Sirop BIO de ARTAR, TAPIOCA, OREZ & AGAVE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Indulcitor 100% MERE BIO fara zahar adaugat 250ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Orice desert poate fi inducit cu sos de mere bio. Consistenta acestuia este ca a mierii dar cu mult mai putine calorii. Gustul este delicios iar beneficiile pentru sanatate sunt deosebite, caci fiind bio si 100% natural, sucul de mere pastreaza proprietatile nutritive ale ..
  Lei: 18.70
 • Sirop BIO cu GHIMBIR 30% si LAMAIE 22% 250ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Sirop BIO cu GHIMBIR 30% si LAMAIE 22% 250ml. Ideal pentru ceai, limonada, suc. Ingrediente: trestie de zahăr BIO, suc de ghimbir BIO 30% (ghimbir BIO 95%, apă de izvor, suc de lămâie BIO), suc de lămâie BIO 22%. BIO = din culturi certificate ecologic. ..
  Lei: 17.50
 • Sirop BIO cu MENTA si LAMAIE 250ml
  Sirop BIO cu MENTA si LAMAIE 250ml. Sirop ideal pentru cocktail ceai, limonada, suc. Ingrediente: trestie de zahăr BIO, apă minerală naturală, extract de mentă BIO* 23%(apă minerală naturală, dulceață de struguri BIO*, mentă BIO*(5%), suc de lămâie concentrat BIO), suc de lămâie co..
  Lei: 17.50
 • Sirop bio de Artar clasa A 330gr
  Siropul de artar clasa A este un indulcitor natural, bogat in minerale, ideal pentru ceai, cafea, shake-uri proteice, prajituri fara coacere, limonada, gingerada  sau sucuri de fructe. Copacul arțar extrage din pământ vitamine și minerale esențiale pe care le concentrează în seva sa din care..
  Lei: 47.30
 • Sirop de AGAVE Bio original (Mexic) 360 gr
  Sirop de agave BIO original (din Mexic), pret pentru 360gr. Siropul de agave are un gust delicios si un indice glicemic de 27, comparativ cu zaharul (92) sau cu mierea (83) - ceea ce inseamna ca nu ingrasa atat de mult. Produs obținut din materii prime selecționate și prelucrate prin tehnolo..
  Lei: 19.80
 • Sirop de manioc (tapioca) BIO 365 gr
  Sirop de manioc (tapioca) BIO. 100% sirop de manioc din culturi certificate ecologic. Pret pentru 365 gr. Cu o dulceata si un gust neutru, acest sirop se folosește ca îndulcitor natural, pentru a înlocui zahărul din alimentație sau ca alternativă pentru miere, sirop de arțar, sirop/pulbere de ste..
  Lei: 14.40
 • Sirop de Orez Bio 370gr
  Sirop de orez BIO, pret pentru cutie cu capac sigilabil 370 gr. Siropul de orez menajeaza pancreasul caci nu are o putere de indulcire mai slaba decat acesta si nu ridica glicemia prea mult. Este recomandat si pentru copii. Un indulcitor natural, alternativa a zaharului. Siropul de orez nu ..
  Lei: 15.50