Uleiuri Esentiale Pure

Uleiuri Esentiale Pure

% produse

Uleiurile esentiale sunt particule aromate 100% naturale extrase din plante. În plus față de faptul ca miros bine, uleiurile esențiale au proprietati aromaterapeutice cu reale beneficii pentru sănătate. Uleiurile esentiale sunt cunoscute de secole si au aplicatii multiple in medicina, ingrijirea pielii, aromaterapie si parfumerie. Uleiurile esen...

Uleiurile esentiale sunt particule aromate 100% naturale extrase din plante. În plus față de faptul ca miros bine, uleiurile esențiale au proprietati aromaterapeutice cu reale beneficii pentru sănătate. Uleiurile esentiale sunt cunoscute de secole si au aplicatii multiple in medicina, ingrijirea pielii, aromaterapie si parfumerie. Uleiurile esentiale se folosesc in cantitati foarte mici, deoarece sunt foarte concentrate. Uleiurile comercializate de prodietabio.ro sunt 100% Naturale și Pure! Uleiurile esentiale trebuie pastrate in sticlute inchise la culoare, capac bine infiletat, spatii racoroase. Nu se pastreaza in frigider. În condiții optime, pot fi pastrate intre 18 luni și  2 ani. Au reale proprietăţi terapeutice.

Pentru a produce uleiuri esentiale este nevoie de cantitati considerabila de plante, exista distilerii specializate doar pe anumite plante. De exemplu, pentru obtinerea 1 litru de ulei esential de trandafir 100% pur este nevoie de 2000 de kg de petale de trandafir, din acest motiv este considerat unul din cele mai scumpe uleiuri esentiale.

Uleiul esential 100% pur contine doar particulele aromate ale plantelor fara adaos de alte substante. Uleiurile esentiale sunt cunoscute pentru proprietile antiseptice, antibacteriene, antivirale, antiinflamatoare si sedative. Fiecare ulei esential are o proprietate aparte si se poate utiliza pentru diverse afectiuni, avand de multe ori proprietatile plantelor din care sunt extrase. 

Mai putin
Mai mult
Se afișează 1 - 13 din 13 de produse

Uleiuri Esentiale Pure