Tratamente Naturiste pt. COPII (peste 4ani)

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • CIMBRISOR - Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa
  Pentru tratamentul naturist al racelilor! Cimbrisorul este deosebit de eficient in tratamentul naturist al tusei si bronsitei atat la adulti cat si la copii. Cimbrisorul contine ulei volatil, tanin, flavonoide, principii amare (serpilină), acizi (ursolic, oleanolic, cafeic, rozmarinic). Cimbrisor..
  Lei: 35.40
 • ECHINACEA pt Imunitate Impotriva Racelilor
  Echinacea extract lichid pret 200 ml. Echinacea este deja cunoscuta ca fiind una dintre cele mai eficiente plante pentru imunitate si combaterea racelii si gripei intr-un mod natural. Partea aeriană a plantei contine ulei volatil format din substante terpenice, glicozidice, dintre care cea mai im..
  Lei: 35.40
 • Imunitate Puternica KINDERIMMUN DR. WOLZ 65g
  KinderImmun este un produs natural ce întărește imunitatea copiilor. Acesta conține un complex de elemente necesare creșterii sănătoase a copilului. Această combinație de elemente a fost creată să consolideze și să îmbunătățească apărarea imunologică a copilului în perioada preșcolară și până la ..
  Lei: 67.70
 • Vitamina D3 1000 I.E. plus Dr. Wolz 60cp
  Vitamina D3 este cunoscută de aproximativ 70 ani, facând parte din tratamentul rahitismului. Studiile ulterioare au arătat că aceasta deține efecte benefice pentru întreg organismul și nu numai pentru sistemul osos. Corpul uman produce vitamina D3 cu ajutorul razelor solare dar studiile au ar..
  Lei: 60.70