Siliciu organic & Glicina pt SPORTIVI 1L Mareste

Siliciu organic & Glicina pt SPORTIVI 1L

SEL-OSL

Nou

Siliciu organic si glicina ORGONO LIVING SILICA, supliment pentru sportivi. Ingrediente: apă purificată, glicină, acid silicic, extract de coada calului (Equisetum arvense L.), extract de rozmarin (Rosmarinul officialis L.). Informaţii nutriţionale/ doza zilnică recomandată (30 ml): siliciu 15 mg, glicină 3g.

Mai multe detalii

in stoc

169,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Mod de utilizare: 15 ml cu ajutorul dozatorului de 2 ori pe zi. Doza zilnică recomandată: 30 ml.
Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și rece, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Conținut: 1000 ml. Produs de: Silicium España Laboratorios S.L.

Prezentare şi mod de utilizare. Siliciul organic după formula doctorului Le Ribault apare în formă lichidă sau de gel şi poate fi administrat, conform necesităţilor, sub formă orală sau ca produs de uz topic.
-Aportă organismului uman siliciu bioasimilabil.
-Eficacitatea sa este dovedită prin teste oficiale şi multiple mărturii ale medicilor şi pacienţilor, susţinută de documente oficiale de toate tipurile (analize de sânge, radiografii, fotografii, TAC, etc.)
-Restructurează fibrele de elastină şi colagen fiind prezent în etapele primare de mineralizare ale oaselor şi, de asemenea, în metabolismul general al organismului uman.
-Are proprietatea de a parcurge derma şi epiderma trecând, astfel, prin fluxul sanguin de-a lungul corpului, în special accentuându-se pe organele sau părţile corpului care suferă anumite disfuncţii.
-Este compatibil cu absolut toate terapiile la care pot fi predispuşi pacienţii înainte sau după utilizarea produsului.
-Este un antiinflamator natural.
-Accelerează procesele de cicatrizare.
-Fortifică sistemul umanitar al organismului.
-Dinamizează, protejează şi regenerează celulele corpului uman.
-Este un analgezic natural ce acţionează rapid.

Administrare orală
Cantitatea medie este cuprinsă între 10 şi 90 ml zilnic, conform necesităţilor. Se recomandă începerea tratamentului cu o lingură (10 ml) pe zi, mărind apoi cantitatea. În majoritatea cazurilor (90%), 30 ml zilnic permit o îmbunătăţire a stării de sănătate, manifestată în diverse moduri, cum ar fi recuperarea somnului şi a apetitului, îmbunătăţirea echilibrului nervos, creşterea energiei interne, etc. Este recomandată luarea primei cantităţi dimineaţa înaintea micului dejun, restul fiind luat la prânz şi seara, cu 20 de minute înainte de masă. Se recomandă, de asemenea, menţinerea produsului în cavitatea bucală înainte de a-l înghiţi. Este importantă luarea produsului timp de o lună fără întreruperi, chiar dacă efectele pozitive se observă deja după câteva zile.
După o lună, trebuie să decideţi dacă doriţi să continuaţi sau să întrerupeţi tratamentul, dacă doriţi să micşoraţi sau să măriţi doza şi, de asemenea, în caz de un alt tratament în paralel (cu alte produse cu siliciu organic sau un tip de medicamente), dacă această combinaţie este corectă sau trebuie modificată. Ca regulă generală, dacă timp de câteva săptămâni nu se observă nici un efect pozitiv, atunci doza trebuie mărită. În caz de afecţiuni grave, doza zilnică este cuprinsă între 10 şi 90 ml sau puţin mai mult (până la 200 cc, 9 linguri de 3 ori pe zi).
Siliciul organic este compatibil cu oricare alt tip de tratament. Dacă pacientul trebuie să ia un anumit tip de medicamente clasice, alopate sau homeopate, este recomandabilă luarea siliciului organic separat de aceste medicamente, pentru un efect mai bun (de exemplu, o oră înainte sau după luarea medicamentelor). În unele cazuri, este posibil ca în primele secunde sau minute după luarea siliciului organic să apară o senzaţie de mâncărime sau căldură difuză în organism ; aceasta este o reacţie normală ce dispare după câteva minute. Uneori, senzaţia de mâncărime sau căldură se simte într-o anumită parte a corpului ; în acest caz, ar trebui să reţineţi această zonă, e posibil că anume acolo apare o afecţiune ce poate fi încă necunoscută.

Comprese (siliciu organic lichid)
Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic (în funcţie de mărimea necesară) şi acoperiţi cu plastic pentru a evita evaporarea. Se recomandă utilizarea foliei de plastic pentru ambalarea produselor alimentare, pentru că în caz de necesitatea de a trata o zonă redusă a corpului, aceasta poate fi acoperită fără a utiliza un plasture, pentru că se fixează de la sine. Menţineţi compresa pe tot parcursul zilei sau a nopţii. Uneori, apare senzaţia de înţepături minore (de obicei acestea fiind calificate ca electrice), căldură sau frig ce se răspândeşte în întregul organism. Această senzaţie este normală. De asemenea, se poate întâmpla să nu simţiţi nimic, însă aceasta nu înseamnă că siliciul organic nu acţionează.
Cataplasme (siliciu organic lichid)
Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic (în funcţie de mărimea necesară). Plasaţi această bucată pe corp şi menţineţi timp de 20 de minute sau până când se usucă. După 20 de minute, lăsaţi să se usuce la aer liber. Procedura poate fi repetată de atâtea ori de câte este necesar, în caz că disconfortul sau durerea persistă.
Ungeri (siliciu organic lichid)
Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic şi ungeţi prin mişcări lejere zona necesară.
Vaporizări (siliciu organic lichid)
Umpleţi un spray nou, neutilizat până acum, cu siliciu organic. Pulverizaţi pe suprafaţa necesară. Lăsaţi să se usuce la aer liber până la pătrunderea totală a produsului. Repetaţi această procedură de fiecare dată, pentru a trata corect zona afectată.
Siliciu organic sub formă de gel
Aplicaţi un strat subţire de gel pe piele şi aşteptaţi 5 minute fără a atinge. Apoi, masaţi uşor zona, până la absorbţia totală a produsului. Procedura poate fi repetată de atâtea ori de câte este nevoie. Dacă observaţi apariţia unei pete roşii pe piele, întrerupeţi tratamentul pentru câteva zile. Pentru o durată de jumătate de oră după fiecare aplicare a gelului, evitaţi contactul suprafeţei de piele tratate cu substanţe corozive sau toxice (insecticide, detergenţi, etc.)
Utilizarea gelului la sugari, copii sau adolescenţi : la fel ca şi în cazul adulţilor, însă cu o doză proporţională greutăţii acestora. În tabelul de mai jos vă oferim o indicaţie asupra dozei recomandate în funcţie de greutatea persoanei.

Greutate (kg) / Doza recomandată (ml)

10-20 kg: 2 ml

20-30 kg: 4 ml

30-40 kg: 5 ml

40-50 kg: 7 ml

50-60 kg: 8 ml

60-70 kg: 10 ml

Utilizarea gelului de către femeile gravide sau care alăptează : este un produs absolut sigur în perioada sarcinei sau a alaptării.
Contraindicaţii şi reacţii adverse. Efecte secundare.
Acest produs prezintă un nivel ridicat de siguranţă, deoarece este un supliment alimentar ce furnizează organismului siliciu organic bioasimilabil.
Nu produce nici un efect secundar, chiar şi după câţiva ani de la încetarea tratamentului. Nu afectează proteza dentară. În testele asupra toxicităţii acute, efectuate pe cale orală prin administrarea a 20 ml de produs la o proporţie de 20 kg ale unui animal, s-a constatat că absenţa totală a toxicităţii conferă produsului un coeficient de siguranţă absolută în cazul utilizării sale de către oameni.
Interacţiunea cu alte produse farmaceutice
După cum a fost indicat anterior, siliciul organic aportă organismului siliciul ca fiind un oligoelement în formă organică, nefiind observat nici un efect de accentuare sau inhibare a activităţii farmacologice a medicamentelor luate în cazul unei patologii.
Singura recomandare în cazul tratamentului cu alte medicamente este de a lua separat de acestea produsul cu siliciu organic (o oră înainte sau după).
Conservarea produsului : Recipient deschis : este recomandabil de a fi consumat în cel mai scurt timp posibil, dar poate fi păstrat timp de câteva luni. Recipient nedeschis : cel puţin 3 ani. Nu este necesar de a fi păstrat în frigider, însă se recomandă păstrarea produsului într-un loc răcoros. Nu se recomandă păstrarea produsului într-un recipient de sticlă. Cât despre contactul cu metalele, nici o măsură de precauţie nu este necesară, deoarece produsul nu este afectat de acest posibil contact ; deci poate fi luat cu ajutorul unei linguri metalice, spre diferenţă de alte tipuri de produse ce conţin siliciu.
Detalii tehnice ale siliciului organic
Origine : siliciu organic.
Denumire ştiinţifică : monomethylsilanetriol
pH : aproximativ 6,6
Aspect : curat şi incolor, nu conţine nici un alt element străin.
Aromă : uşor amăruie.
Compoziţia produselor pregătite pentru utilizare :
Siliciu organic lichid : o,2% monomethylsilanetriol, apă.
Siliciu organic în formă de gel : o,2% monomethylsilanetriol, gel neutru de origine vegetală.
Mecanismul de acţiune :
Acţiunea siliciului organic asupra organismului uman nu se explică doar prin aportul de siliciul organic totalmente asimilabil, acţiunea sa în sinteza colagenului şi elastinei sau rolul important al acestuia în glucozoaminoglicani, ci şi de asemenea intervine forţa reactivă a acestuia, rolul său în reglementarea potenţialului electric la nivelul membranei celulare şi capacitatea sa de transmitere a comunicării intercelulare.
Siliciul organic nu este un medicament, ci un supliment alimentar care întăreşte organismul uman şi sistemul imunitar al acestuia. Aceasta explică rezultatele obţinute datorită acestui produs în tratarea diverselor boli.
Trebuie să ţinem cont de faptul că toate studiile ştiinţifice demonstrează că tulburările din organism provin în mare parte de la un dezechilibru electric celular : cunoaştem că o celulă are un echilibru electric perfect atunci când polul negativ al acesteia este aliniat cu cel pozitiv ; şi invers, o celulă deficitară (deficienţă provocată de o agresiune, boală sau îmbătrânire) are polii dezechilibraţi, nealiniaţi.
Siliciul organic are extremităţile încărcate de ioni pozitivi şi negativi instabili, care se rotesc neântrerupt în jurul fiecărei moleculi. Siliciul organic ar putea, astfel, interveni în organismul uman pentru a restabili polaritatea celulelor deficitare eliberând sau schimbând, în dependenţă de necesitate, ionii pozitivi sau cei negativi.
Astfel, siliciul organic acţionează ca reechilibrant ionic al organismului, oferind celulelor energia necesară pentru a combate o agresiune externă. Aceasta explică senzaţia de frig şi căldură sau înţepăturile electrice pe care le simte pacientul după doar câteva minute de la aplicarea gelului sau luarea produsului lichid.

Exemple de aplicaţie
Stare generală
Oboseală, nervozitate, lipsa poftei de mâncare, insomnie, probleme ce ţin de menopauză, etc.
*Tratament intensiv
După o scurtă perioadă de tratare cu siliciu organic (ce poate varia între câteva zile sau câteva săptămâni) se observă îmbunătăţirea calităţii somnului, revigorarea sistemului nervos şi reducerea anxietăţii. Problemele ce ţin de menopauză sânt reduse (cum ar fi senzaţiile de căldură şi disconfort), de asemenea dispare sindromul premenstrual.
Articulaţii, oase, cartilaje
Dureri articulare, artrită, poliartrită, artroză, reumatism, osteoporoză, decalcifiere, boala Dupuytren, algodistrofie, spondilită anchilozantă.
*Tratament intensiv+ cataplasme, vaporizări, masaje sau aplicarea gelului pe zonele care urmează a fi tratate de atâtea ori de câte este necesar.
În general, durata tratementului şi ameliorarea durerii poate varia în funcţie de locaţie, gradul afecţiunii şi al durerii.
S-au observat rezultate excelente după tratamentul prin administrarea orală şi aplicarea simultană a gelului.
În asemenea condiţii s-au obţinut rezultate excelente, deoarece în acest mod siliciul organic acţionează cel mai bine. Este important de a menţine un tratament constant, timp de câteva luni, pentru ca efectele pozitive să progreseze. În cazul articulaţiilor (genunchi, şolduri, umeri, mâini, picioare, glezne şi coate) se recomandă, de asemenea administrarea orală a produsului în paralel cu aplicarea gelului (3-4 ori pe zi) pentru a nota micşorarea durerii şi a disconfortului.
Durata tratamentului poate varia în funcţie de locaţia afecţiunii şi intensitatea durerii. După o perioadă suficient de lungă de tratament prin administrare orală se observă o mărire a capitalului osos şi de cartilaje ce ajută la regenerarea şi consolidarea întregului ţesut conjunctiv.
În cazul bolilor autoimune cum ar fi artrita sau spondilita se recomandă administrarea orală a produsului cu siliciul organic şi, eventual, aplicarea gelului. De obicei, după o perioadă de timp de câteva zile la câteva luni de tratament, se produce o ameliorare ce se menţine stabilă şi permite pacientului să poată dormi mai bine, să recapete mobilitatea şi, de asemenea, produce o diminuare a durerii la nivel de articulaţii.
Otorinolaringologie (ORL)
Sinuzită
Cataplasme, ungeri sau aplicări de gel 3-4 ori pe zi şi, de asemenea, instilaţii. Pentru a face o instilaţie, puneţi pe palmă câteva picături de siliciu organic şi inspiraţi produsul, apoi menţineţi capul sus pe o durată de 5 minute.
Probleme ale pielii
Acnee
*Tratament intensiv+ curăţarea feţei cu siliciu organic lichid+ aplicarea gelului de 3 ori pe zi.
Eczeme, dermatită
*Tratement intensiv+ ungeri, cataplasme, vaporizări sau aplicări de gel de 3-4 ori pe zi pe zona necesară.
Nu vă îngrijoraţi dacă apare o posibilă agravare a stării pielii, acesta este doar un efect tranzitoriu urmat de efecte pozitive. Pentru unele persoane rezultă a fi mai eficient tratamentul cu cataplasme, pentru altele cu vaporizări sau aplicări de gel, eficacitatea variind în dependenţă de tratamentul ales.
Zona zoster
*Tratament intensiv+ ungeri, cataplasme, vaporizări sau aplicări de gel de 2-4 ori pe zi pe zona necesară.
Rezultate excelente în cazul aplicării locale a produsului cu siliciu organic.
În dependenţă de tipul problemei, poate fi necesară şi administrarea orală a produsului până se observă rezultatele pozitive.
Psoriazis
*Tratament intensiv + ungeri, cataplasme, vaporizări sau aplicări de gel de 2-4 ori pe zi pe zona necesară.
Rezultatele în cazul psoriazisului sunt relativ bune şi pot varia de la o reducere a zonei afectate sau încetinirea în creştere a focarelor până la dispariţia temporară sau totală a afecţiunii. În primele zile de tratament, se poate observa o posibilă agravare a stării pielii, acesta fiind un fenomen normal ce dispare după câteva zile şi este urmat de o îmbunătăţire vizibilă.
Sistemul cardiovascular
Hemoroizi, picioare obosite, varice, cuperoză, etc.
* Tratament intensiv cu siliciu organic+ aplicarea gelului urmată de o examinare medicală pentru a monitoriza rezultatele tratamentului şi o posibilă adaptare a acestuia. Dacă după prima examinare nu se observă rezultate vizible atunci măriţi doza. O dată cu îmbunătăţirea stării pereţilor vasculari, circulaţia sanguină se poate îmbunătăţi în mod semnificativ. Siliciul organic, de asemenea, acţionează pozitiv asupra problemelor de circulaţie venoasă cum ar fi hemoroizii şi varicele, contribuind, totodată, la îmbunătăţirea tonusului pereţilor venoşi, luptând contra edemelor şi inflamaţiilor. Siliciul organic permite diminuarea disconfortului generat de varice, cum ar fi durerea şi senzaţia picioarelor obosite şi combate eficient hemoroizii.
Cefalee (dureri de cap, migrene)
*Tratament intensiv + cataplasme sau aplicări de gel la nivelul zonei inflamate. Foarte eficient în cazul migrenelor şi a durerilor de cap cronice.
Colesterol
*Tratament intensiv.
După tratamentul intensiv se recomandă efectuarea unei analize sanguine pentru a monitoriza rezultatele şi pentru a adopta tratamentul. După prima lună de tratament, se poate întâmpla ca nivelul de colesterol să crească. Acesta poate fi un fenomen normal, deşi poate dura mai multe săptămâni sau chiar luni : aşteptaţi următoarea analiză.
În acest caz, mărirea dozei de medicamente care scad colesterolul ar fi dăunătoare. Creşterea temporară a nivelului de colesterol în sânge este un semnal de începere a procesului de recuperare a pereţilor arteriali şi de eliminare a depozitelor de grăsime din organism. Acest mecanism comentat aici nu se aplică doar în cazul colesterolului ci şi în cazul trigliceridelor, a lipoproteinelor LDL şi al altor factori de risc ce s-au acumulat în timp pe pereţii arteriali dizolvându-se acum în sânge.
Creşterea nivelului de colesterol după tratamentul cu produsul G5 semnifică că s-au format anumite plăci ce în continuare se desprind. Astfel, trebuie continuat tratamentul şi, doar după câteva luni, nivelul colesterolului va scădea brusc.
Hipertensiune şi hipotensiune
*Tratament intensiv + controlul regulat al tensiunii pe toată durata tratamentului.
Odată ce depozitele de lipide se desprind de pereţii arteriali, tensiunea arterială tinde să se normalizeze treptat, datorită faptului că arteriile îşi recuperează o mare parte din flexibilitatea acestora.
Sistemul digestiv
Boli intestinale şi digestive (diverse aspecte)
*Tratament intensiv
Rezultate excelente în tratarea problemelor gastro-intestinale de diverse tipuri: colica, hernia diatală, ulcer sau indigestie. Uneori, poate apărea senzaţia unui uşor disconfort ce dispare pe parcursul a câteva zile.
Hepatită
*Tratament intensiv
După tratament, se recomandă efectuarea analizelor de sânge pentru a monitoriza rezultatele şi a adapta tratamentul. Dacă primele analize nu arată o îmbunătăţire semnificativă, atunci măriţi doza până efectele pozitive încep să apară, apoi menţineţi această doză.
Tratamentul cu siliciu organic lichid poate fi combinat cu comprese sau aplicarea gelului la nivelul ficatului.
Uneori se întâmplă că imediat după prima sau după una din primele aplicări ale siliciului organic, apare o senzaţie de durere mai mult sau mai puţin intensă, care dispare după câteva minute. Este o senzaţie normală care demonstrează că siliciul organic funcţionează, şi pentru a verifica acest fapt, trebuie efectuată analiza de sânge. În aşteptarea rezultatelor, pot surveni 3 cazuri :
-dacă după a doua aplicare reapare senzaţia de durere, atunci opriţi tratamentul pentru ceva timp ;
-dacă senzaţia de durere reapare, însă este mai puţin intensă, atunci micşoraţi doza de siliciu ;
-dacă senzaţia de durere nu apare, atunci continuaţi tratamentul menţinând aceeaşi doză ;
În cazul aplicării de gel sau comprese, monitorizaţi o creştere eventuală a temperaturii ; dacă semnalaţi această creştere, atunci opriţi tratamentul pentru câteva zile.
În cazul tratamentului problemelor hepatice, pacientul poate semnala o senzaţie de oboseală împreună cu alte simptome ca apariţia unor scaune de culoare deschisă sau a urinei de culoare închisă ce durează câteva zile. În tratamentul hepatitei se poate întâmpla ca după luarea siliciului organic nivelul transaminazelor creşte, ceea ce este un fenomen normal şi de scurtă durată. Siliciul organic îmbunătăţeşte funcţia hepatică, ajută la eliminarea toxinelor, de exemplu în cazul unui nivel înalt de alcool în sânge, este eliminat rapid de către ficat.
Ciroză
Urmaţi acelaşi tratament ca şi în cazul hepatitei. Un tratament suficient de lung poate avea o acţiune pozitivă asupra febrozei hepatice.
Boala Crohn (inflamaţia colonului)
*Tratament intensiv, după care efectuaţi analiza de sânge pentru monitorizarea rezultatelor şi adoptarea unui posibil tratament. Tratamentul oral poate fi însoţit de aplicarea gelului.
Sistemul endocrin
Diabet zaharat
*Tratament intensiv + comprese şi aplicări de gel la nivelul pancreasului, urmate de analize de sânge pentru a monitoriza rezultatele şi a adopta un posibil tratament.
Acest tratament duce la micşorarea nivelului de glucoză în sânge, reducerea disconfortului chiar şi în cazul nerespectării unui regim alimentar strict. În cazul diabetului insulinodependent, este de asemenea necesară adoptarea unui tratament ce, ca urmare, duce la micşorarea dozei necesare de insulină.
Tiroidită
*Tratament intensiv + aplicarea gelului la nivelul glandei endocrine.
În acest caz ar trebui urmat un tratament de durată, de câteva luni, pentru a atinge rezultate optime. Se observă rezultate excelente în cazul tiroiditei Hashimoto.
Sistemul imunitar
Alergii diverse
*Tratament intensiv + cataplasme, utilizarea topică a produsului, vaporizări sau aplicări de gel de 3 sau 4 ori pe zi pe partea interioară a braţului, la nivelul articulaţiei (încheieturii) ce necesită tratament.
Sistemul nervos
Depresie
*Tratament intensiv
Scleroză multiplă, boala Alzheimer, Parkinson
*Tratament intensiv + aplicarea gelului
În cazul acestor trei boli, tratamentul trebuie să fie continuu, până la semnalarea rezultatelor pozitive. În cazul sclerozei multiple se poate observa o îmbunătăţire a mobilităţii şi a coordinaţiei.
Sistemul respirator
Astm bronşic
* Tratament intensiv + cataplasme, ungeri, vaporizări sau aplicări de gel de 3-4 ori pe zi pe partea interioară a braţului, pe piept, pe spate la nivelul plămânilor, rezultatele fiind întotdeauna pozitive.
Probleme respiratorii
*Tratament intensiv + cataplasme, ungeri, vaporizări sau aplicări de gel de 3-4 ori pe zi pe partea interioară a braţului, pe piept, pe spate la nivelul plămânilor.
Traumatisme
Arsuri solare
*Superficiale: cataplasmă, ungeri, vaporizări sau aplicări de gel.
*Profunde : vaporizări.
Prin stimularea producerii de colagen, pielea se regenerează de formă rapidă în cazul arsurilor, reducând astfel senzaţia de durere.
Tăieturi
*Doar vaporizări. Nu aplicaţi gelul.
Luxaţii, răsuciri, contuzii sau probleme musculare
(disconfort, dureri) şi traumatisme în general : comprese, cataplasme, vaporizări sau aplicări de gel.
Accelerează recuperarea contuziilor, a rupturilor musculare, a răsucirilor, fracturilor, etc. S-au observat rezultate excelente în cazul aplicării gelului împreună cu luarea produsului via oral. Rezultatele consistă în diminuarea durerii şi inflamaţiei şi reabsorbţia hematomelor.
Intoxicaţia cu metale grele
Tratamentul cu produsul lichid paralel cu aplicarea gelului pe zona gâtului şi în zona regiunii inghinale. Elimină acumulările de aluminiu din ţesuturi. Au fost obţinute rezultate exclente în tratarea intoxicaţiilor cauzate de amalgamele dentare (mercur, plumb).
Tendinită
*Tratament intensiv + comprese, cataplasme, vaporizări sau aplicare de gel.
Foarte eficient în tratarea tendinitei. În cazul tendinitei cronice se recomandă aplicarea frecventă a gelului pe zona afectată. Dacă nu este semnalat nici un efect pozitiv, adăugaţi tratamentul cu produsul lichid şi înlocuiţi aplicările de gel prin comprese locale peste noapte.
Însă acestea nu sânt toate efectele pozitive ale tratamentului cu siliciul organic : de asemenea este eficient în tratarea animalelor (cai, vite, câini, pisici, etc.)
Cancer
Utilizarea siliciului organic în tratarea tuturor tipurilor de cancer a fost subiectul a numeroase publicaţii ştiinţifice de peste 40 de ani; eficacitatea acestuia în aplicaţii locale (cu sau fără adausul de molecule din medicamentele clasice) a fost demonstrată în mii de cazuri, cu sau fără o intervenţie chirurgicală, radioterapie şi/sau chimioterapie.
De asemenea, se obţine o toleranţă mai bună a pacienţilor la chimioterapie şi radioterapie. Pacienţii au mai multă energie, se îmbunătăţeşte starea generală şi sistemul imunitar al acestora.
Tratamentul recomandabil reprezintă o doză zilnică de 90-200 ml de siliciu organic timp de o lună în paralel cu aplicarea eventuală de comprese. La sfârşitul acestei perioade, examenele medicale vor permite analizarea rezultatelor şi adaptarea tratamentului.

Cazuistică
Siliciul organic, menţionat în următoarele cazuri, este conceput după formula Le Ribault.
1. Certificatul doctorului Denis G. Bordeaux: ¨ Confirm că am examinat pacientul René Arnarez (80 ani) care suferea de o arsură de gradul III pe membrul superior stâng. Prima întâlnire cu pacientul am avut-o la data de 04/11, exact după ce a căpătat arsura. Pacientul mi-a declarat că îndată după un minut de la aplicarea produsului (siliciul organic) senzaţia de durere a dispărut. Mai mult de atât, cicatrizarea s-a produs rapid după aplicarea compreselor cu siliciu organic. Următoarea vizită a pacientului la data de : 17/11- nici o problemă ; 21/11- am decis să menţinem rana la aer liber ; 27/11- cicatrizare completă până la apariţia crustei, fără durere¨.
N.B.: Acest caz este ilustrat printr-o serie de fotografii făcute la intervale regulate de timp.
2. Valérie Z., 30 de ani, Roche-sur-Yon : Pacientă ce suferă de boala Crohn. La data de 8 noiembrie, analizele de sânge arată următoarele rezultate :
-fibrina : 4,87 g/l (normal = 2-4) ;
-indicele de haptoglobină : 1,55 g/l (normal= 0,7-3,8) ;
-proteina C reactivă : 11,9 mg/l (normal= 0-6) ;
De la mijlocul lui noiembrie, pacienta începe tratamentul ce consistă în luarea zilnică a unei linguri de siliciu organic lichid. La data de 6 decembrie, rezultatele nu sânt foarte bune şi chiar prezintă o agravare :
-fibrina : 5,12 g/l ;
-indicele de haptoglobină : 2,12 g/l ;
-proteina C reactivă : 12,7 mg/l ;
La data de 5 ianuarie putem lua în considerare o îmbunătăţire semnificativă :
-fibrina : 3,81 g/l ;
-indicele de haptoglobină ; 1,92 g/l ;
-proteina C reactivă : 8,92 mg/l ;
Începând cu această dată, toate rezultatele analizelor ulterioare sânt pozitive, iar starea generală a pacientului este excelentă. În continuare, scrisoarea pacientei de la data de 8 ianuarie : ¨Suferind de o boală în faţa căreia medicina clasică este neputincioasă, am început tratamentul cu siliciu organic 3 ani în urmă şi rezultatele sânt excelente, conform rezultatelor analizelor de sânge de care dispun, însă am oprit tratamentul dat de 2 ori pe an. De fiecare dată, întreruperea tratamentului a avut ca urmare o recidivă dramatică a stării mele de sănătate (conform rezultatelor analizelor medicale) ¨.
3. Doctorul Bernard D., Bordeaux : Certificat privind tratarea unui pacient cu boala Dupuytren : ¨ Îmbunătăţire la nivelul extinderii degetelor al patrulea şi al cincilea. Rezultate excelente¨.
4. Pacientul P.S., Bordeaux : Pacientul suferă de hepatita B. La data de 31 octombrie, analizele de sânge arată următoarele rezultate :
-fosfatazele alcaline : 511 U.I. /l ; (normal : 60-70) ;
-transaminazele SGOT : 76 U.I. /l ;
-transaminazele SGPT : 63 U.I. /l ;
La data de 11 noiembrie, pacientul începe tratamentul cu siliciu organic, prin comprese la nivelul ficatului lăsate peste noapte. La data de 19 noiembrie, rezultatele analizelor sânt următoarele :
-fosfatazele alcaline : 295 U.I. /l ;
-transaminazele SGOT : 44 U.I. /l ;
-transaminazele SGPT : 49 U.I. /l ;
La data de 13 decembrie, doctorul a notat următoarele : ¨Tocmai l-am examinat pe pacientul S. Starea clinică generală a pacientului s-a îmbunătăţit considerabil în ultimele săptămâni. A luat în greutate 3 kg, se alimentează mult mai bine. Examinarea clinică a dat rezultate pozitive. Durerea de ficat este abia perceptibilă. Nu se simt dureri abdominale la palpare. Edemul membrelor inferioare nu a reapărut. De asemenea, s-a îmbunătăţit considerabil echilibrul biologic. Nivelul transaminazelor este normal, iar nivelul fosfatazelor alcaline este de 24o unităţi comparativ cu un nivel normal inferior de 200 (…) aş dori să revăd acest pacient peste o lună pentru un control medical cu speranţa că situaţia actuală este durabilă¨. La data de 30 ianuarie, rezultatele sânt următoarele :
-fosfataze alcaline : 170 U.I. /l ;
-transaminazele SGOT : 26 U.I. /l ;
-transaminazele SGPT : U.I. /l ;
La data de 2 septembrie, pacientul a scris următoarele : ¨ (…) rezultatul este spectacular ; oboseala a dispărut în ciuda unui ritm constant de muncă şi a călătoriilor în ultimele săptămâni. De asemenea, somnul a revenit la un nivel normal, fără o necesitate excesivă de a dormi. Un exemplu simplu : câteva zile înainte de tratament am parcurs o distanţă de 5 km care m-a epuizat şi a cărei impact l-am resimţit timp de 3 zile. În ultimele zile, am mers pe jos timp de mai multe ore pe zi, vizitându-mi clienţi ce locuiesc în diverse localităţi şi nu am avut nici o senzaţie de oboseală. Încep să am aceleaşi abilităţi ca şi înainte de hepatită¨.
5. A.D., farmacist : ¨Eu, subsemnatul, certific prin prezenta scrisoare că am recomandat pacienţilor mei, aproximativ un an şi jumătate în urmă, produse cimpuse din siliciu organic pentru tratarea herpesului (circa 100 de cazuri). Conform prietenilor şi pacienţilor care folosesc siliciul organic, dar şi datorită experienţei proprii, pot spune că la ora actuală pe piaţă nici un alt produs nu este atât de eficient ; atât pentru a preveni (în cazul unor simptome primare), cât şi pentru a trata (în cazul persoanelor sensibile în faţa viruşilor). De asemenea, am recomandat siliciul organic în tratarea herpesului zoster (5 cazuri, toate cu succes), a reumatismului, a artritei şi a reumatismului articular (20 de cazuri). Majoritatea clienţilor au revenit pentru a procura din nou produsul cu siliciul organic¨.
6. Doctorul C.M., Sainte Colombe : ¨subsemnatul, Doctor în Medicină, certific faptul că am tratat pacienta J.L. de psoriazis cutanat prin aplicarea exclusivă a produselor cu siliciu organic¨.
7. Yvonne L., 85 de ani : pacienta ce suferă de sinuzită din anul 1920.
18/02/1992 : Amigdalectomie şi îndepărtarea polipilor.
Tratamente reînnoite în mod regulat (cu nitrat de argint) pentru a dezvolta polipii ce blochează nările.
1961 : tratament cu injecţii.
Examen bacteorologic :
Stafilococi =70%
Bacilul Friedlander = 70%
1962 : tratament cu Flabelline şi (în octombrie) Lantigen B.
1963 : tratamentul cu Aureomicină.
1964 : tratamentul cu Aureomicină şi Nibiol. Injecţii în decembrie.
1965 : injecţii în martie, dar şi pe data de 19, 24, 28 şi 31 decembrie.
1966 : tratamentul cu Dexametazona (Soludecadron) pe data de 3, 10 şi 17 iunie. Injecţii simple pe data de 20 şi 28 octombrie şi 4 noiembrie.
1967 : examinare medicală ce demonstrează prezenţa stafilococilor aurii. Injecţii cu Neomycin Diamond pe data de 9, 13, 16 şi 20 iunie.
1970 : tratamentul cu Locabiotal.
1971- 1980 : îmbunătăţire a stării generale de sănătate. Nu s-au notat simptome de gripă sau răceală.
1981 : crize repetate de sinuzită, tratare cu Soframicină, Gomenol şi Balsofumin M4%.
1982 : aceleaşi crize.
1983 : aceleaşi crize până în octombrie, perioadă în care apare o criză deosebit de gravă. După 15 zile de tratament clasic (menţionat anterior), nu se observă nici o schimbare. La data de 23 octombrie, la prânz, se realizează prima aplicare a siliciului organic sub formă de cataplasmă, la rădăcina nasului, pentru 2 minute. O oră mai târziu, nasul se eliberează de mucus şi asta obligă pacientul să îşi sufle nasul până noaptea târziu. Noaptea se efectuează o nouă aplicare a siliciului organic, alte 3 în ziua următoare, după care pacientul se simte vindecat şi poate respira normal.
1966 : nu a fost înregistrată nici o criză de sinuzită în ultimii 13 ani
8. E.D., 18 ani : pacienta este afectată de SIDA şi în iulie 1995 analizele medicale prezintă următoarele rezultate :
Linfociţi CD4 + : 6% (normal 35- 55) ;
Linfociţi CD8 + : 22% (normal 18-38) ;
Raportul CD4 + / CD8 + : 0,3 (normal 0,6- 2,8) ;
La data de 8 iulie, pacienta începe un tratament cu siliciu organic (3 linguri de siliciu organic zilnic). La data de 17 iulie, pacienta se simte mult mai energică şi îşi recuperează pofta de viaţă. La data de 1 august, efectele pozitive continuă : energia revine iar şi iar, dar încă persistă perioadele de oboseală. În ciuda întreruperii tratamentului cu Laroxil, efectele pozitive sânt regulate şi somnul- de calitate. Analizele de sânge arată următoarele rezultate:
Linfociţi CD4+ : 8% ;
Linfociţi CD8+ : 24% ;
Raportul CD4 + / CD8 + : 0,33 ;
9. L.G., Royan : pacienta suferă de hepatita C. La data de 15 martie, analizele de sânge arată următoarele rezultate :
SGOT : 109 U.I. /l. (normal=8-39);
SGPT: 146 U.I. /l (normal = 9-52);

Păstrare: într-un loc uscat și departe de lumină.

Scrieti o recenzie

Siliciu organic & Glicina pt SPORTIVI 1L

Siliciu organic & Glicina pt SPORTIVI 1L