Sirop BIO de ARTAR, TAPIOCA, OREZ & AGAVE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Indulcitor 100% MERE BIO fara zahar adaugat 250ml
  (Stoc epuizat temporar) Orice desert poate fi inducit cu sos de mere bio. Consistenta acestuia este ca a mierii dar cu mult mai putine calorii. Gustul este delicios iar beneficiile pentru sanatate sunt deosebite, caci fiind bio si 100% natural, sucul de mere pastreaza proprietatile nutritive ale ..
  Lei: 16.90
 • Sirop bio de Artar clasa A 330gr
   Siropul de artar clasa A este un indulcitor ideal pentru ceai, cafea, shake-uri proteice, prajituri fara coacere, limonada, gingerada  sau sucuri de fructe. Recomandarea noastra pentru o limonada perfecta transforamata in gingerada: 1 litru de apa plata, 1 litru de apa minerala, 5 ..
  Lei: 42.63
 • Sirop de AGAVE Bio original (Mexic) 360 gr
  sale
  Sirop de agave BIO original (din Mexic), pret pentru 360gr. Siropul de agave are un gust delicios si un indice glicemic de 27, comparativ cu zaharul (92) sau cu mierea (83) - ceea ce inseamna ca nu ingrasa atat de mult. Produs obținut din materii prime selecționate și prelucrate prin tehnolo..
  Lei: 16.50Lei: 19.51
 • Sirop de manioc (tapioca) BIO 365 gr
  sale
  Sirop de manioc (tapioca) BIO. 100% sirop de manioc din culturi certificate ecologic. Pret pentru 365 gr. Cu o dulceata si un gust neutru, acest sirop se folosește ca îndulcitor natural, pentru a înlocui zahărul din alimentație sau ca alternativă pentru miere, sirop de arțar, sirop/pulbere de ste..
  Lei: 6.63Lei: 10.20
 • Sirop de Orez Bio 370gr
  Sirop de orez BIO, pret pentru cutie cu capac sigilabil 370 gr. Siropul de orez menajeaza pancreasul caci nu are o putere de indulcire mai slaba decat acesta si nu ridica glicemia prea mult. Este recomandat si pentru copii. Un indulcitor natural, alternativa a zaharului. Siropul de orez nu ..
  Lei: 11.50