Sirop de AGAVE Bio (originar din Mexic) 250 ml Mareste

Sirop de AGAVE Bio (originar din Mexic) 250 ml

PRN0175

Nou

Siropul de agave este un indulcitor natural obtinut din seva frunzelor de agave. Poate înlocui zahărul. Se poate folosi pentru indulcirea bauturilor, a cocktailurilor, prajiturilor, cremelor, ceaiurilor, etc. La culoare si consistenta seamana cu mierea, dar este mai dulce. Sirop de agave BIO original (din Mexic), pret pentru 250 ml. 

Mai multe detalii

in stoc

21,20 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Nutriționiștii ne recomandă să renunțăm la zahărul procesat. Ne punem însă întrebarea ce îndulcitor să alegem? O variantă optimă este siropul de agave.

Siropul de agave este un indulcitor natural. Siropul este obtinut din sucul plantei de agave, originara din Mexic. Este mai dulce si decat zaharul, de 1.5 ori. Datorita temperaturii joase de prelucrare (sub 118°F), nectarul de agave este considerat un aliment raw.

Siropul de agave are un gust delicios si un indice glicemic mic, comparativ cu zaharul sau cu mierea, ceea ce inseamna ca nu ingrasa atat de mult.

Produs obținut din materii prime selecționate și prelucrate prin tehnologii atent controlate. Poate fi folosit pentru îndulcirea iaurtului, deserturilor, înghețatei, sucurilor sau gemurilor, fiind un substitut ideal pentru zahăr sau miere la prepararea băuturilor sau siropurilor. Siropul de agave, cunoscut și sub denumirea de "Aguamiel" este originar din America de Sud.

Proprietățile și beneficiile siropului de Agave

  • Aport remineralizant. Siropul de agave conține multe minerale utile precum magneziu, potasiu și calciu și poate contribui, așadar, la revitalizarea corpului nostru.
  • Nu îngrașă la fel de mult precum zahărul sau mierea pentru că are Indicele glicemic mai scăzut. Siropul de agave conține în mare parte fructoza și are un indice glicemic mai scăzut decât zaharoza. Poate fi util pentru cei care trebuie să țină la distanță zaharurile din sângeși să își controleze glicemia.
  • Susține tranzitul intestinal eficient. Fibrele conținute în acest produs natural ajută la buna funcționare a intestinului și contribuie la menținerea sănătății florei bacteriene.
  • Susține sănătatea sismetului osos. Consumat regulat și fără a exagera cu cantitățile, siropul de agave contribuie, ca parte a unei diete complete și sănătoase, la întărirea oaselor prin aportul său de calciu.
  • Susține sistemul imunitar. Fiind bogat în multe vitamine și săruri minerale siropul de agave poate ajuta apărarea imună a corpului nostru să funcționeze optim.
  • Poate ajuta persoanele cu diabet. Valoarea Indicelui Glicemic al siropului de agave este similară cu cea a fructozei (27-32), prin urmare mult mai mică decât IG a zaharozei comune.

Siropul de agave este un îndulcitor ideal recomandat ca alternativă la zahăr în prăjituri și dulciuri diverse, dar și în cafea și alte băuturi. Acest lucru se datorează faptului că are un gust neutru delicat, asemănător cu cel de miere.

Origine NON EU (Mexic).

 
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale. A se păstra la rece (4-6 °C), loc uscat, bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură. Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.

 

Scrieti o recenzie

Sirop de AGAVE Bio (originar din Mexic) 250 ml

Sirop de AGAVE Bio (originar din Mexic) 250 ml