Ulei de cocos BIO RBD fara gust si miros specific 1L Mareste

Ulei de cocos BIO RBD fara gust si miros specific 1L

PRN15060RBDG

Nou

Uleiul de cocos bio cu certificat ECO fara gust și miros specific este folosit în special în bucătărie. Putem găti orice, de la ouă, șnițele, cartofi, piept de pui, clătite, paste sau deserturi fără a influența gustul autentic al alimentelor sau aromele acestora.

Mai multe detalii

in stoc

48,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

De ce să folosim ulei de cocos la gătit? Pentru că nu are colesterol și este deosebit de bogat în acid lauric, acizi grași esențiali benefici sănătății, fitonutrienți și minerale. Ulei de cocos perfect pentru gatit, prajit dar și pentru alte zeci de întrebuințări.

Obținut prin măcinarea miezului de nucă de cocos urmat de fierbere scurtă pentru îndepărtarea mirosului și gustului specific și de filtrare pentru curățire. Uleiul de nucă de cocos are un conținut ridicat în acid lauric, care este mai ușor de digerat decât alți acizi grași. Origine: Filipine.

Perfect pentru prăjit, gătit și pentru alte zeci de întrebuințări diverse.

Valori nutritionale medii per 100ml

Valoare energetica 3700 kJ / 900 kcal

Proteine 0 g

Grasimi din care <99,0 g

Saturate 91,0 g

Mononesaturate 7,0 g

Polinesaturate 2,0 g

Carbohidrati 0 g

Umiditate <0,1 g

Uleiul din nucă de cocos are proprietăţi nutritive valoroase și aduce beneficii sănătății. Are virtuți curative anti-inflamatoare, anti-microbiene, anti-fungice, anti-virale, îmbunătăţeşte procesul de absorbţie a substanţelor nutritive.

Cantitatea zilnică recomandată:

În tabelul de mai jos este prezentată cantitatea zilnică recomandată de ulei extra-virgin din nucă de cocos, pentru persoane cu vârste de peste 12 ani. Uleiul din nucă de cocos poate fi consumat şi de copiii sub 12 ani, dar vă recomandăm să consultaţi un medic cu privire la cantitatea care poate fi administrată. 

Greutatea în kilograme Numărul de linguri de ulei de cocos/zi

79+ 4

68+ 3 1/2

57+ 3

45+ 2 1/2

34+ 2

23+ 1 1/2

11+ 1

Utilizare: Uleiul de cocos bio poate fi utilizat și în zona de cosmetică. Poate fi aplicat pe piele ca o cremă hidratantă sau pentru demachiere. Este foarte bun anti-rid pentru că, odată aplicat în zona ridurilor chiar și din jurul ochilor, uleiul de cocos hidratează și repară colagenul.

Uleiul de cocos amestecat cu bicarbonat și uleiuri esențiale poate fi utilizat și ca pastă de dinți sau deororant.

Pentru că este deosebit de hidratant, uleiul de cocos poate fi aplicat pe păr (puțin umezit înainte) ca o mască reparatorie, hidratantă și nutritivă.

Cremă anti-vergeturi din ulei de cocos! Uleiul din nucă de cocos hrăneşte în profunzime pielea uscată şi crăpată. Nu dispar prin minune vergeturile, dar veţi vedea cu siguranţă efectele de atenuare. 

Cremă pentru sâni! Uleiul de cocos este recomandat pentru hidratarea sânilor sensibili şi uscaţi ai mamelor care alăptează. Aplicaţi pe un tampon de vată şi lăsaţi tamponul de vată pe sâni, între alăptări.

Exfoliant pentru corp: amestecaţi ulei de cocos şi zahăr brun şi aplicaţi pe tot corpul! Clătiţi-vă, iar pielea dvs. va fi extrem de fină. Puteţi adăuga şi uleiuri esenţiale, dacă doriţi să vă bucuraţi de o aromă specială.

A se păstra la loc uscat şi răcoros. 

Scrieti o recenzie

Ulei de cocos BIO RBD fara gust si miros specific 1L

Ulei de cocos BIO RBD fara gust si miros specific 1L