Nou Floarea Pasiunii extract BIO - somn bun și relaxare Mareste

Floarea Pasiunii extract BIO - somn bun și relaxare

PB10601

Nou

Tratament naturist cu extract de floarea pasiunii pentru somn bun și relaxare. Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) este o plantă medicinală recunoscută în mod special pentru contributia pe care o poate avea in reducerea starilor de anxietate sau stres. Are efect sedativ moderat și favorizează somnul. Floarea-pasiunii poate fi utilă și în cazul copiilor hiperactivi. Combinațiile acestor plante sunt deosebit de eficiente pentru ușurarea anxietății și pot ajuta la ieșirea din modelul de a reacționa prin stres la dificultățile vieții.

Mai multe detalii

48,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

EXTRACT BIO DIN FLOAREA PASIUNII, 50 ML PHYTO-BIOPÔLE. Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional. 

Beneficiile tratamentului naturist cu floarea-pasiunii extract BIO

Exista unele dovezi stiintifice care arata potentialul Passiflorei, astfel ca floarea-pasiunii poate contribui la:

- reducerea tulburarilor de somn (insomnie);
- diminuarea starilor de anxietate;
- reducerea senzatiei de durere, arsura la nivelul pielii;
- reducerea manifestarilor menopauzei.

Insomnia poate actiona asupra calitatii somnului, iar forma ei cronica poate fi asociata cu cefaleea (durerea de cap), starile depresive si de anxietate si cu alte probleme medicale. Studiile au demonstrat ca floarea-pasiunii poate oferi suport in reducerea acestor manifestari. Stresul cronic poate cauza, printre altele, stari de anxietate, agitatie, nervozitate, iar Passiflora poate avea o actiune sedativa, calmanta, in astfel de cazuri. Tulburarea de deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD) - extractul naturist de Passiflora poate contribui la ameliorarea manifestărilor ADHD. Datorita compusilor sai, floarea-pasiunii poate fi un benefic factor antioxidant si antiinflamator.

Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din plante proaspete de floarea pasiunii BIO (Passiflora incarnata L., 0,15% vitexină); apă. BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

Mod de utilizare: 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă sau ceai fierbinte, de 2-3 ori pe zi. Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.

Greutate                           doza zilnică

De la 15 la 20 kg               5 picături, de 2-3 ori pe zi

De la 21 la 40 kg               10 picături, 2-3 ori pe zi

_____________________________

Aport                              15 picături              45 picături

Vitexină                           0,71 mg                 2,13 mg

Alc. 45% Vol. Este folosit alcoolul pentru că extrage cel mai bine valențele plantei. Alcoolul se evaporă însă în ceai fierbinte și, de aceea, este recomandat să puneți picăturile dozate corect în ceaiul gata preparat.

Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania.

Era preferata aztecilor, care o foloseau pentru prepararea băuturilor relaxante. Denumirea de Passiflora (provenita din latinescul „passio”, insemnand patima, suferinta) dateaza inca din 1529, cand conchistadorii spanioli au descris florile ca fiind simboluri ale „patimilor lui Iisus Hristos”. Conform USA National Institutes of Health (NIH), Passiflora incarnata contine anumiti compusi foarte importanti pentru organism, datorita carora poate contribui la reducerea starilor de anxietate, stres, a nevralgiilor sau a insomniei.

Floarea-pasiunii, compoziție. Compusii din floarea-pasiunii, in special din fructe, frunze si flori, arata modul in care actioneaza aceasta planta medicinala asupra organismului. Cei mai importanti dintre ei sunt: taninurile - polifenoli, solubili in apa; studiile stiintifice de pana acum au demonstrat potentialul antioxidant si antibacterian al taninurilor; flavonoidele - compusi bioactivi, care pot avea un rol important in reducerea riscului dezvoltarii bolilor cardiovasculare sau neurodegenerative, avand un efect antioxidant foarte puternic; tirozina - aminoacid care poate oferi suport pentru imbunatatirea capacitatii de memorare, invatare, mai ales in situatiile stresante; cumarina - numeroase cercetari au demonstrat proprietatile farmacologice ale curmarinei: antiinflamator, anticoagulant, antibacterian, antifungic, antiviral, antihipertensiv, antioxidant si un bun neuroprotector; glicina - glicina este un aminoacid neesential (unul dintre cei 20 de aminoacizi proteinogeni) pe care organismul il foloseste pentru a produce proteine8.

CUM sunt obținute extractele din plante proaspete, muguri și uleiuri esențiale care compun produsele din linia Phyto-Biopôle

Conceptul liniei Phyto-Biopole se bazează pe utilizarea ”plantelor tradiționale”, considerând aceasta ca un ”întreg coeziv”, ceea ce însemnă că PLANTA, RĂDĂCINA, SEMINȚELE, FRUCTELE SAU MUGURII întotdeauna ÎN FORMA LOR PROASPĂTĂ sunt folosite pentru a obține principala substanță fito-activă din care sunt fabricate; dar, de asemenea, sucurile și fluidele care intră în compoziție. De aceea, în diferitele extracte, folosim întotdeauna planta în forma ei vitală cea mai bună: PROASPĂTĂ, VIE. Sucul din plante, semințe, muguri, etc. conținute în extract și substanțele fito-active, au proprietăți unice și acționează împreună în procesul de vindecare pentru a obține un obiectiv comun. EXTRACTELE DIN PLANTE proaspete conținute în suplimentele alimentare ale linie PHYTO-BIOPOLE sunt obținute folosind diferite metode de extracție care ne permit să atingem o CALITATE MAXIMĂ A DIFERITELOR COMPONENTE.

Recoltarea este efectuată la timpul specific ideal pentru fiecare plantă tradițională iar extractele sunt obținute prin macerarea directă a plantei proaspete (flori, rădăcini, semințe...) în bioalcool, cu o presare ulterioară pentru obținerea sucului proaspăt din plante. Macerarea plantelor proaspete păstrează structura moleculară a fitonutrienților și garantează toată bogăția și valoarea unei producții anuale sezoniere, rezultând extracte de calitate cu valoare aromatică și energetică excepțională, cu mare biodisponibilitate pentru organism.

Scrieti o recenzie

Floarea Pasiunii extract BIO - somn bun și relaxare

Floarea Pasiunii extract BIO - somn bun și relaxare