Calciu și vit B 7 în bază de dioxid de siliciu pentru prevenirea osteoporozei Mareste

Calciu și vit B 7 în bază de dioxid de siliciu pentru prevenirea osteoporozei

MC355

Nou

Calciu și vit B 7 în bază de dioxid de siliciu pentru prevenirea osteoporozei. Supliment alimentar cu  calciu și biotină în bază de dioxid de siliciu în capsule tari de gelatină.

Mai multe detalii

14,80 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Ingrediente: calciu sub formă de tricalciu citrat şi dicalciu fosfat, dioxid de siliciu, materialul capsulelor: gelatină tare, biotină. Biotina, sau vitamina B7 sau vitamina H, este o vitamină a grupei B. Funcționează ca un cofactor enzimatic. Biotina mai este cunoscuta sub denumirea de coenzima R sau vitamina H (H de la Haar und Haut, care in limba germana inseamna par si piele).

Sanatatea unghiilor: suplimentele pe baza de biotina contribuie la intarirea unghiilor. Multe studii au evidentiat imbunatatirea simptomatologiei la persoanele cu unghii fragile si casante, in urma administrarii de vitamina B7.

Sanatatea parului: biotina este adesea asociata cu cresterea parului si cu un par puternic si sanatos.Deficitul de biotina este in stransa legatura cu caderea parului.

Sanatatea pielii: persoanele cu deficiente de biotina pot dezvolta mai usor afectiuni ale pielii, fapt ce se poate explica prin rolul vitaminei B7 in metabolismul lipidic, important pentru piele.

Sarcina si alaptare: biotina este importanta in sarcina si alaptare. Se estimeaza ca pana la 50% din femeile insarcinate dezvolta o carenta usoara de biotina, ceea ce inseamna ca poate afecta usor starea de bine, insa fara simptome vizibile.

PREVENIREA OSTEOPOROZEI! Dioxidul de siliciu este denumirea grupei reprezentate prin formula chimică SiO2. Siliciul nu oprește descompunerea oaselor ci doar favorizează formarea țesutului osos. Astfel, riscul de osteoporoză scade în cazul persoanelor tinere care consumă siliciu. Lipsa siliciului din alimentație încetinește vindecarea rănilor și produce scăderea densității oaselor, astfel crescând riscul de fracturi osoase. Surse de siliciu

Siliciul este prezent în cantitate mare în cereale, apă, banane, legume, bere, mazăre, produse lactate și este folosit şi ca aditiv în alimente şi suplimente naturale, sub forma de dioxid de siliciu.

Calciul are un rol esential in organismul uman, asigurand functionarea normala a sistemului osteoarticular, densitatea osoasa si functionarea celulelor musculare si nervoase. Macroelement vital pentru oameni, calciul se regaseste in mai multe alimente, insa fixarea lui in oase depinde si de prezenta altor vitamine si minerale. De aceea, este recomandat în combinație cu dioxid de siliciu și B7 biotina pentru prevenirea osteoporozei!

Valori nutriționale

6 capsule

VNR*%

Calciu

480 mg

60

Dioxid de siliciu

630 mg

**

Biotină

600 ug

1200

*DZR= doza zilnică recomandată

Mod de administrare: 2 x 3 capsule pe zi, înainte de mesele principale.

Important: a nu se depăşi dozele recomandate. Acest produs este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat. A se păstra într-un loc răcoros departe de surse de căldură şi de lumina directă a soarelui.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Calciul contribuie la: 

- transmiterea normală a semnalelor între celulele nervoase 

- funcționatrea normală a enzimelor digestive 

- coagularea normală a sângelui 

- normalizarea metabolismului energetic 

- funcționarea normală a sistemului muscular. 

Calciul are rol în diviziunea celulară și este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a dinților.

Biotina contribuie la...

- normalizarea metabolismului energetic.

- funcționarea normală a sistemului nervos .

- metabolizarea normală a macronutrienților.

- echilibru psihic.

- menținerea unui păr sănătos.

- întreținerea pielii.

- menținerea sănătății membranelor mucoaselor.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. Conținut: 40 capsule / 22 g. Producător: Medicura Naturprodukte AG

Scrieti o recenzie

Calciu și vit B 7 în bază de dioxid de siliciu pentru prevenirea osteoporozei

Calciu și vit B 7 în bază de dioxid de siliciu pentru prevenirea osteoporozei