Tensiune Arteriala Bună Rabenhorst -120 la 80- cu sfecla rosie, cura de 4 zile 750 ml Mareste

Tensiune Arteriala Bună Rabenhorst -120 la 80- cu sfecla rosie, cura de 4 zile 750 ml

1 Review(s)

HR200597

Nou

Tensiunea arterială poate fi ținută sub constrol cu sucurile special combinate de Rabenhorts Germania. La o persoană sănătoasă, tensiunea arterială are o valoare de aproximativ 120 până la 80 mmHG. Pentru a contracara fluctuațiile puternice, suferinzii pot lua suplimente naturiste precum sucul Rabenhorst Germania. Conținutul de potasiu din struguri, banane și sfeclă roșie contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale.

Mai multe detalii

23,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Un factor important de sănătate este tensiunea arterială. Atunci când inima se contractează pentru a pompa sânge în organism și apoi se extinde pentru a relua se înregistrează tensiune arterială. 

Consumul de sfeclă roșie într-o dietă echilibrată poate ajuta la menținerea unei tensiuni arteriale echilibrate. Experții au creat Rabenhorst 120 la 80 foarte plăcut la gust și eficient. Proporția mare de sfeclă roșie este armonizată cu suc de struguri rosii, suc de portocale, pulpa de banane, piure de zmeură, suc de fructe pasiunii și suc de lămâie. Toate componentele noului Rabenhorst de la 120 la 80 provin din agricultura organică certificată.

Suc natural bogat în potasiu și vitamina C.

Sfeclă, struguri și banane - acestea sunt alimente bogate în mod natural în potasiu. Potasiul contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale. În plus, sucul organic Rabenhorst este îmbogățit cu vitamina C naturala din acerola si sprijina natural sănătatea.

Ingrediente: suc de sfeclă roșie (51%) BIO, suc de struguri roșii BIO, suc de portocale BIO, nectar de banane BIO, nectar de zmeură BIO, nectar de acerola BIO, suc de fructul pasiunii BIO, suc de lămâie Bio. BIO =din culturi certificate ecologic.

O porție zilnică de 200 ml acoperă cantitatea de referință de Potasiu de 20% și de Vitamina C de 50%. O sticlă vă este suficientă pentru aproape 4 zile.

Copiilor trebuie să li se administreze acest suc numai de la vârsta de 4 ani. Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Înainte de a deschide, agitați sticla. Închideți întotdeauna sticla deschisă și păstrați-o în frigider. A se consuma de preferință în 5 zile de la deschidere.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Rabenhorst GERMANIA reprezintă peste 200 de ani de experiență în producerea de sucuri de cea mai înaltă calitate. Sucurile fine de fructe sunt create cu ajutorul experților în sănătate. Ingredientele nealterate și procesul de fabricareingenios nu numai că garantează un gust excelent, natural, dar și un maxim de substanțe nutritive valoroase. Cu sucurile Rabenhorst poți să aduci un echilibru pentru viața de zi cu zi atât de aglomerată.

Informații despre tratamentul naturist pentru tensiunea arterială

Riscul de accident vascular cerebral crește odată cu înaintarea în vârstă, printre ceilalți factori numărându-se tensiunea arterială ridicată, nivelul crescut al coleste-
rolului și fumatul.
Tensiunea arterială ridicată este unul dintre principalii factori de risc și este legată de trei sferturi din cazurile de AVC. Din fericire, există o mulțime de căi prin care poate fi redusă fără a se recurge la medicamente, care au asociate propriile efecte secundare. O dietă cu încărcătură glicemică scăzută și nutrimente care să conțină magneziu, potasiu și vitamina C sunt eficiente în reducerea tensiunii arteriale. De asemenea, este necesar să verificați colesterolul. Colesterolul LDL, cunoscut sub denumirea populară de colesterol „rău“, poate favoriza ateroscleroza (când grăsimea și colesterolul se acumulează și blochează vasele de sânge), crescând tensiunea arterială și sporind riscul de Accident Vascular Cerebral. În schimb, un nivel ridicat de colesterol HDL, colesterolul „bun“, reduce riscul. Evident că este cel mai bine să acționezi pentru scăderea colesterolului LDL și creșterea colesterolului HDL. De exemplu, vitamina B niacină, în doze de 1 000 mg, ridică în mod eficient HDL și scade LDL.

Alimente contraindicate:

• Alimente prăjite sau procesate, bogate în grăsimi (care cresc oxidarea)
• Sare (care ridică tensiunea arterială)
• Zahăr (care favorizează trigliceridele)

Nota 
2020-07-07

Tensiunea arteriala

Mi-a fost recomandat de medic si sunt foarte multumita. E natural, e bun la gust si am tensiunea sub control.

    Scrie-ti parerea! !

    Scrieti o recenzie

    Tensiune Arteriala Bună Rabenhorst -120 la 80- cu sfecla rosie, cura de 4 zile 750 ml

    Tensiune Arteriala Bună Rabenhorst -120 la 80- cu sfecla rosie, cura de 4 zile 750 ml