MIERE de albine Naturala

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Miere Bio de SALCAM 400 gr
  (Stoc epuizat temporar) Mierea de salcam este una dintre cele mai elegante, usoare si fine tipuri de miere. Florile de salcam usor parfumate dau o nota subtila acestei mieri. Mierea de salcam este ideala atat pentru adulti cat si pentru copii in ceai, sandwich-uri cu unt, glazura pentru prajituri..
  Lei: 32.80
 • Miere cu Ghimbir specialitate BIO ALLOS 250gr
  Miere cu Ghimbir (ginger) specialitate BIO ALLOS 250gr. Acest aliment natural si delicios este relaxant și în același timp oferă o senzație plăcută de căldură.  Are proprietăți revitalizante și este foarte versatil. Adăugat în ceai cau cacao conferă băuturii o aromă aparte. Valor..
  Lei: 28.60
 • Miere cu LAPTISOR de MATCA Bio Hoyer
  Mierea cu laptisor de matca sustine sistemul imunitar. Aduce in plus numeroase enzime si substante nutritive naturale valoroase. Lăptișorul de matcă este hrana lichidă produsă de albine pentru regina lor. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale și așa ..
  Lei: 31.92
 • Miere cu PROPOLIS Bio Hoyer
  Mierea cu propolis este un adevarat stimulent al imunitatii organismului. Impreună cu mierea, propolisul ne poate proteja împotriva bacteriilor, a mucegaiurilor sau a virușilor. Atentie: nu puneti miere in bauturi fierbinti caci isi pierde proprietatile nutritive si enzimele! Temperatura lichidel..
  Lei: 31.92
 • Miere de albine cu 30% Tinctura de PROPOLIS 106 ml
  70% miere de albine. 30% tinctură de propolis. Ingrediente: miere de albine, tinctura de propolis. 106 ml ..
  Lei: 29.90
 • Miere Poliflora BIO 400 gr
  (Stoc epuizat temporar) Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor mai multor tipuri de flori. Mierea poliflora este considerata de majoritatea nutritionistilor ca fiiind un aliment complet. Mierea poliflora este utilizata din cele mai vechi timpuri in tratarea a numeroas..
  Lei: 24.00
 • Miere Poliflora Produs Romanesc 400 gr
  Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor mai multor tipuri de flori. Mierea este Bio, produs romanesc. Mierea poliflora este utilizata din cele mai vechi timpuri in tratarea a numeroasa boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi or..
  Lei: 13.20
 • Tratament Natural pt TUSE din Miere, Cimbru, Fenicul 250 gr
  Tratament Natural pt TUSE din Miere, Cimbru, Fenicul 250 gr. Nu conține zahăr sau alți aditivi! Liniștește în mod natural gâtul și întregul sistem respirator, pentru tusă și răgușeală. Hoyer sirop de miere cu fenicul și cimbru este o combinație de miere din flori de cea mai bună calitate cu un co..
  Lei: 31.20
 • Miere Bio cu fructe GOJI 370gr
  (Stoc epuizat temporar) Miere cu fructe goji, 370 gr. Daca sunteti anemic sau doriti o sanatate de fier, fructele goji in combinatie cu mierea ecologica vor lupta cu obosela pentru dvs.  Stim ca mierea are proprietati energizante minunate, este plina de vitamine si minerale iar fruc..
  Lei: 30.68