Vin din Miere (Mied) BIO 0.7L Hoyer Mareste

Vin din Miere (Mied) BIO 0.7L Hoyer

BG226446

Nou

Vinul din miere sau mied este o băutură tip vin obținută în mod tradițional din miere. Uneori numită „băutura zeilor”, vinul din miere mied este apreciat și consumat în toată lumea de mii de ani. Miedul de la Hoyer Germania are un gust ușor, delicat de miere, nefiind prea dulce. La popoarele germanice vinul de miere nu era folosit numai pentru a sărbători, fiind servit ca o băutură specială în diferite rituale.

Mai multe detalii

in stoc

46,60 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Se consideră că miedul este printre primele băuturi alcoolice produse de către om. Este un tratament popular, poate fi servit ca și aperitiv sau după masă, ca un vin pentru desert. Poate fi consumat rece sau fierbinte, în funcție de sezon. De asemenea, fiind potrivit pentru băuturi mixte. Vin din miere, mied produs dintr-o rețetă de casă, cu miere din culturi certificate ecologic. 11% alcool. Nu conține aditivi și sulf! 0.7L. 
Mied sau „vin de miere” este o băutură alcoolică obținută prin fermentarea mierii. Este una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice realizate vreodată, deoarece a fost consumată încă de acum 4.000 de ani. Interesant este că miedul era comun în culturile antice din întreaga lume, inclusiv în cele din Asia, Europa și Africa.

Deși similar cu berea, vinul sau cidrul, miedul ocupă singură o categorie de băuturi, deoarece zahărul său primar fermentabil este mierea.
În culturile antice, vinul din miere era asociat cu o bună sănătate și cu vitalitatea. În mitologia greacă, a fost adesea denumită „băutura zeilor” și se presupune că a fost dată războinicilor după luptă pentru a spori vindecarea rănilor. Astăzi, consumăm mied pentru că aduce beneficii sănătății.

Acest tip de vin are un conținut mare de probiotice ca rezultat al procesului de fermentare.

Mierea a fost folosită pentru aplicațiile sale culinare și terapeutice de secole. Cercetările indică faptul că mierea (care stă la baza vinului mied) are proprietăți antioxidante și antimicrobiene puternice. Aceste acțiuni au determinat utilizarea ei în medicina antică și modernă pentru a trata o varietate de afecțiuni fizice.

Astăzi este frecvent utilizat ca tratament pentru a calma tusea sau dureri în gât. Pentru că este făcut din miere, acest vin are și proprietăți terapeutice. Vinul din miere mied este adesea luat în considerare ca un tonic pentru sănătate datorită conținutului de probiotice.

Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci când sunt consumate în cantități adecvate, pot avea un impact pozitiv asupra imunității și sănătății intestinelor. Probioticele din  mied pot ajuta la prevenirea și tratarea bolilor cronice, inclusiv boli de inimă, cancer, alergii și afecțiuni gastrointestinale.

Producător: Hoyer GmbH.
Produs în Germania.

Scrieti o recenzie

Vin din Miere (Mied) BIO 0.7L Hoyer

Vin din Miere (Mied) BIO 0.7L Hoyer