IMUNITATE naturala Tratament 11 zile cu suc de coacaze, afine, Zinc, Vitamine C și D3 Mareste

IMUNITATE copii si adulti Formula germană Tratament 11 zile cu suc de coacaze, afine, Zinc, Vitamine C și D3

HR201652

Nou

Imunitatea bună poate fi obținută în mod natural și fără capsule de farmacie, ci cu suc de coacaze, afine, Zinc, Vitamine C și D3. Formula germană ROTBACKCHEN VITAL este aprobată pentru adulți, adolescenți și copii. Tratament naturist pentru 11 zile. Sănătatea noastră depinde de un sistem imunitar întărit. Vitaminele, zincul, fitonutrienții din afine, coaja strugurilor roșii, coacăzele negre, fructele aronia sunt esențiali pentru o sănătate foarte bună.

Mai multe detalii

38,40 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente: suc de struguri roșii, suc de aronia, suc de soc, suc de coacăze, suc de afine negre, Vitamina C, gluconat de Zinc, Vitamina D3.

Informații nutriționale        per porția zilnică   % valorilor de referință*

Vitamina C                             80 mg                      100%

Zinc                                         5 mg                         50%

Vitamina D                            2,5 μg                       50%

*=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și variată. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Mod de administrare: Înainte de utilizare, agitați bine sticla. A se păstra la frigider după deschidere și a se consuma în decurs de 3 săptămâni.

O sticlă de Rotbackchen Vital – „Formulă pentru imunitate”  conține 11 porții a 40 ml.

Garanția calității Rotbackchen. Substanțele relevante nutritive sunt combinate și dozate cu grijă. Sursă de Zinc. Suc pur de fructe bazat pe fructe presate de înaltă calitate. Fără adaos de conservanți, coloranți și potențiatori de arome. Fără alcool, gluten și lactoză.

Doza zilnică recomandată pentru adulți, adolescenți și copii cu vârsta peste 4 ani: 2 x 20 ml zilnic.
Conținut: 450 ml.

Ce este sistemul imunitar? De ce este necesar să îl stimulăm?

Sistemul imunitar este localizat la nivelul nodulilor limfatici, în splină și înmăduva osoasă, precum și în numeroasele globule albe care patrulează prin organism în căutare de intruși. Acestea ne apără de invaziile din exterior, descoperind și distrugând bacteriile și virusurile nocive. De asemenea, reperează și distrug celulele care, atacate de radicalii liberi, riscă să se transforme în celule canceroase.

Există un gen de globule albe numite natural killers sau NK. Aceste celule sunt protectoarele specifice ale sistemului nostru imunitar. Îndată ce descoperă prezența unui intrus, se luptă cu el în raport de unu la unu și secretă o otravă care pătrunde în celula indezirabilă și o distruge. Iată o funcție fantastică a organismului nostru!
Avem și în mucoasa intestinală elemente de apărare imunitară care cooperează cu bacteriile specifice intestinului. Când mâncăm și bem, absorbim în permanență diverse substanțe, și această barieră imunitară face distincție între ceea ce e periculos și ceea ce e bun pentru sănătatea noastră. O hrană sănătoasă și un nivel scăzut de stres sunt două mijloace de a ne asigura un sistem imunitar intestinal bun.
Alegând un stil de viață sănătos, punem bazele unui sistem imunitar puternic. E posibil să crească numărul de celule imunitare și ele să fie mai eficiente. Astfel, vom fi bine echipați pentru a lupta împotriva infecțiilor și amenințării cancerului.

Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Scrieti o recenzie

IMUNITATE copii si adulti Formula germană Tratament 11 zile cu suc de coacaze, afine, Zinc, Vitamine C și D3

IMUNITATE copii si adulti Formula germană Tratament 11 zile cu suc de coacaze, afine, Zinc, Vitamine C și D3