Ulei de OREZ Bio Crudolio Italia 250 ml Mareste

Ulei de OREZ Bio Crudolio Italia 1L

JCRD1000

Nou

De ce este special uleiul de orez cu gust delicios și beneficii pentru frumusețe? Pentru că este deosebit de bogat in antioxidanti din gama oryzanol. Uleiul de orez este o sursă naturală de Vitamina E. Analiza de laborator arată Gama oryzanol 600 mg si Vitamina E 32 mg. Conţinutul ridicat de gamma orizanol facilitează metabolismul specific al lipidelor. Datorită gustului său plăcut acest ulei poate fi folosit ca dressing sau pentru gătit. Ideal pentru prepararea sosurilor, alimente prăjite si preparate din orez.

Mai multe detalii

35,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Uleiul de orez este folosit de mii de ani pentru hidratarea pielii în țările asiatice. Studiile recente i-au demonstrat eficiența. Putem folosi ulei de orez în orice mască sau cremă pentru ten frumos și piele sănătoasă. Putem aplica direct pe piele sau îl putem include în demachiant, în crema de plajă, cea de corp sau cea de masaj.

Acest ulei este obținut din tărâțele de orez fiind un produs recomandat pentru o dietă echilibrată și o nutriție corectă. Conținutul său ridicat de antioxidanți din gama oryzanol poate facilita metabolismul lipidic adecvat. Datorită gustului său plăcut, uleiul de orez poate fi folosit ca dressing la salate. Este de asemenea indicat la prăjit, deoarece are un punct de fum ridicat, 232°C. Uleiul de orez este ideal pentru prepararea de sosuri, pentru preparate la wok și de orez. Vegan.

Poate conține urme de soia, semințe de susan și nuci.

Informații nutriționale per 100ml

Energie 3404kJ / 828kcal

Proteine 0g

Carbohidrați 0g

Zaharuri 0g

Grăsimi totale 92g

grăsimi saturate 22g

grăsimi nesaturate 39g

grăsimi transaturate 31g

Sare 0g

Gama oryzanol 600mg

Vitamina E 32mg

Conținut 1l. Produs Crudolio Italia UE.

Scrieti o recenzie

Ulei de OREZ Bio Crudolio Italia 1L

Ulei de OREZ Bio Crudolio Italia 1L