Paducel & Usturoi capsule Mareste

Paducel & Usturoi capsule

MC333

Nou

Paducel & Usturoi preț cutie cu 40 capsule. Păducelul (Crataegus monogyna/oxyacantha) și usturoiul (Allium sativum) sunt două plante cu o îndelungată tradiție în tratamentul problemelor cardiace.

Mai multe detalii

in stoc

22,20 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Compuşii activi prezenţi în frunze, flori şi fructe îi conferă proprietăţi benefice dar și un miros neplăcut şi un gust amar și de aceea sunt preferate capsulele sau extractul de păducel în locul ceaiului prea puțin băubil. Este ideal și pentru scăderea colesterolului.
Supliment alimentar cu vitamina C într-o bază de extract de usturoi și fructe de păducel pulbere pentru susținerea necesarului de substanțe antioxidante.
Ingrediente: extract de usturoi, pulbere din fructe de păducel, acid ascorbic (Vitamina C), gelatină, antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași alimentari.

Valori nutriționale

1 capsulă

3 capsule

*DZR%

Pulbere din fructe de păducel

180 mg

540 mg

-

Extract de usturoi

100 mg

300 mg

-

Vitamina C

100 mg

300 mg

125/375

DZR= doza zilnică recomandată conform NKV
Recomandări de administrare: 1-3 capsule pe zi.
Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și rece, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Păducelul (Crataegus monogyna/oxyacantha) și usturoiul (Allium sativum) sunt două plante cu o îndelungată tradiție în tratamentul problemelor cardiace.
Păducelul are efecte hipocolesteroleminate, hipolipemiante, hipotensive, antiagregante plachetare, antioxidante. Datorită continuțului ridicat de flavonoide păducelul întărește vasele de sânge,  diminuează fragilitatea și permeabilitatea capilară.
Usturoiul este folosit de mii de ani în arta culinară și medicina tradițională din întreaga lume. Studiile moderne au confirmat efectele benefice ale extractului de usturoi are asupra sistemului  cardiocirculator: efect hipolipemiant, antihipertensiv, antitrombotic și antiaterosclerotic, precum și alte efecte pozitive asupra organismului: antivirale, antimicrobiene, antiinflamatoare și imunostimulatoare.
Vitamina C contribuie la ... 
- funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul sau după exercițiu fizic intens ( 200 mg de vitamina C pe zi ) .
- formarea de colagen pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, pentru susținerea pielii, gingiilor și a dinților.
- normalizarea metabolismului energetic.
- funcționarea normală a sistemului nervos .
- o stare mentală normală.
- funcționarea normală a sistemului imunitar.
- protejarea celulelor de stresul oxidativ .
- reducere stării de somnolență și oboseală .
- regenerarea formei reduse a vitaminei E.
Vitamina C crește absorbția de fier în organism.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros
Conținut: 40 capsule / 21 g
Producător: Medicura Naturprodukte AG.

Scrieti o recenzie

Paducel & Usturoi capsule

Paducel & Usturoi capsule