MIERE Sortimente

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Miere cu Ghimbir specialitate BIO ALLOS 250gr
  (Stoc EPUIZAT temporar) Miere cu Ghimbir (ginger) specialitate BIO ALLOS 250gr. Acest aliment natural si delicios este relaxant și în același timp oferă o senzație plăcută de căldură.  Are proprietăți revitalizante și este foarte versatil. Adăugat în ceai cau cacao conferă băuturii o..
  Lei: 28.60
 • Miere de SALCAM din Banat Romania 400 gr
  (Stoc epuizat temporar) Mierea de salcam este una dintre cele mai elegante, usoare si fine tipuri de miere. Florile de salcam usor parfumate dau o nota subtila acestei mieri. Mierea de salcam este ideala atat pentru adulti cat si pentru copii in ceai, sandwich-uri cu unt, glazura pentru prajituri..
  Lei: 26.20
 • Miere Poliflora din Banat Romania 400 gr
  (Stoc EPUIZAT temporar) Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor mai multor tipuri de flori. Mierea poliflora este considerata de majoritatea nutritionistilor ca fiiind un aliment complet. Mierea poliflora este utilizata din cele mai vechi timpuri in tratarea a numeroasa bol..
  Lei: 17.50
 • Miere Poliflora Produs Romanesc 400 gr
  Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor mai multor tipuri de flori. Mierea este Bio, produs romanesc. Mierea poliflora este utilizata din cele mai vechi timpuri in tratarea a numeroasa boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi or..
  Lei: 11.00
 • Miere de Flori de Tei din Banat Romania 400gr
  (Stoc EPUIZAT temporar) Mierea de flori de tei din România este exportată în toată Europa de Vest, fiind foarte apreciata. Mierea de tei are proprietăţi anti-microbiale şi anti-inflamatorii. Este utilizată în tratarea crampelor şi a bolilor renale. Mierea de tei ajuta şi în tratarea guturaiului ş..
  Lei: 21.00