Otet de Mere, Balsamic & din Vin

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Otet Balsamic autentic de Modena 100% Natural cu Must 0.5L
  Otetul balsamic traditional si original este se face doar in doua regiuni ale Italiei, Modena si Reggio, din mustul din struguri de soi Trebbiano.  Oţetul balsamic autentic Modena 500 ml Crudolio este un produs 100% natural, obţinut din struguri BIO din culturi certificate biologic...
  Lei: 22.70
 • Otet BIO din Vin Alb pt Peste si Carne Alba 0.5L
  Oţet BIO din vin alb 500 ml Crudolio Italia. Produs 100% natural, din vin obţinut din struguri proveniţi din culturi certificate biologic.  Otetul din vin alb este ideal pentru marinarea carnii albe (piept de pui, piept de curcan, chiar si pentru cotlet de porc) si pentru toate sort..
  Lei: 15.50
 • Otet de Mere BIO Nefiltrat si Nepasteurizat 750 ml
  Otet de Mere BIO Nefiltrat si Nepasteurizat 750 ml. Oțet natural de mere Voelkel, calitate Demeter, nefiltrat. Oțetul ecologic de mere Voelkel este obținut dintr-o procedură tradițională: în prima fază merele aromatice certificate Demeter provenite din agricultură biodinamică sunt stoarse și ferm..
  Lei: 13.70
 • Otet de MERE si miere de albine 0,5 l
  Otetul de mere cu miere de albine este obținut prin fermentație naturală. Este obtinut din mere întregi și miere de albine si are aciditate min 5 grade. Poate fi folosit in celebra cura de slabire cu otet de mere. Cum slabim cu otet de mere? Pregatind un fel de limonada calduta! Reteta este u..
  Lei: 4.50
 • Ulei de COCOS Virgin BIO Crudolio Italia 200 ml
  Ulei de cocos virgin din agricultură ecologică, obținut prin presiune mecanică. Ulei de cocos, pret 200 ml.  Poate fi utilizat in alimentatie dar si in cosmetica. Uleiul de cocos este foarte bun pentru gatit deoarece compozitia lui ramane neschimbata la temperaturi ridicate. Nu..
  Lei: 31.50