Vin tip sangria, cocktail de fructe 7% Alc. 750ml Mareste

Vin tip sangria, cocktail de fructe 7% Alc. 750ml

BW90380763

Nou

Gu gust fructat, proaspăt și revigorant, FRUITY BIO Hitzkopf aduce acel ”Mediterranean joie de vivre” - bucuria vieții relaxante din zona Mării Mediteraneene. Bayernwald combină cele mai bune ingrediente naturale, cum ar fi merele ecologice și vinul cherry într-o rețetă fină de sangria, pentru a crea un cocktail de vin cu fructe cu un sentiment de sărbătoare. Cea mai bună calitate organică!

Mai multe detalii

49,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

COCKTAIL BIO DIN VINURI DE FRUCTE tip SANGRIA, 0,75L HITZKOPF, Cocktail ecologic din vinuri de fructe – Sangria. 7% vol. Alcool.

Conține: vin bio de mere, vin bio de cireșe, rafinat cu suc bio de soc concentrat și extracte naturale din fructe citrice. Agricultură UE / non-UE.

Pur și natural, din cele mai bune ingrediente, prelucrate cu multă experiență și dragoste, ca orice produs de la Bayernwald. O delicioasă băutură de vară: fructat și revigorant, este grozav cu gheață!

Se remarcă faptul că sangria a devenit foarte populară în rândul persoanelor cărora nu le place să bea o băutură alcoolică tare în timpul prânzului sau la un brunch de duminică. Este o versiune fructată a vinului clasic și o răcoritoare perfectă într-o după-amiază caldă. Calitatea vinului BAVARIA WALDFRUCHT este garantată, iar masa dvs de duminică va fi foarte mult lăudată.

Cocktailul de fructe tip sangria este ideal și pentru plajă. Iată o fotografie care să te inspire și să te lase să visezi la zilele de relaxare.

Cine iubește sangria?

Sangria este o băutură alcoolică delicioasă tip cocktail de fructe pe care întotdeauna o asociem cu relaxarea, cu întâlnirile cu prietenii și cu familia și cu vacanțele. Numele Sangria este originar din Spania și a fost apreciat în întreaga Europă ca un cocktail tip punch făcut din combinația de fructe și un vin dulce. Astăzi, sangria este unul dintre cele mai iubite și populare cocktailuri de vin din lume. Noi toți iubim sangria!

*Uniunea Europeană a impus restricții privind etichetarea rețetelor tradiționale. Astfel, doar băuturile preparate în Spania și Portugalia vor fi etichetate ca sangria, în Europa, restul țărilor sunt obligate să menționeze că băutura a fost preparată local, pentru a proteja produsele artizanilor. În forma ei tradițională, sangria se prepară din vin roșu și fructe proaspete, tăiate bucățele, însă, de-a lungul timpului rețeta a căpătat variațiuni diverse, foarte apreciate la rândul lor.

Sangria conține toate proprietățile și beneficiile vinului roșu de fructe bio. Datorită antioxidanților săi valoroși, sangria susține sănătatea. Polifenolii și flavonoidele protejează celulele de îmbătrânire. Mai mult, este bine să știm că resveratrolul este o substanță care protejează împotriva proceselor inflamatorii din organism. Sangria din fructe bio are proprietăți nutritive valoroase și este deosebit de bogată în vitamina C, magneziu, fier. Fructele din cocktailul tip sangria conțin fibre, potasiu și vitamina A, iar starea dvs de sănătate va fi mult mai bună în general.

Vinul din fructe este o băutură fermentată care conține alcool plus multe vitamine și minerale. Vinul de fructe conține, de asemenea, mulți polifenoli, incluzând acizi fenolici, stilbene și flavonoide. Acești compuși acționează ca antioxidanți care protejează împotriva leziunilor celulare și deteriorării ADN-ului. Un consum moderat de băuturi alcoolice precum vinul din fructe are efecte cardioprotectoare. Moderația este cheia.

Conform mai multor studii, vinul din fructe promovează sănătatea cardiovasculară și are o acțiune antibacteriană și antihistaminică. Pentru că ajută la digestia proteinelor, sangria se recomandă alături de carne, brânzeturi, orez cu legume, fructe de mare. În Spania, sangria este deosebit de apreciată și servită cu paella, fructe de mare, orez aromat și mâncare de legume.

După deschidere se păstrează la rece și se consumă în termen de 3 zile. Conținut: 0,75l. Conține sulfiți. 7% vol. Alcool.

Producător: Bayernwald KG. Germania.

Scrieti o recenzie

Vin tip sangria, cocktail de fructe 7% Alc. 750ml

Vin tip sangria, cocktail de fructe 7% Alc. 750ml