti bio sănătos și pentru copii. Ingrediente: zahăr brut din trestie, vanilie Bourbon 6,25%. Ingrediente din cultur..
  Lei: 3.50