PROPOLIS

Propolisul este considerat antibioticul natural perfect! Este interesant faptul că intrușii care pătrund în stupi și sunt omorâți de albine nu se degradează căci sunt înveliți în propolisul anti-bacterian. Propolisul are proprietăți benefice pentru organismul uman, fiind anti-inflamator, anti-viral, anti-microbian și anti-fungic. În propolis regăsim aminoacizi, antioxidanți, bioflavonoide, vitamine, minerale și enzime. De secole, propolisul este folosit pentru a îmbunătăți sistemul imunitar, pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii, ale gingiilor și ca un ajutor în prevenirea cancerului și pentru tratamentul infecțiilor virale. 

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • PROPOLIS Delicios cu eucalipt, menta, pin, anason
  sale
  O forma simpla si delicioasa de a lua propolis! Capsulele de propolis cu uleiuri esenţiale sunt ideale pentru intarirea sistemului imunitar. Ingredientele vorbesc de la sine: propolis ( rasina de propolis, extract alcoolic), eucalipt (Eucalyptus globulus frunze, ulei esential), menta (Mentha..
  Lei: 34.20Lei: 57.00
 • Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20 ml
  Propolis pentru pulverizare in cavitatea bucala, remediu impotriva stomatitelor, aftelor bucale, durerilor in gat, gingiilor inflamate, halenei, bolii parodontale si a cariilor dentare! Este cel mai puternic medicament 100% natural antiinfecţios cunoscut. Amestec de substanţe de consistenţa ..
  Lei: 31.26
 • PROPOLIS si 6 Vitamine 40 capsule
  sale
  Supliment alimentar cu vitamine, într-o bază de propolis din rășină de muguri. Propolisul in stare bruta are un gust amar si acru si de aceea, varianta de capsule este foarte usor de administrat pentru a beneficia de minunatele proprietati curative ale acestui produs apicol. Propolisul ..
  Lei: 20.13Lei: 25.16
 • Miere cu PROPOLIS Bio Hoyer
  Mierea cu propolis este un adevarat stimulent al imunitatii organismului. Impreună cu mierea, propolisul ne poate proteja împotriva bacteriilor, a mucegaiurilor sau a virușilor. Atentie: nu puneti miere in bauturi fierbinti caci isi pierde proprietatile nutritive si enzimele! Temperatura lichidel..
  Lei: 31.92
 • Orgono: Plante, Q10, Propolis, principii active
  ORGONO Defender este un supliment alimentar cu plante, ciuperci, Propolis, SOD și coenzima Q10. Lista ingredientelor 100% naturale vorbeste de la sine despre puterea acestui supliment alimentar pentru sustinerea sistemului imunitar. În total 17 principii legate de adaptogeni activi sistemului imu..
  Lei: 228.99
 • Propolis + Salvie 60 Tablete Masticabile Hoyer
  Tablete masticabile cu propolis si salvie. Pentru tuse, dureri în gât, răgușeală și dificultate la vorbire . Calmează gâtul și împrospătează guar în mod natural. Ingrediente: zahăr din trestie de zahăr bio, maltodextrină bio, extract de propolis bio, extract de salvie bio, ulei..
  Lei: 24.20