Miere de Flori de Tei 500 gr Mareste

Miere de Flori de Tei 500 gr

PRN09003

Nou

Mierea de tei face parte din categoria celor mai bune şi mai apreciate sorturi de miere, bogată în vitamine, în special vitamina B1 (thiamina) şi aminoacizi, în sedimentul ei granulele de polen ajungând până la 70-80 % . Mierea de tei preia din calitatile exceptionale ale florilor din care provine. #relaxantă #delicioasă #sănătoasă #mieredetei

Mai multe detalii

in stoc

24,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Mierea de tei este foarte apreciata. Mierea de tei are proprietăţi anti-microbiale şi anti-inflamatorii. Este utilizată în tratarea crampelor şi a bolilor renale. Mierea de tei ajuta şi în tratarea guturaiului şi a răcelii, a tusei şi a iritaţiilor gâtului, pentru că dizolvă mucus-ul şi curăţă gâtul. Este recomandată ca fiind un remediu împotriva oboselii, stresului şi un calmant al sistemului nervos.

Beneficii pentru sănătate aduse de mierea de flori de tei:

  • calmează sistemul nervos, fiind recomandată persoanelor care suferă de stres și insomnii, înlăturând stările de oboseală.
  • combate insomnia
  • tratează răceala și calmează bronșitele
  • reduce spasmul digestiv și pulmonar
  • stimulează digestia, stimulând secreția biliară.
  • VITAMINIZANTĂ. Este deosebit de bogată în vitamine (în special vitamina B1) și aminoacizi, și având un conținut ridicat de polen (în sedimentul ei granulele de polen ajung până la 70-80%).
  • are proprietăți antiinflamatorii și antiseptice și de aceea este utilizată atât pentru a trata răceli, tuse sau bronșite, cât și pentru a trata crampele și problemele renale.

Conține: miere din flori de tei. Păstrare: loc uscat și răcoros. Valabilitate: vezi pe ambalaj. Țara de origine: Bulgaria.

Scrieti o recenzie

Miere de Flori de Tei 500 gr

Miere de Flori de Tei 500 gr