FIER Natural + Vitamine din Plante si Fructe HERBARIA Blutquick BIO Mareste

FIER Natural + Vitamine din Plante si Fructe HERBARIA Blutquick BIO

2 Review(s)

HK5005105

Nou

Tratament cu supliment natural pentru Anemie: FIER din Plante Medicinale & Fructe HERBARIA BIO. Multe persoane sufera de anemie si doresc un supliment 100% NATURAL si BIO de FIER. Fara produse chimice, fara alcool, fara conservanti, doar natural, recomandat inclusiv femeilor insarcinate si care alapteaza. FIER din Plante Medicinale & Fructe HERBARIA BIO Germania 250ml.

Mai multe detalii

in stoc

48,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Fierul nu este sintetizat de organism. De aceea este necesar un aport suficient de fier prin alimentație. Fierul contribuie la formarea celulelor roșii și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Fierul este numit si "carausul" substantelor nutritive in corp. Practic, degeaba mancam sanatos daca nu avem suficient fier ori suferim de anemie, pentru ca substantele nutritive valoroase nu ajung acolo unde este nevoie de ele in organism. Tratamentul de 1-2 saptamani cu FIER + Vitamine din Plante Medicinale & Fructe HERBARIA BIO este recomandat tuturor persoanelor care sufera de anemie. Pentru ca este natural, suplimentul cu fier si plante este recomandat inclusiv femeilor insarcinate, celor aflate la menstruatie si chiar copiilor.

Supliment alimentar cu Fier și Vitamine, Fără gluten / Fără alcool / Vegan / BIO / Natural! Recomandat și în perioada sarcinii sau alăptării. Fierul contribuie la formarea normală a celulelor roșii din sânge și a hemoglobinei și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Gustos și sănătos!
Ingrediente: extract apos (70%) dintr-un amestec de flori de hibiscus BIO, flori de mușețel BIO, fenicul amar BIO și frunze de spanac BIO; amestec de concentrat de fructe (27%) (suc concentrat din struguri BIO și pere BIO, apă, suc de coacăze negre BIO, suc concentrat de cireșe BIO și mure BIO), suc concentrat de morcovi BIO, gluconat de fier, extract apos din suc concentrat de măceșe BIO, vitamina C, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B12.
BIO = din culturi ecologice controlate.
De ce are organismul nevoie de fier? Fierul este un mineral esențial care este implicat în numeroase procese metabolice în organism.
Este o componentă esențială a hemoglobinei, colorantul roșu al sângelui și asigură condiția esențială ca acesta să își îndeplinească sarcina principală: transportul oxigenului inhalat prin respirație către celule. Hemoglobina leagă oxigenul astfel încât să curgă prin fluxul plasmatic care circula prin vene și să ajungă la celule.
Fierul întărește organismul. Asigurarea unei bune oxigenări a celulelor este condiția preliminară pentru asigurarea unei forme fizice și mentale bune. În poziție așezat, inima pompează prin sistemul circulator peste 400 litri de sânge pe oră. În timp ce urcăm scările, cantitatea se dublează, în special datorită faptului că efortul fizic crește nevoia de oxigen a celulelor. În cazul în care alimentarea cu fier a sângelui este deficitară, organismul nu va fi alimentat în mod adecvat cu oxigen.
Cum se asimilează fierul în organism? Fierul nu poate fi sintetizat de organism și prin urmare trebuie asimilat în cantitate suficientă prin alimentație. Important pentru asimilarea ideală a fierului nu este doar conținutul absolut de fier al alimentelor ci și așa numita biodisponibilitate a fierului. Celulele din sistemul digestiv pot asimila mai ușor fierul bivalent provenit din carne decât fierul trivalent provenit din plante.
Când sunt necesare suplimentele alimentare cu fier?
În timpul menstuației: Fetele la pubertate și femeile în perioada fertilă au nevoie de în perioada menstruației de o cantitate dublă de fier față de bărbați.
În timpul sarcinii: Femeile însărcinate trebuie să asigure necesarul de sânge nu doar propriului corp ci și bebelușului nenăscut ce se dezvoltă. Un volum mai mare de sânge necesită și o cantitate mai mare de fier.
În timpul lăuziei: De multe ori, femeile pierd mult sânge în timpul nașterii. Și sângerarea post partum se poate prelungi mai multe săptămâni.
În timpul alăptării: Femeile care alăptează, asigură prin alăptare și substanțele nutritive necesare copilului. Necesarul de vitamine și minerale al organismului este ridicat.
În perioada de creștere: Școlarii și adolescenții cresc mult în timp scurt. În mod corespunzător, crește și necesarul de fier necesar pentru formarea hemoglobinei și a celulelor. Oboseala și lipsa de concentrare sunt semne ale deficienței de fier!
În cazul alimentației vegane sau vegetarine: Fierul din plante este asimilat mai greu decât fierul din alimentele de origine animală. O dietă vegană sau vegetariană poate conduce la asimilarea unei cantități insuficiente de fier.
Blutquick este un supliment alimentar eficace. Din culturi biologice controlate. Blutquick este un supliment alimentar cu fier și vitamine.
+Fier
Herbaria Blutquick conține gluconat bivalent de fier. Această legătură bivalentă a fierului este organică, spre deosebire de compușii uzuali cu sulfați sau carbonați. Gluconatul bivalent de fier corespunde astfel necesităților fiziologice normale și este astfel deosebit de bine absorbit.
+Vitamine
Vitamina C previne transformarea fierului bivalent în fier trivalent și îmbunătățeste astfel absorbția în organism. Valoroasele extracte din plante conțin și alte minerale și protejează digestia. În plus, Herbaria Blutquick conține vitamine B care sunt importante pentru formarea sângelui și asigurarea necesarului de energie.
BIODISPONIBIL. Eficiență pură. Herbaria Blutquick Germania nu conține arome și conservanți, drojdii sau extract din germeni de grâu, zahăr sau miere. Este vegan și nu conține gluten sau alcool.
Gustos și ușor digerabil. Spre deosebire de alte preparate cu fier, Blutquick este deosebit de biodisponibil, adică preluat cu ușurință de organism, spre valorificarea celulară.
Cât Blutquick trebuie administrat?
Doza recomandată:
Femei însărcinate: 1 x 30 ml/ zi
Femei care alăptează: 1 x 20 ml/ zi
Adulți: 1 x 15 ml/ zi

Conținut de fier și vitamine în 100 ml

Doza zilnică recomandată

%NRV*15 ml

%NRV* 20 ml

%NRV* 30 ml

Fier

Vitamina B1

Vitamina B2

Vitamina B6

Vitamina B12

Vitamina C

19 mg

8 mg

8 mg

8 mg

8 μg

100 mg

2,8 mg

1,3 mg

1,3 mg

1,3 mg

1,3 μg

15 mg

20%

118%

93%

93%

52%

19%

3,7 mg

1,7 mg

1,7 mg

1,7 mg

1,7 μg

20 mg

26%

155%

121%

121%

68%

25%

5,6 mg

2,6mg

2,6 mg

2,6 mg

2,6 μg

30 mg

40%

236%

186%

186%

104%

38%

*NRV (Nutritional Reference Values) sunt cantități de referință pentru un adult mediu. Recomandarea noastră pentru femeile care alăptează este de 18,5% conform recomandărilor Societății Germane pentru Alimentatie iar pentru femeile însărcinate 18,7%.
Recomandat pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.
Dozele zilnice recomandate nu trebuie depășite.

Valori nutriționale medii

/ 100 ml

/ 15 ml

/ 20 ml

/ 30 ml

(recomandări zilnice)

Valoare energetică

Grăsimi

din care acizi grași saturați

Carbohidrați

din care zahăr

Proteine

Sare

296 kJ

70 kcal

<0,5 g

<0,1 g

17 g

15 g

<0,5 g

0,05 g

44 kJ

11 kcal

<0,5 g

<0,1 g

2,6 g

2,3 g

<0,5 g

<0,01 g

59 kJ

14 kcal

<0,5 g

<0,1 g

3,4 g

3,0 g

<0,5 g

<0,01 g

89 kJ

21 kcal

<0,5 g

<0,1 g

5,1 g

4,5 g

<0,5 g

<0,02 g

Atenționare: Anumite ingrediente naturale din alimentele de origine vegetală sau animală împiedică absorbția fierului. De exemplu, taninurile din cafea sau ceai negru și mai ales proteinele din lapte formează greu compuși solubili cu fierul.
Exemple de compuși ce conduc la absorbția redusă a fierului:

cauza: conținut în:

 • fosfați limonadă
 • proteine lapte, ouă
 • taninuri ceai negru, cafea
 • acid oxalic rubarbă
 • fitați orez, soia
(Sursa: Mai multă vitalitate prin sânge sănătos, Jochen G. Bielefeld, Bircher-Benner Verlag / Ernst Mutschler: Efectele medicamentelor, Ediția 7, Editura științifică, Stuttgart)
Din acest motiv este recomandată administrarea preparatului Blutquick cu aproximativ 30 minute înainte de mâncare sau înainte de a consuma băuturi care conțin cofeină sau produse lactate.
Depozitare și utilizare: Sticla sigilată se păstrează la temperaturi sub 25° C. A se păstra ferit de accesul copiilor. Agitați înainte de utilizare. După utilizare, închideți capacul și păstrați la frigider. A se consuma în termen de 4 săptămâni de la deschidere. A se consuma cu jumătate de oră înainte de masă. Se recomandă controlul medical al sideremiei.
Producător: Herbaria Kräuterparadies GmbH Hagnbergstr.12 D-83730 Fischbachau.

Nota 
2020-10-11

Fier natural

Este cel mai bun fier pentru copii. Ne-a fost recomandat de medic si rezultatele au fost bune.

  Nota 
  2019-02-16

  Produs natural

  L-am folosit in Germania si ma bucur ca il gasesc acum si la noi in Romania. Este foarte bun si natural.

   Scrie-ti parerea! !

   Scrieti o recenzie

   FIER Natural + Vitamine din Plante si Fructe HERBARIA Blutquick BIO

   FIER Natural + Vitamine din Plante si Fructe HERBARIA Blutquick BIO