ROSTOPASCA Crema + Uleiuri Esentiale Argital Italia 25 ml Mareste

ROSTOPASCA Crema + Uleiuri Esentiale Argital Italia 25 ml

1 Review(s)

AG2026

Nou

Rostopasca cremă este recomandată în tratamentul naturist al negilor și verucilor. Remediu naturist pentru negi, poate fi utilizată și la copii. Uleiurile esentiale adaugate în crema de rostopască (usturoi, rozmarin, cimbru) sunt 100% naturale și au, la rândul lor, efecte ajutante în tratamentul negilor și verucilor. Pentru uz extern. Este ca și cum am folosi planta de rostopască, pentru că această cremă Argital Italia este naturală, nu conține conservanți. Nu conține arome sintetice sau coloranți. Producător: Argital Italia.

Mai multe detalii

in stoc

38,10 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Descriere rostopască:

Rostopasca (nume științific Chelidonium majus L.) este o plantă perenă cu flori galbene, înalta de 30 cm până la 1 metru. Tulpina acestei plante medicinale conține un lăptișor amar care capătă o nuanță roșiatică atunci când intra în contact cu aerul. Crește în locurile cu umbră, în zonele din apropierea așezărilor umane. Înflorește din aprilie până în septembrie.

INGREDIENTE crema cu rostopască:

apa, ulei de migdale dulci, alcool cetilic, potassium palmitoyl, proteine din grau hidrolizat/glyceril stearate/ alcool cetilic, glicerina, extract de rostopasca, alcool, polyglyceryl 6 distearate, ulei de levantica, ulei din germeni de grau, ulei de usturoi, ulei de rozmarin, xanthan gum, ulei de Melaleuca Viridiflora, acid lactic, ulei de tuia, ulei de cimbru de camp, ulei de cimbru, ulei de oregano, ulei de muscata. BIO compozitia uleiurilor esentiale naturale: Limonene, linalool, geraniol, benzyl alcohol, citronello.

Beneficii aduse de rostopască, tratament negi și veruci

Cunoscută în limbajul popular și sub denumirea de iarba de negi sau negelariță, rostopasca este o plantă cu beneficii curative confirmate de cercetători și de specialiști. Efectul său vizibil de vindecare a negilor i-a adus această celebritate și apreciere binemeritată. Rostopasca conține o formă specială de latex cu un inhibitor de cisteină-protează. Această substanță este cea care dă plantei eficiență anti-negi cunoscut în mod tradițional.
Flora montană are o mare putere vindecătoare. Rostopasca mai este numită și ”darul cerului” datorită capacității sale de a rezolva afecțiunile pielii. Dozarea este însă extrem de importantă: în doze mari poate fi toxică. De aceea, folosirea cremei de la Argital garantează dozarea corectă în sinergie cu uleiurile naturale de usturoi, lavandă, rozmarin, oregano, mușcată, cimbru de câmp și altele.
Rostopasca amelioreaza dermatita atopica. Studiile au dovedit că simptomele dermatitei, precum inflamația și pruritul (mâncărimile) pot fi calmate de crema cu rostopască.
Acțiune antivirală și antitumorală. Studii in vitro au demonstrat faptul că extractul din rostopască are proprietăți antivirale (35 μg/ml) și virucidă asupra virusului Herpes simplex. Alcaloizii benzofenantridinici și protoberberinici au fost testați pentru inhibarea reverstranscriptazei, activității ARN-ului virușilor tumorali. Inhibarea activității revers transcriptazei a fost corelată cu structura și activitatea antileucemică a alcaloizilor protoberberinici. Grupurile fenolice și metoxi privind structura alcaloizilor benzofenantridinici sunt importante pentru activitatea anti-RT, astfel că alcaloizii prezintă activități foarte diferite. Prezența în moleculă a azotului cuaternar este de asemenea necesar pentru activitatea anti-RT. Compuși precum chelidonina care nu prezintă azot cuaternar prezintă o activitate foarte slabă împotriva virușilor ARN tumorali. Chelidonina prezintă o activitate inhibitoare scăzută asupra revers transcriptaza virusului imunodeficienței dobândite de tip I (IC50 aproximativ 200 µg/ml) în timp ce berberina prezintă o activitate moderată împotriva aceleiași enzime(IC50 aproximativ 100 µg/ml). 
Efectul potențial antiploriferativ al extractului de rostopasca a fost supus unui studiu in vitro pe linii de celule keratocite (celule HaCaT) cu înmulțire rapidă. O concentrație de 0,68 % alcaloid, estimat în chelidonina a inhibat creșterea celulelor HaCaT cu o valoare IC50 de 1,9µmol/l. sanguinarina, cheleritrina și chelidonina au dat o valoare IC50 de 0,3; 3,2 și 3,3µmol/l. Activitatea citotoxică a chelidonina, sanguinarina și berberina a fost testată și pe culturi de celule HeLa observându-se o acțiune inhibitoare semnificativă. Efectul antitumoral a fost demonstrate in vivo și pe linii de celule sarcom 180 și carcinom Erlich, observându-se o ușoară activitate inhibitoare. A fost demonstrat faptul că un extract din rostopasca conținând chelidonina are proprietatea de a anula în cazul mai multor linii celulare canceroase, proprietatea celulelor maligne de a-și dezvolta o rezistență la tratamentul medicamentos, prin interactiunea cu: transportorii ABC, CYP3A4 și GST, prin inducerea apoptozei și efectele citotoxice. Acțiunea chelidonina a fost testată in vitro pe linii de celule HepG2 asupra cărora chelidonina are o acțiune apoptoza după 24 de ore. 
A se păstra la loc răcoros ferit de razele soarelui. Nu conține produse de origine animală. Produsul nu a fost testat pe animale.
Nota 
2019-08-15

Tratament negi

E foarte bună crema. De când o folosesc nu mai am probleme cu verucile și negii de pe degete. Se vede că e făcută în Italia, e foarte densă!

    Scrie-ti parerea! !

    Scrieti o recenzie

    ROSTOPASCA Crema + Uleiuri Esentiale Argital Italia 25 ml

    ROSTOPASCA Crema + Uleiuri Esentiale Argital Italia 25 ml