Argint Coloidal Pur 200ml Mareste

Argint Coloidal Pur 200ml

AC100

Nou

Argint Coloidal pret 200 ml beneficii pentru sănătate și proprietăți, tratament pentru copii și adulți. Argint coloidal este natural și are efect anti bacterian (ca un antibiotic natural) cu beneficii majore pentru întărirea sistemului imunitar, tratamentul acneei sau tenului cu probleme, eliminarea bacteriilor din cavitatea bucală, tratamentul natural al gingivitei și halenei, infecțiilor diverse. Argintul coloidal este preferat și de părinți pentru tratamentul natural al răcelilor copiilor, mucoasei nazale inflamate și infecțiilor.

Mai multe detalii

in stoc

49,13 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT
ProDietaBio PRONAT Magazin Instagram
WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Argintul coloidal, spre deosebire de antibioticele moderne, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele pe care le distruge.
Într-un studiu de cercetare produs de Pharmacognosy Communications în 2012, este specificat faptul că argintul coloidal ar trebui introdus ca bază în soluțiile pentru tratarea arsurilor, afltelor, parodontiei și a altor afecțiuni.
Știați că... cele mai eficiente ape de gură și tratamente gingivale au de fapt argint coloidal în compoziție? Folosiți și dvs dar direct și mai ieftin. Pe plan oral: se clătește gura cu această soluție, după periajul dinților sau ori de cate ori este nevoie. Daca se înghite din greșeală, nu prezinta nici un pericol fiind un produs 100% natural. Mai poate fi utilizată și ca dezinfectant pentru piele, in caz de răni, ulcerații, eczeme și infecții. Argintul coloidal aduce beneficii în multe afecțiuni complicate ale pielii, cum ar fi psoriazis. Este folosit și pentru zgârieturi și chiar pentru ameliorarea leziunilor lăsate de arsuri. Abilitatea argintului coloidal de a controla bacteriile rezistente la antibiotic este uimitoare. În perioada în care era angajatul UCLA Medical School, în 1980, Larry C. Ford a documentat peste 650 de agenți patogeni cauzatori de boli diferite care au fost distruși în câteva minute după expunerea lor la cantități mici de argint. 

Cum se obține argintul coloidal?

Argintul Coloidal este o soluție cu particule microscopice foarte fine de argint. Este obținut dintr-o bucată mai mare de argint pur, așa numitul argint quadrat și din apă ultra curată, bidistilată, prin procesul de electroliză, în condiții de laborator și cu aparate electrice specifice procesului. Se numeste coloid, orice particulă cu dimensiunea cuprinsă între 1 şi 500 nm (nanometri).
Mărimea și puritatea particulelor de argint produse în timpul producției sunt importante. Cu cât mărimea particulelor de argint este mai mică, cu atât acestea sunt mai eficiente în corp, atât datorită suprafeței lor specifice, cât și a distribuției mai ușoare a acestora. 

Ce este argintul coloidal? Cum ajută sănătatea? Proprietăți și beneficii aduse de argint coloidal.

Argintul coloidal este o solutie omogena de ioni pozitivi de Argint și particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare, în apă distilată. Solutia de Argint coloidal a fost supusa unui proces de structurare bazat pe proprietatile diamagnetice ale apei si argintului. Prin aceasta structuare este imbunatatit, din punct de vedere calitativ si cantitativ, fenomentul de combinare sinergica si de potentare intre constituentii solutiei. Prin proprietatile sale de purificare si dezinfectare Argintul coloidal este extrem de util pentru mentinerea starii de curatenie a cavitatii bucale si nu numai. Testele de laborator au aratat ca argintul coloidal omoara majoritatea bacteriilor, fungilor, parazitilor si a virusurilor in 2-6 minute de la contact.
Contraindicatii: Alergie la unul din componentele produsului.
Utilizare. Argintul coloidal 20 ppm poate fi consumat în siguranţă pe toată durata vieţii. Doza zilnică recomandată (DZR) a fost stabilită de către EPA (Environmental Protection Agency, U.S.A.), a cărei unitate de masură a fost numită doză de referinţă, adică DR. DR=5x10-3 mg/kg/zi, ceea ce înseamnă că doza zilnică recomandată este egală cu gretutatea corpului în kilograme înmulţită cu 0,005 mg.
Sursa originală. În 5ml de Argint coloidal 20ppm (părţi per milion), avem aproximativ 0,1 mg argint pur.
Prezentare: 200 ml
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. A se feri de lumina. A se pastra la temperaturi intre 10-25°C !
A se agita inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
In acest produs se găsesc apa deosebit de curata, bidistilată, fara sarcina electrica si particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcină electrică. Particulele de argint au aceeasi sarcina electrica si din această cauză sunt intr-o continua miscare si se resping una pe alta. Din cauza faptului că aceste particule îşi pierd treptat încărcătura electrică, ceea ce este normal sa se întample, eficienţa lor se pierde treptat, deci produsul poate fi folosit doar pe o perioada determinată de timp. La 90 de zile de la desigilarea produsului, particulele de argint cu sarcină pozitivă  încep să-şi piardă încărcătura, li se încetineşte mişcarea,  iar eficienţa lor scade.
Argintul coloidal este singura formă a argintului care  poate fi utilizata  in siguranta deplina.
SCURTĂ ISTORIE A EFECTULUI DE VINDECARE A ARGINTULUI
Efectul versatil, benefic al argintului este cunoscut şi recunoscut de foarte mult timp. A fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia şi Fenicia antică pentru preîntâmpinarea şi tratarea diferitelor infecţii. Hipocrate, ,,părintele medicinii’’, considera argintul deosebit de benefic în tratarea rănilor deschise, problemelor de inimă, dar aprecia şi calităţile sale de purificare a sângelui şi de dezinfectant general. Lucrările medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului. Mai târziu a fost descoperită utilitatea sa în tratarea holerei, epilepsiei şi vindecarea sifilisului. Napoleon şi chiar Alexandru cel Mare apelau la argint pentru a purifica apele râurilor care în urma acestui procedeu deveneau potabile. Această practică a fost folosită până şi în primul şi în cel de-al doilea război mondial.
CERCETĂRI MODERNE CU METODE ŞTIINŢIFICE
În anul 1861, Thomas Graham a descoperit că anumite componente pot pătrunde prin membrana celulară iar altele nu sunt capabile de acest lucru. A descoperit o stare a materiei stabilă, intermediară şi a putut să o caracterizeze. Descoperirea lui Graham a constat în faptul că un mediu poate ajunge în starea de dizolvare în aşa măsură încât dispune de alte caracteristici decât mediul original. A folosit termenul de coloid (derivat din expresia kola adică adeziv) pentru această stare intermediară, care e asemănătoare cu un adeziv. Gelatina şi mediile interconectate au fost pentru el cele mai evidente în această stare unică.
FAPTE
Argintul coloidal, ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, viruşi), stopează funcţiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse . Distrugând structura învelişului viruşilor le împiedică acestora înmulţirea, contribuind astfel la distrugerea lor. În ceea ce privesc ciupercile şi bacteriile, particulele de argint blochează funcţionarea unei enzime vitale din componenţa acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.
La o concetraţie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a  bacteriilor mai mare decat majoritatea  antibioticelor din comert, ce pot fi găsite sub formă de medicament. Pana azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi  pe care Argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).
 În condiţii de laborator, într-un interval de  6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceşte şi renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscută sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”.
DE CE ARGINTUL COLOIDAL?
Prin prisma cercetărilor proprii ne simţim obligaţi să evidenţiem importanţa apei foarte pure şi a argintului Quadrat pur, utilizate în realizarea acestui produs. Doar utilizând aceste componente putem  obţine  calitatea ireproşabilă care ne va aduce efectul mult dorit.
Mărimea şi puritatea particulelor rezultate din procesul de producţie este foarte importantă. Cu cât particula de argint este mai mică, cu atât ea este mai eficientă datorită faptului că astfel se răspândeşte mult mai uşor în organism. În ceea ce priveşte puritatea, aceasta este foarte importantă deoarece, dacă nu sunt folosite argint şi apă de calitate şi puritate ireproşabile, atunci vor apare compuşi nedoriţi.
Produsul nostru este fabricat în condiţii de laborator, cu o grijă deosebită, cu aparatură de ultima generaţie şi nu în ultimul rând cu materii prime de o calitate excelentă.
Avantajul cel mai mare al Argintului coloidal 20 ppm constă în posibilitatea de a fi utilizat multilateral şi universal.
Particulele de argint, datorită încărcăturii lor electrice pozitive, ajută la întărirea sistemului imunitar.

Cum utilizăm argintul coloidal pentru sănătate?

Argintul este un element esenţial atât pentru plante şi animale, cât şi pentru oameni. Cercetările medicale în domeniu  au demonstrat clar legătura strânsă dintre argint şi sistemul nostru imunitar care este răspunzător de protejarea sănătăţii noastre. Datorită structurii sale atomice, argintul coloidal ajută la regenerarea ficatului şi la detoxifierea lui.
Pe lângă acestea, produsul este eficient şi în regenerarea oaselor, rezultând o vindecare cu 50% mai rapidă a acestora. În cazul tăieturilor, leziunilor şi arsurilor, argintul coloidal accelerează regenerarea pielii şi a altor ţesuturi, şi mai mult decat atât, suprafaţa afectată râmâne sterilă.
În trecut suplimentele alimentare nu erau necesare, deoarece plantele, legumele şi fructele conţineau toate  substanţele şi mineralele necesare pentru buna funcţionare a organismului uman. Din păcate astăzi, datorită producţiei de masă, plantele, legumele şi fructele nu conţin suficiente substanţe nutritive.
Argintul sub forma sa coloidală nu este dăunator pentru organism şi nu are efecte secundare, poate fi utilizat în siguranţă împreună cu alte medicamente.
Microorganismele devin rezistente în cele din urmă la substanţele organice. Este însă exclus ca bacteriile să devină în timp rezistente la argint, deoarece efectul acestuia se resfrânge atât pe structură cât şi pe proteinele enzimatice, iar mai apoi inhibă metabolismul şi înmulţirea celulelor. Efectul antibacterial al ionilor de argint este cunoscut din 1883, fiind demonstrat încă de atunci că nici măcar o concentraţie mărită a acestor ioni nu dăunează organismului.   

Utilizare internă, pe cale orală. 

În toate cazurile de infecţii cu bacterii, ciuperci şi viruşi. De asemenea: Candidoza, boala Lyme, gripă, dizenterie, febră tifoidă, sifilis, scarlatină,  tuberculoză, reumatism, inflamaţii interne şi externe de toate tipurile, infecţii cu paraziţi şi ciuperci, oboseală cronică etc. A se ţine lichidul în gură, apoi a se  înghiţi. Rolul antiviral. Beneficiile argintului coloidal se regăsesc și în afecțiuni precum pneumonie, herpes, zona zoster sau veruci. Doctorul Martin Hum de la Institutul de Nutriție Optimă din Statele Unite listează argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale care opresc virusurile în mod rapid. Acțiunea argintului coloidal este remarcabilă și în tratarea bolii Lyme, datorită faptului că este un agent natural anti-bacterian și anti viral extrem de puternic.

Utilizare externă.

Pulverizare cu spray-ul cu dozator. În cazul bolilor dermatologice: acnee, negi, negeli, mătreaţă, herpes, ciuperci la laba piciorului, furuncul, răni deschise, tăieturi, arsuri, inflamaţii şi înţepături de insecte. Deci poate fi utilizat în cazul oricăror iritaţii ale pielii. 
Gargară şi clătirea gurii. Boli ale gurii şi ale gâtului, amigdalită, inflamaţii ale mucoaselor, intervenţii dentare, clătiri după intervenţii chirurgicale, prevenirea problemelor dentare, igiena cavităţii bucale. A se ţine lichidul în gură, apoi a se  scuipa
Sub formă de spray nazal. Argintul coloidal este un remediu natural pentru sinuzită. Folosit în numeroase infecții ale sinusurilor, argintul coloidal poate avea beneficii atunci când este folosit ca spray nazal, așa cum a arătat un studiu al Forumului Internațional pentru Alergii și Rinologie. Tratament natural pentru sinuzită, infecţii ale mucoaselor nazale din cauza ciupercilor, bacteriilor şi viruşilor  (ex.: herpes, Staphylococcus Aureus).  Fiind cunoscut ca având efecte benefice în distrugerea STAPH Aureus, se pot aplica câteva picături de argint coloidal în cavitatea nazală și se lasă să se prelingă prin mișcări ale capului, prin aplecarea lui pe spate, apoi revenire.
Inhalaţii Astm, bronşită şi probleme pulmonare (ex.: infecţii bacteriale ale plamânilor). 
Pentru ochi. Inflamaţii ale ţesuturilor conjunctive şi inflamaţiile din zona ochilor. Pentru dezinfectarea lentilelor de contact. 
Spray cu dozator. Pentru probleme ale vaginului şi rectului Inflamaţii fungice, hemoroizi şi în cazul unor boli cu transmitere sexuală. Duş intim.
Conform calculelor Agenţiei Americane de Protecţie a Mediului:
Doza de referinţă: 5x10-3 mg/kg/zi

Argintul Coloidal UTILIZĂRI MULTIPLE:

Pentru curăţenia casei, inclusiv a bucătăriei.
Poate fi utilizat penrtu dezodorizarea şi dezinfectarea frigiderelor şi aparatelor de aer condiţionat.
Pulverizare pe marginile tăioase, pe bureţii de bucătărie şi pe recipientele linse de animalele de companie (câini sau pisici);
Îulverizare în interiorul frigiderelor, (dacă nu au deja dispozitiv cu ioni de argint) şi a interiorului lăzilor de depozitat alimente.
Poate fi adăugat în var, în vopselele pe bază de apă sau în pasta de lipit tapet.
Poate fi adăugat în apă împreună cu o soluție lichidă ce urmează să fie folosită pentru igienizarea gresiei, a faianței sau a obiectelor sanitare.
Poate fi folosit în apa de spălat vase.
Se poate adăuga în soluţiile de curăţat cu mopul.
Este eficient în curățarea cabinelor de duş, a scaunelor de toaletă, căzilor de baie, chiuvetelor, urinarelor şi a covoarelor de baie.
Se poate pune în jacuzzi şi în căzile fierbinţi.
Se poate pulveriza în filtrele de aer condiţionat după curăţare, precum şi în conductele de aer şi ventile.
Se poate adăuga în curăţarea apei finale de clătire, atât în mașina de spălat rufe cât și în cea de spălat vase.
Argintul coloidal poate trata piscinele, fântânile, umidificatoarele şi reciclatoarele din turnurile de răcire a apei.
Se pot şterge telefoanele, căştile, aparatele de auzit, portofelul, ramele de ochelari, pieptenele, periile de păr, mânerele uşilor, întrerupătoarele.
Îngrijire personală a întregii familii cu argint coloidal.
- pulverizare pe zgârieturi, acnee, arsuri, tăieturi, arsuri solare şi răni;
- sterilizează periuţele de dinţi, instrumentarul chirurgical şi aparatul de ras;
- se poate folosi la spălarea gurii (apă de gură);
- adăugat în şampon, balsam și în soluția pentru clătirea părului;
- pulverizare în încălţări, şosete, între degetele de la picioare;
- pentru îngrijirea plăcii dentare, a canulei irigatorului şi a canulei de clismă;
- pentru păstrarea cupei menstruale;
- de adăugat la apa de baie, la gargară, la irigaţii vaginale, la clisme, pentru pulverizări nazale şi igienă dentară;
- după baie, pulverizare pe corp;
- adăugat în mașina de spălat, pentru igienizarea lenjeriei intime, a feţelor de pernă, cearceafurilor, prosoapelor şi pijamalelor persoanelor bolnave.
Animale şi plante
La animalele domestice pentru deparazitare, dezinfecţii şi în cazul inflamaţiilor. Doza creşte direct proporţional cu greutatea animalului.
Poate fi utilizat şi la plante, având un efect fungicid şi ţine departe insectele care dăunează plantelor. Dacă adăugăm Argint coloidal la apa din vază, florile vor trăi mai mult. Poate fi utilizat la conservarea legumelor, fructelor şi compoturilor.
Argintul coloidal este deosebit de util în vacanțe și călătorii.
- adăugat în apa de băut, în timpul călătorilor sau la camping;
- pentru igienizarea mâinilor înainte de masă, la picnic sau în deplasări;
- pulverizat pe toată suprafața corpului în cazul rănilor, tăieturilor, înțepăturilor;
- poate fi pulverizat pe toată suprafața corpului în cazul arsurilor solare;
- folosit ca odorizant natural, îndepărtează mirosurile neplăcute;
- pulverizat pe toată suprafața corpului după baia în mare, râuri sau lacuri; purifică și elimină toxinele din straturile profunde ale pielii.
Greutate (kg)  // Cantitate recomandată (ml / zi)
5 1,25
10 2,5
15 3,75
20 5
25 6,25
30 7,5
35 8,75
40 10
45 11,25
50 12,5
55 13,75
60 15
65 16,25
70 17,5
75 18,75
80 20
85 21,25
90 22,5
95 23,75
100 25
105 26,25
110 27,5
115 28,75
120 30
Avantajul cel mai mare al Argintului coloidal 20 ppm constă în posibilitatea de a fi utilizat multilateral şi universal. Particulele de argint, datorită încărcăturii lor electrice pozitive, ajută la întărirea sistemului imunitar.
Aceste modalităţi de utilizare au doar un caracter informativ, documentaţia fiind făcută din literatura de specialitate, de accea folosirea şi dozajul sub aceste forme cade în responsabilitatea cumpărătorului. Este interzisă utilizarea produsului de către presoanele cu o sensibilitate mare la metale şi argint!

Reţetă apă de băut cu argint coloidal și busuic

Într-o carafă de 2l cu apă plată sau de izvor, se adaugă 30ml soluție de argint coloidal ionic, concentrație 10ppm sau 10mg/l. Folosiți apoi o lingură din lemn pentru a agita ușor apa. 
Pentru obținerea unei încărcături deosebite ale apei, adăugați un fir de busuioc și lăsați-l în apă din carafă până la consumarea integrală a acesteia. Prin intermediul argintului coloidal ionic, principiile active ale busuiocului vor migra în apa de băut, conferindu-i proprietăți terapeutice deosebite, purificatoare ale sângelui, energetice și profund regeneratoare. Această apă de băut poate fi consumată de către toți membrii familiei în orice anotimp.

Scrieti o recenzie

Argint Coloidal Pur 200ml

Argint Coloidal Pur 200ml