Tratament naturist pentru colon sănătos Voelkel cu suc pe bază de anghinare Mareste

Tratament naturist pentru colon sănătos Voelkel cu suc pe bază de anghinare

VK2376600141

Nou

Tratament naturist pentru colon sănătos Voelkel cu suc bogat în fibre pe bază de anghinare și tărâțe de secară. O sticlă este suficientă pentru 3-4 zile. Este recomandată o cură de circa 2-3 săptămâni la intervale regulate. Suc tratament natural pentru colon, bogat în fibre. Cura pentru un colon sănătos. Regimul alimentar în sindromul colonului iritabil trebuie să includă sucuri cu anghinare, sfeclă roșie, păpădie.

Mai multe detalii

24,20 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

În funcție de particularitatea fiecărui pacient, regimul poate fi urmat pe o perioadă mai lungă de timp. Este recunoscut deja faptul că sindromul de intestin iritabil este frecvent asociat stresului. Acesta poate apărea sau se poate agrava în timpul unei perioade solicitante din punct de vedere emoțional. Este important ca pacienții să evite alimentele care agravează simptomele în special în perioade cu stres, preocupări majore, anxietate. Dacă simptomatologia este cvasi-permanentă și nu este influențată de partea emoțională, atunci cura tip tratament naturist pentru colon este bine să fie urmată pe o perioadă mai îndelungată.

Alegeți regim alimentar pentru colon și tratament naturist cu suc bio de fructe și legume, tărâțe de secară, concentrat de suc de anghinare, suc de curcuma și sucuri de plante. Tratamentele naturiste pot ajuta pacientul sa aibă sub control sindromul de colon iritabil, care afectează calitatea vieții. Peste 700 de specii de bacterii populează colonul, iar activitatea acestor microorganisme este esențiala pentru procesul de digestie și nu numai. Flora intestinala are un rol esențial și pentru imunitatea organismului. Orice dezechilibru de la nivelul colonului se poate resimți în starea generala de sănătate și poate determina o breșa nedorită în sistemul natural de apărare al corpului nostru. 

Ingrediente suc tratament pentru colon sănătos

Ingrediente: suc de mere BIO, suc de cartofi BIO¹ 8%, tărâțe de secară BIO 6%, suc de anghinare din concentrat BIO 5%, suc cu pulpă de banane BIO, suc de curcuma BIO 2,5% (curcuma BIO, suc de lămâie din concentrat BIO), suc de anghinare BIO 1%, suc de păpădie BIO 1%, suc de lămâie BIO, suc de sfeclă roșie BIO¹.

 BIO=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.

¹=fermentat cu acid lactic.

Starea de bine începe în stomac. Bogat în fibre dietetice din tărâțe de secară, ”Voelkel Care Darmwohl” contribuie zilnic la întreținerea și construirea unei flore intestinale sănătoase.

Un pahar (200 ml) de ”Voelkel Care Darmwohl” acoperă 30% din aportul zilnic de fibre recomandat de societatea germană de nutriție la adulți.

²=Fibra de secară contribuie la funcționarea normală a intestinului.

**=din care 2 g inulină.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 ml

Valoare energetică 264 kJ / 63 kcal

Grăsimi, din care: 0,5 g

- acizi grași saturați 0,1 g

Carbohidrați, din care: 12 g

- zaharuri 9,5 g

Fibre 5,0 g**

Proteine 1,7 g

Sare 0,01 g

SUC BIO ”COLON SANATOS”, 0,75L

După deschidere a se păstra la rece si a se consuma în termen de 5 zile. Produs pasteurizat. Producător: Voelkel Germania.

Tratament naturist pentru colon sănătos

Dieta pentru colon iritabil trebuie să includă și alimente prietenoase cu colonul. Colonul are un rol esențial în organism, mai poarta numele de intestin gros și este legat de stomac prin intermediul intestinului subțire. La nivelul colonului se produc ultimele procese ale digestiei, aici au loc transformările finale ale alimentelor. Simptomele resimtite de catre pacientii care sufera de probleme de colon, inclusiv colon iritabil: crampe abdominale, balonare, flatulență, diaree, constipație, hemoroizi. Un regim potrivit în sindromul colonului iritabil trebuie să se axeze pe eliminarea simptomelor deranjante.

Creșterea nivelului de activitate fizică și combaterea sau evitarea stresului ajută foarte mult la prevenirea apariției simptomatologiei.

Cu un diametru de 3-8 centimetri și o lungime ce poate ajunge la 1,6 metri, colonul se situează în cavitatea abdominala, între stomac și rect și are un rol esențial pentru curățarea organismului de materiile de care nu mai are nevoie, cât și în sinteza anumitor vitamine, în special a vitaminei K si a vitaminei B7. 

Simptomele sindromului de colon iritabil sunt similare cu cele ale altor boli, precum boala celiacă (intoleranța la gluten), boli inflamatorii intestinale (boala Crohn sau rectocolita ulcerohemoragică), intoleranța la lactoză, cancerul colorectal, diverticulita sau anumite afecțiuni ginecologice (endometrioza, afecțiuni inflamatorii pelvine, cancer ovarian etc.). În cazul în care aveți simptome persistente, care nu cedează în urma intervenției asupra regimului alimentar și a stilului de viață, sunt recomandate investigații suplimentare pentru diagnosticarea unei posibile alte afecțiuni care prezintă manifestări clinice asemănătoare.

Scrieti o recenzie

Tratament naturist pentru colon sănătos Voelkel cu suc pe bază de anghinare

Tratament naturist pentru colon sănătos Voelkel cu suc pe bază de anghinare