Ridiche neagră, armurariu, anghinare și Desmodium Mareste

Ridiche neagră, armurariu, anghinare și Desmodium pentru DETOX

PB20030

Nou

Ridichea neagră, armurariul, anghinarea și desmodium susțin detoxifierea organismului și a ficatului. Supliment natural produs în Spania de INTERSA LABS. Se administrează 1-3 capsule pe zi (total 60 capsule).

Mai multe detalii

43,10 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

BITRANSAMIN, 60 CAPSULE DIETETICOS INTERSA
Supliment alimentar depurativ cu ridiche neagră, armurariu, anghinare și desmodium.

  • fără zahăr
  • fără gluten
  • depurativ (curăță organismul de toxine și ajută la eliminarea lor)

INGREDIENTE: maltodextrină din porumb (agent de încărcare), gelatină, extract uscat din frunze de anghinare (Cynara scolymus L), extract uscat din rădăcină de ridiche neagră (Raphanus sativus var niger L), extract concentrate și pudră din frunze de desmodium (Desmodium adscendens L), extract uscat din fructe de armurariu (Sylibum marianum L), siliciu colloidal (antiaglomerant).

Atunci cand toxinele devin prea numeroase, ficatul poate sa cedeze si sa provoace ceea ce numim o criza de ficat. Exista multiple plante care permit aceasta actiune: ridichea neagra, anghinarea, armurariul. Mai există o deosebit de apreciată in acest domeniu: Desmodium-ul adscendens. Desmodium-ul reprezinta un tratament alternativ pentru toate patologiile de ficat : hepatita, ciroza, ficatul gras (steatoza hepatica), transaminazele ridicate. Se recomanda si in problemele cauzate de un ficat epuizat/supraincarcat de toxine : colesterol marit, dureri de cap/migrene, probleme digestive (gaze, greturi, balonare, colici, constipatie), probleme de piele (eczeme, psoriasis, acnee, dermatite, pitiriazis), boli ORL (bronsite, sinuzite), perturbari hormonale (hiperestrogenie, menstruatii dureroase si/sau abundente), alergii, astm.

MOD DE UTILIZARE: luați 1-3 capsule pe zi.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: a se păstra ferit de umiditate, căldură și lumina directă a soarelui.
AVERTIZARE Acest produs este un supliment alimentar. Urmați doza indicată în instrucțiunile de utilizare. Suplimentele alimentare nu trebuie considerate ca înlocuitori ai unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos. A nu le lăsa la îndemâna copiilor mici.
TERMEN DE VALABILITARE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 31,92 g
PRODUCĂTOR: INTERSA LABS S.L. / Dieteticos INTERSA, S.A.

Scrieti o recenzie

Ridiche neagră, armurariu, anghinare și Desmodium pentru DETOX

Ridiche neagră, armurariu, anghinare și Desmodium pentru DETOX