Mezeluri de Post si Tofu Bio

Mezeluri de post, vegane, din ingrediente bio. Tofu este un aliment foarte versatil, obtinut din soia in urma unui proces asemanator cu fabricarea branzei din lapte animal. Tofu este foarte bogat in proteine si calciu, grupul de vitamine B, fibre alimentare, isoflavone, nu contine grasimi saturate, zero colesterol si este foarte usor de digerat. Tofu BIO comercializat prin prodietabio.ro nu conţine ingrediente provenite din organisme modificate genetic.

Tofu si mezelurile vegane au putine calorii si sunt bogate in proteine (care tin de foame). Sunt ideale pentru pregatirea de sandwich-uri la drum sau la serviciu.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Mezel vegetal: Baton din Seitan Chorizo BIO vegan 40 g
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Mezel vegetal de post, baton din seitan chorizo BIO vegan 40 gr. Ingrediente: seitan BIO (apă, proteine din grâu BIO) 67%, ardei roșu BIO, ulei de cocos BIO, ceapă BIO, extract din drojdie de bere BIO, sare din rocă, condimente BIO (conține țe..
  Lei: 9.70
 • Mezel vegetal: Baton din Seitan cu Ardei Rosu BIO vegan 40 g
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Mezel vegetal de post, baton din seitan cu ardei rosu gras si chilli BIO vegan 40 gr. Ingrediente: seitan BIO (apă, proteine din grâu BIO) 82%, ulei de cocos BIO, condimente BIO (conține țelină BIO și muștar BIO), extract din drojdie de bere B..
  Lei: 9.70
 • Mezel vegetal: Baton din Seitan cu seminte de Canepa BIO vegan 40 g
  Mezel vegetal de post, baton din seitan cu seminte de canepa BIO vegan 40 gr. Ingrediente: seitan BIO (apă, proteine din grâu BIO) 86%, ulei de cocos BIO, cânepă BIO 2%, sare de rocă, extract din drojdie de bere BIO, condimente BIO, ceapă BIO, agent de îngroșare: făină di..
  Lei: 9.70
 • Mezel vegetal: Baton din Seitan cu seminte de Dovleac BIO vegan 40 g
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Mezel vegetal de post, baton din seitan cu seminte de dovleac BIO vegan 40 gr. Ingrediente: seitan BIO (apă, proteine din grâu BIO) 72%, semințe de dovleac BIO 13%, ulei de cocos BIO, sos de soia BIO (apă, boabe de soia BIO, sare de mare), ceapă&nb..
  Lei: 9.70
 • Mezel vegetal: Gyros la tava BIO vegan 200 g
  Mezel vegetal de post (vegan) fara soia: Gyros la tava BIO vegan 200 g. Se incalzeste simplu la tigaie. Gustul bun nu are nevoie neapărat de carne, ci pur și simplu de cele mai bune ingrediente și cele mai bune rețete. De aceea, acest produs vegetarian și vegan în calitate bio, este perfect pentr..
  Lei: 24.90
 • Mezel vegetal: Salam BIO vegan 100 g
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Mezel vegetal de post: Salam BIO vegan 100 gr. Felii vegetale pe bază de Tofu și proteină de grâu.Gustul bun nu are nevoie neapărat de carne, ci pur și simplu de cele mai bune ingrediente și cele mai bune rețete. De aceea, acest produs vegetarian și vegan în calitate bio, ..
  Lei: 16.10
 • Mezel vegetal: Salam Mortadella BIO vegan 100 g
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Mezel vegetal: Salam Mortadella BIO vegan 100 gr. Felii vegetale pe bază de Tofu și proteină de grâu.Gustul bun nu are nevoie neapărat de carne, ci pur și simplu de cele mai bune ingrediente și cele mai bune rețete. De aceea, acest produs vegetarian și vegan în calitate bi..
  Lei: 16.10
 • Mezel vegetal: Salam Vanatoresc BIO vegan 100 g
  Mezel vegetal: Salam Vanatoresc BIO vegan 100 gr. Pe bază de proteină de grâu și făină de lupin. Ingrediente: Apă,  PROTEINĂ DE GRÂU BIO (26,5%), ulei de cocos BIO, FĂINĂ DE LUPIN BIO (5%) ceapă BIO, sare, extract de drojdie BIO, semințe de cânepă BIO, condim..
  Lei: 11.80
 • Pate vegetal cu Ciuperci, tofu si legume BIO 125 gr
  Pate vegetal cu Ciuperci, tofu si legume BIO 125 gr. Pate de post bio, vegan, fără ulei de palmier, fără gluten, fara glutamati potentiatori de gust sau arome, fara e-uri, fara conservanti. Ingrediente: apă, agent de îngroșare [clorură de magneziu]), drojdie nutritivă bio, ceapă bio, amidon d..
  Lei: 13.70
 • Pate vegetal cu tofu si paprika BIO 125 gr
  Pate vegetal cu tofu si paprika BIO 125 gr. Ideal pentru sandviș cu pate cu ardei roșu: bio, vegan, fără ulei de palmier, fără gluten, fara glutamati potentiatori de gust sau arome, fara e-uri, fara conservanti. Ingrediente: tofu bio (soia bio, apă, agent de îngroșare-clorură de magneziu), ap..
  Lei: 13.70
 • Pate vegetal cu tofu si verdeturi BIO 125 gr
  Pate vegetal cu tofu si verdeturi, plante aromatizante BIO 125 gr. Pate de post bio, vegan, fără ulei de palmier, fără gluten, fara glutamati potentiatori de gust sau arome, fara e-uri, fara conservanti. Ingrediente: apă, tofu bio (soia bio, apă, agent de îngroșare [clorură de magneziu]), ule..
  Lei: 13.20
 • Sare Nigari (clorura de magneziu) pt. TOFU 200 g
  Sarea Nigari este utila pentru a face tofu acasa. Sarea Nigari este cunoscută şi sub denumirea de Clorura de Magneziu. Pret pentru cutie de 200 gr. Aceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu. Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de m..
  Lei: 9.30