Vin din AFINE 9% Alcool Bavaria Waldfrucht 750 ml Mareste

Vin din AFINE 9% Alcool Bavaria Waldfrucht 750 ml

BW90190017

Nou

Vin din AFINE 9% Alcool Bavaria Waldfrucht 750ml. Produs în Germania de Bavaria Waldfrucht. Această casă produce vinuri de calitate superioară de generații, din fructe și fructe de pădure selectate. Experimentați vinurile de fructe ca un cocktail, punch sau pur și simplu răcit la temperatura de 12⁰C.

Mai multe detalii

37,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Lăsați-vă fermecați de o notă dulce, gustul neted și plin de afine BIO. Conține sulfiți. Conținut: 0.75 L. 9% vol. Producător: Bavaria Waldfrucht Bayernwald KG.

AFINE, Vaccinum myrtillus Fam. Ericaceae. Denumiri populare: afene, afin de munte, afine negre, afinghi, asine, coacă, cucuzie, pomişoare. Afinul este apreciat pentru fructele sale dulci-acrişoare. Deosebit de folosite în deserturi sau gemuri, afinele sunt ideale și pentru vinuri! Vinul de afine păstrează toate proprietățile nutritive ale fructelor.

Știați că... Un anume tip de tanin care se găseşte doar în afine şi coacăze protejează împotriva infecţiilor vezicii biliare şi împotriva virusului herpetic? Vinul din afine dublat de un stil de viață sănătos protejează creierul şi reduce frecvenţa afecţiunilor legate de îmbătrânire. Afinele sunt o sursă excelentă de vitamina C și de magneziu. Vitamina C din afine previne formarea depunerilor pe artere dar şi a apariţiei cancerului şi în plus măreşte rezistenţa la infecţii.

Afinele au proprietăţi astringente cât şi proprietăţi antibiotice, antiseptice, bacteriostatice, antidiareic, diuretic, antiseptic urinar, antiseptic intestinal, antihelintic, cresc acuitatea vizuală, adjuvant în tratarea diabetului. Sunt un mijloc excelent pentru întărirea organismului. Sunt un antioxidant de excepţie datorită flavonoidelor.

Afinele sunt renumite pentru faptul că scad glicemia. Scad de asemenea nivelul colesterolului „rău". Tot ele mai ajută la curăţirea arterelor şi venelor sau al capilarelor, lucru ce va face ca locul afectat să fie mai bine irigat cu sânge şi în acest fel contribuind la o vindecare mai rapidă. O substanţă conţinută de vinul de afine, numit acid elagic, are un puternic efect antioxidant, împiedecând apariţia mutaţiilor şi malignizarea celulelor din organismul uman. Se

Scrieti o recenzie