Vin de porumbe Bavaria Waldfrucht 750ml Mareste

Vin de porumbe Bavaria Waldfrucht 750ml

BW90500012

Nou

Vin de porumbe. Ce sunt porumbele? Porumbele sunt fructe ale porumbarului (Prunus Spinosa), un arbust sălbatic din familia Rosaceae, ce crește la câmpie, dar și în zonele montane. Bavaria Waldfrucht produce vinuri de calitate superioară de generații, din fructe și fructe de pădure selectate, iar porumbele reprezintă unul dintre sortimentele de vin excelente. 

Mai multe detalii

29,70 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Porumbele sunt numite și scorombar, tarn, cotobrel, maracine, spin. Sunt fructe mici, albăstrui, cu un gust acrișor. Fructele porumbarului se folosesc în tratarea afecțiunilor renale, afecțiunilor vezicii biliare, pentru detoxifierea organismului, tusea convulsivă, combaterea obezității, constipației. 

Proprietăți nutritive vin de porumbe

Porumbele sunt bogate în minerale esențiale precum calciu, potasiu, zinc, fier, cupru, sodiu, magneziu, dar și în vitamine precum provitamina A, vitamine din complexul B și vitamina C.

Dintre toate fructele de pădure, porumbele sunt cele mai bogate în tanin. Tocmai taninul din porumbe este ingredientul special care face ca vinul din aceste fructe să fie unic pentru că acționează ca un antioxidant puternic. Conținutul mare de tanin aduce beneficii pentru imunitatea organismului.

Bavaria Waldfrucht produce vinuri de calitate superioară de generații, din fructe și fructe de pădure selectate. Experimentați vinurile noastre de fructe ca un cocktail, punch sau pur și simplu răcit la temperatura de 12⁰C. Lăsați-vă fermecați de o notă dulce, gustul neted și plin de porumbe coapte.

Conține sulfiți. Conținut: 0.75 L 9% vol. Producător: Bavaria Waldfrucht Bayernwald KG

Scrieti o recenzie

Vin de porumbe Bavaria Waldfrucht 750ml

Vin de porumbe Bavaria Waldfrucht 750ml