ORGONO-COL AntiColesterol cu Omega 3 + Resveratrol & DHA Mareste

ORGONO-COL AntiColesterol cu Omega 3 + Resveratrol & DHA

SEL-OC

Nou

ORGONO-COL supliment alimentar - Omega 3, DHA + Resveratrol. Regleaza nivelul colesterolului și trigliceridelor.

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

110,20 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

(Stoc epuizat temporar) Un supliment natural care combina beneficiile drojdiei de orez roșu, resveratrol și DHA - Omega 3 . Regleaza nivelul colesterolului și trigliceridelor. Mai multe informații despre beneficiile resveratrolului și despre Orgono Col puteți citi în articolul informativ prodieta.ro
ORGONO-COL supliment alimentar - Monascus purpureus + resveratrol, 90 capsule.
Ingrediente: Drojdie de orez roșu ( Monascus purpureus - 4% lovastatin), ulei de pește (70% DHA omega-3), trans-Reservatrol din struguri. Contine soia si extract de peste.
Mod de utilizare: de luat 2 capsule odata pe zi in timpul cinei sau inainte de somn. Se recomanda de luat in timp ce consumati alimente.
Atentionari: Complementele alimentare nu trebuie utilizate ca substituienti al unei diete variate si echilibrate sau al unui mod sanatos de viata. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la loc ferit de lumina si umezeala.
Doza zilnica recomendata: 2 capsule. Fabricat in UE.
Resveratrolul este un compus natural care se găsește în mai mult de 70 de plante,precum nuci, fructe de pădure (zmeură, mure, afine), rodii, struguri, prune, troscot japonez, precum și în vinul roșu. “Paradoxul francez” este cel care a determinat foarte multe cercetări privind beneficiile aduse de resveratrol. Ei bine, francezii mănâncă multe brânzeturi grase, carne, croissant cu unt și multe alte delicatese cu grăsimi saturate și cu toate acestea, ratele de deces cauzat de boli de inimă sunt cele mai mici în Franța. Mai mult, femeile din Franța au o siluetă frumoasă și îmbătrânesc mai greu.
Acidul docosahexaenoic (DHA) este unul dintre componente acidului gras Omega-3, alaturi de acidul eicosapentaenoic (EPA). Este considerat un acid gras esential, caci organismul uman produce o cantitate insuficienta si, astfel, aportul de DHA trebuie suplimentat. DHA poate reduce nivelul trigliceridelor din sange, determina scaderea tensiunii arteriale si cantitatea de placi ateromatoase, previne infarctul miocardic si tromboza.
Produs de: Silicium España Laboratorios S.L.
 src=https://prodietabio.ro/image/data/2016/silicium-espana-laboratorios.jpg style=width: 515px; height: 200px; /></div><div></div><div> Silicium España Laboratorios a dedicat peste 30 de ani de cercetări produselor pe bază de siliciu provenit din culturi ecologice, cercetări efectuate la numeroase instituții de prestigiu și puse în aplicare de către un om de știință de renume mondial, Loïc Le Ribault.</div><div> Rezultatele sunt produse ecologice excepționale fabricate la cele mai înalte standarde de siguranță, biodisponibilitatea optimă și eficiență.</div><p> <iframe allowfullscreen=>

Scrieti o recenzie

ORGONO-COL AntiColesterol cu Omega 3 + Resveratrol & DHA

ORGONO-COL AntiColesterol cu Omega 3 + Resveratrol & DHA