Uleiuri Alimentare: In, Susan, Canepa, Camelina, Orez, Avocado, Cocos, Dovleac, Migdale

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ulei (unt) de Cocos BIO Multiple Intrebuintari 500ml
  Ulei (unt) de cocos bio (din culturi certificate ecologic), inodor (fara aroma), nehidrogenat, recomandat de nutritionisti pentru gatit si prajit. Uleiul de cocos este numit si unt de cocos datorită aspectului sau. Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau Organic. Untul de c..
  Lei: 26.40
  Pe baza a 3 comentarii.
 • Ulei de Cocos BIO Extravirgin (cu aroma specifica) 240ml
  Ulei de cocos (unt) BIO Extravirgin, pret pentru cutie de 240 ml. Uleiul (untul) de cocos are aroma și gust specific și este obținut prin presarea la rece și filtrarea miezului de nucă de cocos. Calitate PREMIUM. Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau Organic.   ..
  Lei: 21.20
 • Ulei de Cocos BIO Multiple Intrebuintari 750ml
  Ulei de cocos nehidrogenat, bio (din culturi certificate ecologic), inodor (fără aromă), recomandat de nutritionisti pentru gătit și prăjit. 750 ml. Uleiul de cocos este numit și unt de cocos datorită aspectului său. Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau Organic. Acesta p..
  Lei: 39.00
  Pe baza a 1 comentarii.
 • Ulei de Cocos Extravirgin (cu aroma specifica) 500ml
  Ulei de cocos ecologic extravirgin, pret pentru cutie de 500 ml. Calitate PREMIUM. Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau Organic. Uleiul (untul) de cocos are miros și gust specific, fiind ideal pentru deserturi sau consum ca atare. Este obținut prin macinarea miezului de cocos..
  Lei: 37.80
 • Ulei alimentar din Seminte de In BIO Crudolio Italia 250 ml
  Ulei alimentar din seminte de in BIO produs de Crudolio Italia, deosebit de bogat in OMEGA 3 NATURAL. Este un produs 100% natural, provenit din culturi certificate biologic, obţinut exclusiv prin procedee mecanice, fără adaos de solvenţi. Uleiul de in reprezinta o sursă naturală bogată în acizi O..
  Lei: 21.60
 • Ulei BIO din Seminte de CANEPA bogat in OMEGA 3 (250ml)
  Ulei bio din seminte de canepa bogat in Omega 3, de cea mai buna calitate, produs in Italia. Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece este singurul ulei care conţine acizii graşi Omega 6 şi Omega 3 în raportul optim de 3:1. Co..
  Lei: 38.70
 • Ulei BioBalance Omega 3 Ideal pt. Salate 250ml
  O bogata sursa vegetala naturala de Omega 3! Prin amestecul unic, uleiul BioBalance este bogat în acizi graşi Omega 3 din seminte de in. Alaturi de somonul salbatic, semintele de in sunt cele mai bune surse din natura de acizi grasi Omega 3. Si pentru ca somon salbatic proaspat putem obtine foart..
  Lei: 16.48
 • Ulei de Arahide 100 ml
  Ulei de arahide, pret 100 ml. Uleiul de arahide provine din alunul de pământ si are o textură mătăsoasă cu o culoare galben pală. Punctul de fumegare al uleiului este unul foarte ridicat, fiind potrivit pentru preparatele culinare, mai ales în cazul alimentelor sotate, rumenite, prăjite. &nbs..
  Lei: 29.00
 • Ulei de Arahide pt prajire si sotare 1L
  Ulei de arahide pentru prajire carne si legume si sotare, pret 1 L. Este considerat cel mai potrivit tip de ulei pentru prajire! Uleiul de arahide provine din alunul de pământ si are o textură mătăsoasă cu o culoare galben pală. Punctul de fumegare al uleiului este unul foarte ridicat si de aceea..
  Lei: 24.00
 • Ulei de AVOCADO BIO, CRUD, presat la rece Crudolio Italia 250 ml
  Ulei de avocado BIO, presat la rece, crud (din pulpa proaspata a fructului de avocado), nerafinat Crudolio Italia pret 250 ml. Este ideal in salate, pentru deserturi raw vegan, clatite, etc. Ingrediente: ulei de avocado BIO. Ingredinte ce provin din culturi certificate ecologic. &nb..
  Lei: 55.10
 • Ulei de Avocado Crud, Presat la Rece 250ml
  (Stoc epuizat temporar) Ulei de avocado obţinut prin procedee mecanice de presare la rece a pulpei crude de avocado. Ulei natural pret 250 ml. Nu conține: coloranți, conservanți sau aditivi. Uleiul de avocado poate fi folosit în alimentația zilnică (salate, supe, tocănițe, deserturi) dar și pentr..
  Lei: 49.00
 • Ulei de BUSUIOC presat la rece 100 ml
  Ulei de busuioc, presat la rece, pret 100 ml. Este ideal in salate si variate preparate si retete Ingrediente: ulei de BUSUIOC obtinut prin presare la rece.  Uleiul de busuioc este deosebit de bogat in substante nutritive naturale valoroase  si aduce numeroase avantaje pentru s..
  Lei: 44.60