MIERE de albine Naturala

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Miere cu Ghimbir specialitate BIO ALLOS 250gr
  (Stoc EPUIZAT temporar) Miere cu Ghimbir (ginger) specialitate BIO ALLOS 250gr. Acest aliment natural si delicios este relaxant și în același timp oferă o senzație plăcută de căldură.  Are proprietăți revitalizante și este foarte versatil. Adăugat în ceai cau cacao conferă băuturii o..
  Lei: 28.60
 • Miere cu LAPTISOR de MATCA Bio Hoyer
  (Stoc EPUIZAT temporar) Mierea cu laptisor de matca sustine sistemul imunitar. Aduce in plus numeroase enzime si substante nutritive naturale valoroase. Lăptișorul de matcă este hrana lichidă produsă de albine pentru regina lor. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată du..
  Lei: 31.92
 • Miere cu PROPOLIS Bio Hoyer
  Mierea cu propolis este un adevarat stimulent al imunitatii organismului. Impreună cu mierea, propolisul ne poate proteja împotriva bacteriilor, a mucegaiurilor sau a virușilor. Atentie: nu puneti miere in bauturi fierbinti caci isi pierde proprietatile nutritive si enzimele! Temperatura lichidel..
  Lei: 31.92
 • Miere de MUNTE din Banat Romania 400 gr
  (Stoc EPUIZAT temporar) Miere de albine de padure din zona montana, 400 g. Recoltata din muntii din regiunea Banatului. Conține: miere de munte. 400 gr. Mierea de munte este obtinuta si din florile de munte dar si din seva frunzelor copacilor si a trunchiurilor de copaci. Este poate cea mai ..
  Lei: 26.20
 • Miere de SALCAM din Banat Romania 400 gr
  (Stoc epuizat temporar) Mierea de salcam este una dintre cele mai elegante, usoare si fine tipuri de miere. Florile de salcam usor parfumate dau o nota subtila acestei mieri. Mierea de salcam este ideala atat pentru adulti cat si pentru copii in ceai, sandwich-uri cu unt, glazura pentru prajituri..
  Lei: 26.20
 • Miere Poliflora din Banat Romania 400 gr
  (Stoc EPUIZAT temporar) Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor mai multor tipuri de flori. Mierea poliflora este considerata de majoritatea nutritionistilor ca fiiind un aliment complet. Mierea poliflora este utilizata din cele mai vechi timpuri in tratarea a numeroasa bol..
  Lei: 17.50
 • Miere Poliflora Produs Romanesc 400 gr
  Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor mai multor tipuri de flori. Mierea este Bio, produs romanesc. Mierea poliflora este utilizata din cele mai vechi timpuri in tratarea a numeroasa boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi or..
  Lei: 11.00
 • Tratament Natural pt TUSE din Miere, Cimbru, Fenicul 250 gr
  Tratament Natural pt TUSE din Miere, Cimbru, Fenicul HOYER BIO 250 gr. Foarte placut la gust si natural, este recomandat si pentru copii mai mari de 1 an. Nu conține zahăr sau alți aditivi! Liniștește în mod natural gâtul și întregul sistem respirator, pentru tuse și răgușeală. Hoyer sirop de mie..
  Lei: 31.20
 • Miere de Flori de Tei din Banat Romania 400gr
  (Stoc EPUIZAT temporar) Mierea de flori de tei din România este exportată în toată Europa de Vest, fiind foarte apreciata. Mierea de tei are proprietăţi anti-microbiale şi anti-inflamatorii. Este utilizată în tratarea crampelor şi a bolilor renale. Mierea de tei ajuta şi în tratarea guturaiului ş..
  Lei: 21.00