INIMA, Sistem Cardiovascular

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • AFINE suc 100% Natural Bio 330ml
  (Stoc EPUIZAT temporar) Afinele sunt extrem de bogate in vitamine şi antioxidanti si foarte sarace in calorii. Afinele au si avantajul ca ajuta la topirea grasimii din zona abdominala. Afinele negre ca si cele rosii sunt un adevarat izvor de sanatate, fiind benefice pentru inima si ..
  Lei: 33.40
  Pe baza a 1 comentarii.
 • Antioxidanti naturali din struguri (polifenoli) formula concentrata 100 ml
  Antioxidanti naturali din struguri (polifenoli) formula concentrata 100 ml ANTIOXI VITA. Este un produs inovativ, un antioxidant puternic, extras din sâmburi, pielițe și rahis de struguri ( cca 700mg/ml).  Materia prima procesată este din culturi certificate ecologic. Ingredient..
  Lei: 45.30
 • Chlorella Bio (alge pure) 150 cmp MEDICura Germania
  (Stoc EPUIZAT temporar) Chlorella Bio (alge pure) pret 150 comprimate, produs MediCura Germania. Algele Chlorella cresc în condiții naturale alimentate de surse naturale proaspete și pure. Chlorella este o algă verde unicelulară care crește în ape dulci și conține cea mai mare cantitate de..
  Lei: 23.00
 • PADUCEL - Inima Sanatoasa/ Tratament Menopauza
  Paducelul are o actiune tonică asupra muschiului inimii. In plus, păducelul reduce simptomele de menopauza. Extractul de paducel poate creste capacitatea muschiului inimii de a contracta si de a pompa sângele în organism, contribuie la dilatarea arterelor coronare, ceea ce duce la o mai bună irig..
  Lei: 35.40
 • Thromboflow Dr. Wolz pt Sistemul Circulator 30plc cu Resveratrol
  Thromboflow Dr. Wolz  contracarează natural vâscozitatea excesivă a trombocitelor, micșorează riscul de formare a plăcilor de aterom și reduce riscul de tromboză. Este un produs natural, special creat pentru a asigura sănătatea și buna funcționare a sistemului circulator.  Conține u..
  Lei: 134.50
 • VASC - Tulburari Cardiace, Dereglari Hormonale, Tensiune
  Vascul extract bio Schoenenberger intareste sistemul imunitar, scade tensiunea arteriala, regleaza tulburarile cardiace si este eficient in dereglarile hormonale. Este un leac foarte bun, vindeca sechelele în urma unui accident vascular. Cercetarile asupra vascului arata ca aceasta..
  Lei: 35.40