Tofu si Mezeluri Vegetale Bio

% produse

Mezeluri vegetale Bio. Tofu este un aliment foarte versatil, obtinut din soia in urma unui proces asemanator cu fabricarea branzei din lapte animal. Tofu este foarte bogat in proteine si calciu, grupul de vitamine B, fibre alimentare, isoflavone, nu contine grasimi saturate, zero colesterol si este foarte usor de digerat. Exista mai multe feluri...

Mezeluri vegetale Bio. Tofu este un aliment foarte versatil, obtinut din soia in urma unui proces asemanator cu fabricarea branzei din lapte animal. Tofu este foarte bogat in proteine si calciu, grupul de vitamine B, fibre alimentare, isoflavone, nu contine grasimi saturate, zero colesterol si este foarte usor de digerat. Exista mai multe feluri de tofu – moale, tare, marinata, afumata si fiarta inabusit. Tofu BIO comercializat prin prodietabio.ro nu conţine ingrediente provenite din organisme modificate genetic.

Varianta tare de tofu se poate taia cubulete si folosi amestecata cu salate, legume, mancare gatita sau tocana.
Tofu are putine calorii si este bogat in proteine (care tin de foame) - argumente care il fac ideal pentru pregatirea de sandwich-uri pt drum sau la serviciu.

Mai putin
Mai mult
Se afișează 1 - 9 din 9 de produse

Tofu si Mezeluri Vegetale Bio