Vin din COACAZE NEGRE 9% Alcool Bavaria Waldfrucht 750 ml Mareste

Vin din COACAZE NEGRE 9% Alcool Bavaria Waldfrucht 750 ml

BW90250007

Nou

Vin din coacăze negre 9% Alcool Bavaria Waldfrucht 750ml. Produs în Germania de Bavaria Waldfrucht. Această casă produce vinuri de calitate superioară de generații, din fructe și fructe de pădure selectate. Experimentați vinurile de fructe ca un cocktail, punch sau pur și simplu răcit la temperatura de 12⁰C.

Mai multe detalii

29,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Lăsați-vă fermecați de o notă dulce, gustul neted și plin de coacăze coapte. Conține sulfiți. Conținut: 0.75 L. 9% vol. Producător: Bavaria Waldfrucht Bayernwald KG.

Beneficii pentru sănătate aduse de vinul de coacăze negre

Vinul din coacăze negre conține fenoli care aduce beneficii majore pentru întreg sistemul cardio-vascular. Favorizează circulaţia sângelui, accelerând metabolismul şi întărind sistemul imunitar al organismului. Este eficient şi în caz de diabet. Acele procianidine din vinul roșu care promovează o inimă sănătoasă ne ajută să avem un nivel mai scăzut al colesterolului. Datorită faptului că vinul roșu ridică nivelul de HDL (care este colesterolul bun) se poate spune că vă ajută să vă protejați arterele și să aveți o circulație sanguină bună.

Vinul de coacăze negre este adjuvant în boli cardiovasculare și poate preveni insuficiența cardiacă şi acccidentele vasculare.

Acesta măreşte rezistenţa capilarelor sanguine fragile și poate reduce ateroscleroza cerebrală.

În plus, vinul de coacăze negre reduce numărul de radicali liberi din organism (care duc la boli de inimă şi cancer) și facilitează digestia.

Este analizat și pentru aspecte suplimentare precum acelea de stimulare a ficatului, a pancreasului, a splinei şi a rinichilor.

Vinul de coacăze negre este adjuvant în trombogenita obliterantă de menopauză și curăță sângele de toxine.

De asemenea, vinul de coacăze negre poate fi un foarte bun adjuvant în: afecţiuni ale sistemului nervos (stres, migrene, surmenaj fizic şi intelectual, astenie psihic postgripală, oboseală generală); afecţiuni reumatismale (combate reumatismul cronic degenerativ şi artritele reumatoide prin efecte antiinflamatorii).

Proprietăți ale vinului de coacăze negre

Vinul de coacăze negre poate fi utilizat cu măsură și în scop terapeutic. Vinul de coacăze negre este şi tonic natural, care, dacă este consumat în mod echilibrat, poate întări sistemul imunitar, ameliorează oboseala şi curăță sângele de toxine. Coacăzele negre conțin vitaminele A, B1, B2, B6, PP, microelemente precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, antociani, taninuri, flavonoizi, betacaroten, pectină, acizi organici şi uleiuri volatile.

Proprietăţile vinului de coacăze negre sunt: diuretice, depurative, sudorifice, antidiareice, anticolitice, astringente, antireumatice, hipertensive, antireumatice, antiinflamatoare, vermifuge, antiscorbutice, antihemoragice, antiinfecțioase, cicatrizante, vitaminizante, energizante.

Bavaria Waldfrucht Germania

Cu gust rotund și echilibrat, vinurile de fructe de pădure și fructe din Bayernwald sunt o alternativă interesantă pentru iubitorii de vinuri tradiționale de struguri. 

Scrieti o recenzie