Suc ,,ANTIOXIDANTI" Formula germană cu aronia, coacaze, soc, rodie, merisoare Mareste

Suc ,,ANTIOXIDANTI" Formula germană cu aronia, coacaze, soc, rodie, merisoare

HR200529

Nou

Suc ,,ANTIOXIDANTI" formula germană cu aronia, coacaze, soc, rodie, merisoare. 100% suc ecologic cu vitamina C pentru a proteja celulele de stresul oxidativ.

Ingrediente: struguri roșii BIO, mere BIO, coacăze negre BIO, suc de aronia BIO, nectar de acerola BIO, soc BIO, coacăze BIO, rodie BIO, suc de merișoare BIO.

Mai multe detalii

19,10 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic. *=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

O porție zilnică de 200 ml acoperă cantitatea de referință de Vitamina C de 100%.

Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Înainte de a deschide, agitați sticla. Închideți întotdeauna sticla deschisă și păstrați-o în frigider. A se consuma de preferință în 5 zile de la deschidere.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Ce sunt antioxidanții și de ce avem nevoie de suplimente naturale?

Acest rol de antioxidanți este îndeplinit de mai multe elemente, ca vitaminele D, B2 și B5 și E, precum și de riboflavină și seleniu. Cuprul, manganul și zincul sunt importante la rândul lor și sunt prezente în variate compoziții cu efect antioxidant. Diversele tipuri de antioxidanți alcătuiesc un ansamblu și acționează sinergic. Prin urmare, e esențial să le consumăm pe toate pentru ca rezultatul să fie optim.
Organismul poate să secrete el însuși antioxidanți, însă această secreție începe să scadă de la vârsta de 25 de ani. Prin urmare, e necesară suplimentarea prin intermediul hranei și băuturii.

Antioxidanții neutralizează radicalii liberi
Radicalii liberi distrug celulele organismului, le afectează funcționarea și contribuie la îmbătrânire, provocând diverse afecțiuni. Antioxidanții vizează acești radicali liberi produși de organism și caută să-i distrugă. Câtă vreme nivelul de antioxidanți este suficient de mare, cel de radicali liberi rămâne limitat.

Antioxidanții protejează și de genele periculoase
O impresionantă descoperire a scos la iveală că antioxidanții sunt în stare să determine dacă o anumită genă din organismul nostru va provoca sau nu o afecțiune. Astăzi știm că unele gene sunt legate de o boală sau alta, în special de diabet, Parkinson, Alzheimer și anumite forme de cancer. În schimb, e mai puțin cunoscut faptul că astfel de gene pot să rămână anodine dacă nu sunt active. Or, radicalii liberi sunt activatori redutabili. Astfel, dacă atacul lor e împiedicat de acțiunea protectoare a antioxidanților, o genă poate să rămână pasivă și inofensivă.

Scrieti o recenzie

Suc ,,ANTIOXIDANTI" Formula germană cu aronia, coacaze, soc, rodie, merisoare

Suc ,,ANTIOXIDANTI" Formula germană cu aronia, coacaze, soc, rodie, merisoare