Tratamente Naturiste pt. COPII (peste 4ani)

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • CIMBRISOR - Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa
  Pentru tratamentul naturist al racelilor! Cimbrisorul este deosebit de eficient in tratamentul naturist al tusei si bronsitei atat la adulti cat si la copii. Cimbrisorul contine ulei volatil, tanin, flavonoide, principii amare (serpilină), acizi (ursolic, oleanolic, cafeic, rozmarinic). Cimbrisor..
  Lei: 44.00
 • ECHINACEA pt Imunitate Impotriva Racelilor
  Echinacea extract lichid pret 200 ml. Echinacea este deja cunoscuta ca fiind una dintre cele mai eficiente plante pentru imunitate si combaterea racelii si gripei intr-un mod natural. Partea aeriană a plantei contine ulei volatil format din substante terpenice, glicozidice, dintre care cea mai im..
  Lei: 44.00
 • Ferment probiotic pentru obtinere IAURT Natural 3 plicuri x 5gr
  Ferment bio cu probiotice pentru prepararea iaurtului natural. Conținut: 3 plicuri x 5 g (15 g). Producător: Metafood, Germania. Vezi modul de preparare, instructiuni de utilizare. Iaurtul de casă poate fi preparat foarte ușor folosind doar lapte proaspăt şi ferment bio cu probiotice. I..
  Lei: 41.00
 • Ferment probiotic pentru obtinere KEFIR Natural 3 plicuri x 5gr
  Ferment bio cu probiotice pentru prepararea kefirului de casa natural. Conținut: 3 plicuri x 5 g (15 g). Vezi modul de preparare, instructiuni de utilizare. Kefir-ul de casă poate fi preparat foarte ușor folosind doar lapte proaspăt şi ferment bio cu probiotice. Kefirul natural este ide..
  Lei: 41.00
 • Imunitate Puternica KINDERIMMUN DR. WOLZ 65g
  KinderImmun este un produs natural ce întărește imunitatea copiilor. Acesta conține un complex de elemente necesare creșterii sănătoase a copilului. Această combinație de elemente a fost creată să consolideze și să îmbunătățească apărarea imunologică a copilului în perioada preșcolară și până la ..
  Lei: 67.70
 • Supliment cu FIER + Vitamine din Plante si Fructe HERBARIA BIO 250 ml
  Tratament cu supliment natural pentru Anemie: FIER din Plante Medicinale & Fructe HERBARIA BIO. Multe persoane sufera de anemie si doresc un supliment 100% NATURAL si BIO de FIER. Fara produse chimice, fara alcool, fara conservanti, doar natural, recomandat inclusiv femeilor insarcinate ..
  Lei: 47.00
 • Supliment cu FIER + Vitamine din Plante si Fructe HERBARIA BIO PROMO 2x 250 ml
  sale
  PROMOTIE pt 2 BC cumparate. Preț redus 37 lei + 37 lei (in loc de 47 + 47). Tratament cu supliment natural pentru Anemie: FIER din Plante Medicinale & Fructe HERBARIA BIO. Multe persoane sufera de anemie si doresc un supliment 100% NATURAL si BIO de FIER. Fara produse chimice, fara alcoo..
  Lei: 74.00Lei: 94.00
 • Supliment cu FIER din Plante Medicinale & Fructe 250ml
  Uneori ne simtim fara vlaga iar o solutie simpla, precum extractul de plante medicinale, fructe, vitamine si fier este usor de administrat. Supliment cu fier din plate medicinale şi fructe ce acoperă necesarul de fier în faza de creştere, menstruaţie şi sarcină, alimentaţie deficitară sau femei c..
  Lei: 62.00
 • Vitamina D3 1000 I.E. plus Dr. Wolz 60cp
  Vitamina D3 este cunoscută de aproximativ 70 ani, facând parte din tratamentul rahitismului. Studiile ulterioare au arătat că aceasta deține efecte benefice pentru întreg organismul și nu numai pentru sistemul osos. Corpul uman produce vitamina D3 cu ajutorul razelor solare dar studiile au ar..
  Lei: 60.70