Nutritionist Elena Rosu raspunde tuturor intrebarilor adresate pe Facebook. Intrati, asadar, si pe facebook.com/proDieta pentr
Va recomandam sa vizitati si magazinul nostru din Iasi cu alimente naturale si suplimente nutritive marcile Diet Food, Primeal, La Mandorle Franta, Probios Italia, EcoDoo, Acorelle, Najel, Ladrome si multe altele https://www.prodietamagazin.ro/
Luni - Vineri 10-15 TEL. & WhatsApp 0722.264.936 / 0770.534.846
Magazinul nostru foloseşte cookie pentru a-ți oferi o experiență personalizată. Acceptă cookie pentru a te bucura de toate facilitățile magazinului nostru online.
BW90250007
Nou
Vin din coacăze negre 9% Alcool Bavaria Waldfrucht 750ml. Produs în Germania de Bavaria Waldfrucht. Această casă produce vinuri de calitate superioară de generații, din fructe și fructe de pădure selectate. Experimentați vinurile de fructe ca un cocktail, punch sau pur și simplu răcit la temperatura de 12⁰C.
Lăsați-vă fermecați de o notă dulce, gustul neted și plin de coacăze coapte. Conține sulfiți. Conținut: 0.75 L. 9% vol. Producător: Bavaria Waldfrucht Bayernwald KG.
Vinul din coacăze negre conține fenoli care aduce beneficii majore pentru întreg sistemul cardio-vascular. Favorizează circulaţia sângelui, accelerând metabolismul şi întărind sistemul imunitar al organismului. Este eficient şi în caz de diabet. Acele procianidine din vinul roșu care promovează o inimă sănătoasă ne ajută să avem un nivel mai scăzut al colesterolului. Datorită faptului că vinul roșu ridică nivelul de HDL (care este colesterolul bun) se poate spune că vă ajută să vă protejați arterele și să aveți o circulație sanguină bună.
Vinul de coacăze negre este adjuvant în boli cardiovasculare și poate preveni insuficiența cardiacă şi acccidentele vasculare.
Acesta măreşte rezistenţa capilarelor sanguine fragile și poate reduce ateroscleroza cerebrală.
În plus, vinul de coacăze negre reduce numărul de radicali liberi din organism (care duc la boli de inimă şi cancer) și facilitează digestia.
Este analizat și pentru aspecte suplimentare precum acelea de stimulare a ficatului, a pancreasului, a splinei şi a rinichilor.
Vinul de coacăze negre este adjuvant în trombogenita obliterantă de menopauză și curăță sângele de toxine.
De asemenea, vinul de coacăze negre poate fi un foarte bun adjuvant în: afecţiuni ale sistemului nervos (stres, migrene, surmenaj fizic şi intelectual, astenie psihic postgripală, oboseală generală); afecţiuni reumatismale (combate reumatismul cronic degenerativ şi artritele reumatoide prin efecte antiinflamatorii).
Vinul de coacăze negre poate fi utilizat cu măsură și în scop terapeutic. Vinul de coacăze negre este şi tonic natural, care, dacă este consumat în mod echilibrat, poate întări sistemul imunitar, ameliorează oboseala şi curăță sângele de toxine. Coacăzele negre conțin vitaminele A, B1, B2, B6, PP, microelemente precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, antociani, taninuri, flavonoizi, betacaroten, pectină, acizi organici şi uleiuri volatile.
Proprietăţile vinului de coacăze negre sunt: diuretice, depurative, sudorifice, antidiareice, anticolitice, astringente, antireumatice, hipertensive, antireumatice, antiinflamatoare, vermifuge, antiscorbutice, antihemoragice, antiinfecțioase, cicatrizante, vitaminizante, energizante.
Cu gust rotund și echilibrat, vinurile de fructe de pădure și fructe din Bayernwald sunt o alternativă interesantă pentru iubitorii de vinuri tradiționale de struguri.