Ulei esential de LAVANDA PUR Italia 10 ml Mareste

Ulei esential de LAVANDA PUR Italia 10 ml

AG3325

Nou

Uleiul de lavandă este utilizat în produsele cosmetice și în producția de parfumuri. Ingrediente: ulei esențial din frunze de lavandă (Lavandula Hybrida), pentru uz extern. Produs in ITALIA. Calitate PREMIUM.

Mai multe detalii

41,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente naturale: Linalool, Geraniol. Pentru uz cosmetic: adăugați câteva picături în creme, uleiuri. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat. Se poate dilua in alte uleiuri, in apa, in diverse creme.
În scop terapeutic se folosesc, florile uscate, fie pentru prepararea infuziilor, fie în capsule, sau florile recoltate presate la rece pentru extragerea uleiului esențial.
Printre numeroasele beneficii ale uleiului de lavandă putem face referire la:
- Calmarea sistemului nervos și reducerea anxietății. Parfumul calmant al uleiului de lavandă îl face un tonic ideal pentru tulburările sistemul nervos. Cercetările medicale au arătat că persoanele care au inhalat uleiul de lavandă înaintea unui interviu sau examen, au avut o scădere progresivă a stresului mental și a stării de anxietate.
- Alungarea insomniei. Este o plantă ideală pentru dormitor, datorită mirosului său puternic are un efect calmant care alungă starea de iritabilitate.
- Eliberarea căilor respiratorii. Vaporii uleiului de lavandă au calități antibacteriene, putând fi folosit sub formă de inhalații pentru combaterea infecțiilor tractului respirator.
- Stimularea circulației sângelui. Este un stimulent excelent al circulației sângelui, ideal pentru bolnavii cardiovasculari, îmbunătățind circulația sângelui și scăzând tensiunea arterială. 
- Sănătatea pielii. Are proprietăți antiseptice și antifungice, poate fi aaplicat pe piele pentru tratarea ridurilor, acneei sau a altor afecțiuni inflamatorii. 
- Reducerea durerile musculare. Datorită efectelor sale antiinflamatorii, este un remediu bun în cazul durerilor provocate de entorse, reumatism sau cele la nivelul spatelui. 
- Creșterea imunității. Crește rezistența organismului în fața răcelilor, având calități antibacteriene și antivirale.
Producator: Argital Italia. (ProNat Timis - Direct Importator).

Scrieti o recenzie

Ulei esential de LAVANDA PUR Italia 10 ml

Ulei esential de LAVANDA PUR Italia 10 ml