ECHINACEA extract pentru Imunitate Impotriva Racelilor Mareste

ECHINACEA extract pentru Imunitate Impotriva Racelilor

PB10603

Nou

Echinaceea extract sau tinctură pentru sănătatea sistemului imunitar și protecție împotriva rpcelilor și gripei. Extract proaspăt din plante BIO. Echinacea se indică în combaterea gripelor si a răcelilor (tinctura se va administra de la aparitia primelor simptome), principiile active din extract accelerează vindecarea plăgilor si refacerea tesuturilor lezate.

Mai multe detalii

44,50 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Echinacea este deja cunoscuta ca fiind una dintre cele mai eficiente plante pentru imunitate si combaterea racelii si gripei intr-un mod natural. Partea aeriană a plantei contine ulei volatil format din substante terpenice, glicozidice, dintre care cea mai importantă este echinacozida, substante amidice reprezentate de echinaceină, substante polizaharidice, poliacetilene, fenoli, răsini. Rădăcinile contin o cantitate oarecare de ulei volatil.

Echinacea stimulează functia de apărare imunologică a organismului, are proprietăti antibiotice, are actiune antivirală, substantele active din echinacea actionează ca o barieră în extinderea unui proces infectios si inflamator, stimulează procesul de fagocitoză, mărind capacitatea de apărare locală si ajutând organismul în lupta cu invazia microbiană în tesuturi.

Are o actiune antitumorală, ajută în afectiuni ale pielii, plăgi purulente, furunculi.
PHYTO BIOPOLE – EXTRACT BIO DE ECHINACEA, 50 ML. Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional.
Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din planta proaspătă (95%) și rădăcina proaspătă (5%) de echinacee BIO (Echinacea purpurea L., 0,34% acid caftaric și 1,34% adic cicic); apă. BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

Mod de utilizare: 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi.
Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.

Greutatea copiilor

doza zilnică

De la 15 la 20 kg

4 picături, de 2-3 ori pe zi

De la 21 la 40 kg

8 picături, 2-3 ori pe zi

Aport

15 picături

45 picături

Acid caftaric

Acid cicic

1,65 mg

6,53 mg

4,95 mg

19,59 mg

Alc. 45% Vol. Macerat în bioethanol obținut din fermentare naturală. Fără alcool etilic. Bioetanolul este un lichid de origine biologica si agricola care se obtine in urma fermentarii unor plante precum sfecla, trestia de zahar, grau sau porumb. PRODUS FITOTRADIȚIONAL. EXTRACTUL ESTE OBȚINUT PRIN MACERAREA DIRECTĂ A PLANTELOR PROASPETE CRESCUTE ORGANIC. ACEST PROCES PREVINE ALTERAREA MOLECULARĂ A INGREDIENTELOR ACTIVE ȘI GARANTEAZĂ EXTRACTE CU VALOARE SUPERIOARĂ FITOTERAPEUTICĂ.
Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.
Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania

Scrieti o recenzie

ECHINACEA extract pentru Imunitate Impotriva Racelilor

ECHINACEA extract pentru Imunitate Impotriva Racelilor