Ulei de JOJOBA pt Uz COSMETIC 100 ml Mareste

Ulei de JOJOBA pt Uz COSMETIC 100 ml

PRN211

Nou

in stoc

54,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Ulei de jojoba cu proprietati nutritive valoroase si beneficii pentru ten, par, unghii, pret 100 ml. Uleiul de jojoba este extras din semințele plantei de jojoba, cunoscută sub denumirea de simmondsia chinensis. Jojoba este o plantă originară din Mexic și creste în zonele aride, fiind utilizată încă din antichitate pentru efectele sale miraculoase. În zilele noastre cercetătorii au descoperit că are afecte benefice în vindecarea multor afecțiuni.
Bogat în proteine, precum și în vitaminele A, B şi E, uleiul de jojoba reprezintă unul din cei mai buni antioxidanţi naturali având proprietăţi nutritive şi emoliente contribuind la sănătatea pielii.
Uleiul de jojoba este benefic pentru:
- Ten: similar cu sebumul este potrivit pentru orice tip de ten. Recomandat în special pentru tenul gras, căruia îi reglează secreția excesivă de sebum, dar și pentru tenul uscat, pe care îl hidratează. Stimulează regenerarea celulelor și încetinește îmbătrânirea pielii, prevenind apariția ridurilor.
- Păr: poate face minuni în cazul părului uscat ș deteriorat. Acesta poate fi folosit pe părul umed, înainte de uscare sau chiar pe părul uscat. Accelerează creșterea părului mărind în același timp rezistența rădăcinii.
- Unghii: Menține sănătarea lor, se poate aplica căteva picături pe unghii cât și pe cuticule, urmat de un masaj ușor de două ori pe săptămână.
- Călcâie: Poate fi folosit cu succes în tratarea călcâielor crăpate sau uscate, prezentând și proprietăți antimicrobiene.
Conține: ulei de jojoba, presat la rece. Nu conține: coloranți, conservanți sau aditivi.
Pătrunde în piele prin foliculii de păr pe care nu-i blochează, se amestecă cu sebumul şi formează o peliculă fină non-ocluzivă, lăsând pielea să respire.
Este potrivit pentru orice tip de ten, chiar si pentru tenul gras, căruia îi reglează secreția excesivă de sebum, dar și pentru tenul uscat, pe care îl hidratează.
Păstrare: loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se utiliza doar pentru uz extern.

Scrieti o recenzie

Ulei de JOJOBA pt Uz COSMETIC 100 ml

Ulei de JOJOBA pt Uz COSMETIC 100 ml