Tratament naturist pentru rinita alergică, alergii respiratorii la polen Mareste

Alergii respiratorii la polen si rinita alergică tinctura naturala

PB20183

Nou

Mix Aler este un supliment alimentar care ajută la tratamentul simptomelor proceselor alergice, cum ar fi rinita alergică sezonieră sau perenă asociată sau nu cu conjunctivita alergică (cum ar fi nasul iritat, ochii lăcrimând, strănutul), urticarie cronică și dermatită alergică.

Mai multe detalii

47,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Tratament naturist cu plante și propolis pentru rinita alergică sezonieră. Tinctura specială contra alergii respiratorii la polen. Supliment alimentar. Produs fito-tradițional. Amestec din plante proaspete și uleiuri esențiale din plante.

Ingrediente: tinctură din părți aeriene din planta curry BIO [Helichrysum italicum (Roth)], extract hidro-alcoolic din flori de fumariță BIO (Fumaria officinalis L.), tinctură de propolis BIO, macerat glicerinic din: germeni tineri de rozmarin BIO(Rosmarinus officinalis L.), muguri tineri de ienupăr BIO (Juniperus communis L.), muguri de coacăze negre BIO (Ribes nigrum L.), muguri de fag BIO (Fagus sylvatica L.);  BIO*EOBBD - ulei esențial de flori din planta curry(Helichrysum italicum).  BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic **EOBBD:Essential Oils Botanically and Biochemically Defined (Uleiuri esențiale definite botanic și biochimic).

Alc. 56% Vol. Macerat în bioethanol obținut din fermentare naturală. Fără alcool etilic. Bioetanolul este un lichid de origine biologica si agricola care se obtine in urma fermentarii unor plante precum sfecla, trestia de zahar, grau sau porumb. PRODUS FITOTRADIȚIONAL. EXTRACTUL ESTE OBȚINUT PRIN MACERAREA DIRECTĂ A PLANTELOR PROASPETE CRESCUTE ORGANIC. ACEST PROCES PREVINE ALTERAREA MOLECULARĂ A INGREDIENTELOR ACTIVE ȘI GARANTEAZĂ EXTRACTE CU VALOARE SUPERIOARĂ FITOTERAPEUTICĂ. 

Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.

Cum se utilizează: Luați 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă sau ceai cald, de 2 până la 4 ori pe zi.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania.

Scrieti o recenzie

Alergii respiratorii la polen si rinita alergică tinctura naturala

Alergii respiratorii la polen si rinita alergică tinctura naturala