Varice, Afectiuni Vasculare

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • FIER din Plante Medicinale & Fructe HERBARIA BIO 250ml
  Multe persoane sufera de anemie si doresc un supliment 100% NATURAl si BIO de FIER. Fara produse chimice, fara alcool, fara conservanti, doar natural, recomandat inclusiv femeilor insarcinate si care alapteaza. FIER din Plante Medicinale & Fructe HERBARIA BIO Germania 250ml.  Su..
  Lei: 59.00
 • Gel contra Hemoroizilor cu Hamamelis si siliciu organic natural 100 ml
  HEMOSIL gel natural contra hemoroizilor cu hamamelis si siliciu organic. Gel pentru uz extern. Cu Hamamelis si siliciu organic pentru ingirjirea si igiena hemoroizilor. Mod de utilizare: Aplicati Hemosil pe zona anala de atatea ori de cate este necesar. Hemosil este un gel pentru uz extern c..
  Lei: 79.90
 • Gel Tratament pt Varice si Picioare Usoare cu Multiple Extracte din Plante 200 ml
  sale
  Gel Tratament pt Varice si Picioare Usoare cu Multiple Extracte din Plante 200 ml. Cremă relaxantă pentru pentru picioare obosite sau varice. G7 Picioare ușoare este o cremă elaborată cu principii active de origine vegetală ce conferă rapid o senzaţie de confort şi prospeţime pentru picioarele o..
  Lei: 84.00Lei: 120.00
 • GINKGO BILOBA 100% pur - Memorie, Varice, Circulatie buna
  Ginkgo biloba sau „arborele pagodelor“ este cea mai promițătoare substanță „antiimbătrânire“ aprobată în Germania de peste un deceniu. Extractul de Ginkgo biloba 100% natural si pur este recomandat ca tratament naturist pentru problemele cu memoria în declin, in tratamentul naturist al migre..
  Lei: 35.40
 • Siliciu Organic G5 Gel Regenerant uz extern 150 ml
  Siliciu Organic G5 Gel Hidratant si Regenrant uz extern pret 150 ml. Stimulează sinteza colagenului şi a elastinei, ajută la flexibilitatea articulațiilor, regenerarea celulară. Efect de hidratare, anti rid, anti inflamator, regenerant. Acțiunea siliciului gel este intensă și recomandată inc..
  Lei: 114.20
 • Thromboflow Dr. Wolz pt Sistemul Circulator 30plc cu Resveratrol
  Thromboflow Dr. Wolz  contracarează natural vâscozitatea excesivă a trombocitelor, micșorează riscul de formare a plăcilor de aterom și reduce riscul de tromboză. Este un produs natural, special creat pentru a asigura sănătatea și buna funcționare a sistemului circulator.  Conține u..
  Lei: 134.50
 • Ulei de corp pentru Vene si Capilare Argital Italia 125ml
  Ulei de corp pentru vene si capilare Argital Italia 125ml. 100% natural. Uleiul pentru vene si capilare cu uleiuri vegetale pure de măsline, migdale dulci, floarea - soarelui, germeni de grau, jojoba, uleiuri esențiale pure de Thuya, Cypress, Peppermint, Geranium este indicat în special pent..
  Lei: 68.10