Eritritol natural BIO 200 gr este recomandat pentru persoane cu diabet sau care doresc să slăbească. Are indice glicemic zero. Mareste

ERITRITOL natural BIO 200 gr

PRN08907

Nou

Eritritol este un îndulcitor natural, certificat BIO, ECO. Eritritolul PRONAT are un indice glicemic practic egal cu 0. De aceea, nivelul zahărului din sânge nu crește și nu trebuie luat în considerare pentru echilibrul carbohidraților. Comparativ cu îndulcitorii artificiali, eritritolul nu este o substanță străină pentru organism. Eritritolul poate fi utilizat în toate modurile clasice în loc de zahăr: pentru a găti sau a coace, pentru a îndulci, pentru a adăuga în musli sau iaurt. Ingrediente: eritritol BIO, ecologic. BIO = din culturi certificate ecologic.

Mai multe detalii

25,60 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT
ProDietaBio PRONAT Magazin Instagram
WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Eritritolul oferă aproximativ 70-80% din puterea de îndulcire în comparație cu zaharurile tradiționale. Eritritolul este recomandat de nutriționiști și medici în special persoanelor care suferă de diabet sau de obezitate morbidă și care trebuie să controleze glicemia și gramajul carbohidraților. Din acest motiv, eritritolul cu indice glicemic aproape nul este ideal în alimentația zilnică.

Eritritolul seamănă la aspect si la gust cu zaharul, dar fara efectele secundare ale acestuia. Nu influenteaza nivelul zaharului din sange, indexul glicemic este chiar mai mic decat al altor îndulcitori, chiar și al xilitului (Xilitol).Toleranța de digerare este mare: de 2-3 ori mai bun decât al xylitolului, a lactitolului, a maltitolului, și a izomalțului.
Eritritolul are cel mai puternic efect de blocare a reproducerii ciupercilor, astfel poate fi consumat și de cei care urmează o dietă anti candida.
Se obține din fermentarea zahărului, asemănător cu fermentarea lactatelor, cu ajutorul unui microorganism nepatogen, pe nume Moniliella pollinis, materia fermentată se filtrează se cristalizează, prin care se obține o puritate de aproape 100%.
Eritritolul mareste substantial termenul de valabilitate al alimentelor. Poate fi folosit pentru pregătirea dulcețurilor, gemurilor, compoturilor.

Alegeți eritritol natural! BIO.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g Valoare energetică 0 g Grăsimi, din care: 0 g Carbohidrați, din care: 99,7 g Proteine 0 g

Origine: non-UE. Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.

Scrieti o recenzie

ERITRITOL natural BIO 200 gr

ERITRITOL natural BIO 200 gr