PROPOLIS

Propolisul este considerat antibioticul natural perfect! Este interesant faptul că intrușii care pătrund în stupi și sunt omorâți de albine nu se degradează căci sunt înveliți în propolisul anti-bacterian. Propolisul are proprietăți benefice pentru organismul uman, fiind anti-inflamator, anti-viral, anti-microbian și anti-fungic. În propolis regăsim aminoacizi, antioxidanți, bioflavonoide, vitamine, minerale și enzime. De secole, propolisul este folosit pentru a îmbunătăți sistemul imunitar, pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii, ale gingiilor și ca un ajutor în prevenirea cancerului și pentru tratamentul infecțiilor virale. 

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Propolis pentru pulverizare in cavitatea bucala, remediu impotriva stomatitelor, respirației neplăcute, aftelor bucale, durerilor in gat, gingiilor inflamate, halenei, bolii parodontale si a cariilor dentare! Este cel mai puternic medicament 100% natural antiinfecţios..
  Lei: 31.00
 • Miere cu PROPOLIS Bio Hoyer
  Mierea cu propolis este un adevarat stimulent al imunitatii organismului. Impreună cu mierea, propolisul ne poate proteja împotriva bacteriilor, a mucegaiurilor sau a virușilor. Atentie: nu puneti miere in bauturi fierbinti caci isi pierde proprietatile nutritive si enzimele! Temperatura lichidel..
  Lei: 31.92
 • Propolis + Salvie 60 Tablete Masticabile Hoyer
  Tablete masticabile cu propolis si salvie. Pentru tuse, dureri în gât, răgușeală și dificultate la vorbire . Calmează gâtul și împrospătează guar în mod natural. Ingrediente: zahăr din trestie de zahăr bio, maltodextrină bio, extract de propolis bio, extract de salvie bio, ulei..
  Lei: 24.20
 • Propolis extract esenta (fara alcool, fara conservanti!) 20 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Propolis esenta este un produs Românesc obținut prin metoda brevetată, 100% natural. Este un produs inovativ care nu conține alcool și înglobează esența propolisului care conţine toate principiile active din tinctură dar care poate fi consumat de către toate categorii..
  Lei: 9.38
 • Propolis extract esenta (fara alcool, fara conservanti!) 50 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Propolis esenta este un produs Românesc obținut prin metoda brevetată, 100% natural. Este un produs inovativ care nu conține alcool și înglobează esența propolisului care conţine toate principiile active din tinctură dar care poate fi consumat de către toate categorii..
  Lei: 21.90
 • Spray nazal SINUS SPA cu Propolis pt Copii 30ml
  Spray nazal pentru copii cu apă termală, sare de mare organică purificată si extract de propolis apos (Propolis esența). Este destinat copiilor și adulților, contraindicat persoanelor alergice sau hipersensibile la produse apicole. Prima gamă de spray-uri nazale care îmbină proprietățile apei ter..
  Lei: 8.40
 • Spray nazal SINUS SPA FORTE cu Propolis pt Copii si Adulti 30ml
  (Stoc epuizat temporar) Spray nazal pentru copii su adulti FORTE cu apă termală, sare de mare organică purificată si extract de propolis apos (Propolis esența). Este destinat copiilor și adulților, contraindicat persoanelor alergice sau hipersensibile la produse apicole.  INGREDIENTE: ap..
  Lei: 8.40