Polen & Laptisor de MATCA

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Aloe Vera + Laptisor de Matca 60 Tablete Masticabile
  Tablete masticabile cu aloe vera, laptisor de matca și vitamina C. O combinație de înaltă calitate de laptisor de matca (Royal Jelly) și Aloe Vera. Bogat în vitamine, minerale și oligoelemente. Lăptișorul de matcă este asociat cu vitalitatea și longevitatea crescută. Ingrediente: dex..
  Lei: 26.00
 • Laptisor de MATCA liofilizat: Cura de 10 fiole x 2g
  (Stoc epuizat temporar) Lăptișor de matcă liofilizat, pret pentru 10 fiole x 2g pentru CRESTEREA IMUNITATII (inclusiv pt copii). Cutia contine 2g laptisor de matca liofilizat necesare pentru o cura de 10 zile. Liofilizarea laptisorului se executa dupa metode stiintifice care va asigura un prepar..
  Lei: 30.00
 • Miere cu LAPTISOR de MATCA Bio Hoyer
  Mierea cu laptisor de matca sustine sistemul imunitar. Aduce in plus numeroase enzime si substante nutritive naturale valoroase. Lăptișorul de matcă este hrana lichidă produsă de albine pentru regina lor. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale și așa ..
  Lei: 31.92
 • Polen Bio romanesc 180 gr
  sale
  (Stoc epuizat temporar) Polen BIO din flora spontana romaneasca. Polenul este un produs natural care contine nutrienti indispensabili pentru organismul uman. Polenul este foarte bogat in vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B12), antioxidanti, betacaroten, vitamina C si vitamina E, acid ..
  Lei: 15.38Lei: 19.00
 • Polen Crud Muntii Cindrel 1500 m Altitudine 180 gr
  (Stoc epuizat temporar) Polenul crud este recoltat din Munții Cindrel, la 1500 m altitudine, in lunile iulie-august 2014, departe de poluare. Polenul crud aduce numeroase beneficii sanatatii si sutine sistemul imunitar. Este bogat in vitamine, minerale, enzime naturale si are proprietati ant..
  Lei: 33.80
 • Zell Oxygen® + Gelée Royale 600mg
  In cadrul studiilor efectuate pentru acest produs s-a constatat in perioada experimentelor realizate pe albine prin alimentarea lor cu Gelée Royale încă din stadiul de larvă și pe parcursul întregii vieți că acestea ajung să trăiască în medie 4-5 ani și să depună în fiecare zi aproximati..
  Lei: 109.00