Ingrediente: apă, distilat din alac 17% Vol., rădăcină de păpădie, fructe de armurariu, anghinare, frunze de salvie și mentă. 500 ml.
Mod de administrare: De 2-3 ori pe zi o lingură cu 200 ml apă, înainte de mesele principale. Contine alcool, respectiv distilatul de alac. O lingură are 10 ml. La recomandarea de 30 ml pe zi, tratamentul dvs va dura 16 zile. La recomandarea de 20 ml pe zi, tratamentul dvs va dura 25 zile.
Distilatul de alac este baza de alcool pentru macerarea plantelor. Consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate. A se păstra la rece, în loc întunecos. Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Concentratul este obținut prin presare la rece din plante medicinale cu eficiență dovedită în susținerea funcției hepatice:
Anghinarea protejează sistemul digestiv, protejează ficatul și îmbunătățește semnificativ activitatea bilei, ameliorează efectele negative ale consumului de alcool, tratează halena, reduce nivelul colesterolului, stabilizează glicemia și tensiunea arterială, întărește sistemul imunitar, previne și ajută în tratamentul anemiei, contribuie la protecția antioxidativă a celulelor datorită cantității mari de antioxidanți.
Mai multe informatii despre >> beneficiile aduse de anghinare puteti citi aici<<. Salvia aduce numeroase beneficii sănătății: ameliorează tulburările digestive, gazele, diareea, îmbunătățește memoria, este un atibiotic natural, antifungic și antiviral, reduce spasmele musculare și previne transpirația excesivă, tratează halena, calmează durerile în gât, laringita și amigdalita.
Despre salvie puteti citi si in >> acest articol <<. Menta este recunoscută pentru beneficiile aduse sistemului digestiv, respirator, ficatului și căilor biliare, având efect puternic asupra sistemului nervos. Menta stimulează secreția și eliminarea sucului biliar facilitând astfel digestia grăsimilor, detoxifică organismul, înlătură tulburările intestinale, tratează diareea, meteorismul, crampele intestinale, dezinfectează și previne infecțiile tractului digestiv, îmbunătățește circulația sanguină, previne infecțiile respiratorii, tratează răceala, este un foarte bun tonic nervos, tratează oboseala cronică, calmează durerile de cap, ameliorează durerile musculare și articulare, cele de reumatism și artroză.
Menta: proprietati si beneficii >> cititi mai multe in acest articol <<
Fabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AGwww.medicura.de
Afecțiuni și tratament FICAT - Informații generale
Ficatul este organul care are cel mai mult de lucru: convertește zahărul în grăsime, detoxifiază sângele și depozitează unele nutrimente ca vitaminele A, D și B12. Cea mai des întâlnită afecțiune a ficatului este „boala ficatului gras“, când prea mult zahăr (sau alcool) este transformat în grăsime, iar ficatul se încarcă nesănătos cu grăsime. Aceasta poate duce la hepatită (inflamația ficatului) și ciroză (deteriorarea și moartea celulelor hepatice). Hepatita poate fi provocată de excesul de alcool sau de o infecție virală ori de altă natură. Una dintre cele mai răspândite cauze este infectarea cu virusul hepatitei A sau C.
Adoptă o dietă „detox“ cu încărcătură glicemică scăzută. Ficatul este principalul organ al corpului cu funcție de detoxificare și, prin urmare, reducerea alimentelor, băuturilor și substanțelor toxice va ajuta la ușurarea misiunii sale. Printre substanțele toxice se numără alcoolul, cafeina, grăsimile arse și crocante și alimentele rafinate, în special zahărul, deoarece ficatul convertește zahărul în grăsime. A doua cauză comună a ficatului gras, precursorul cirozei (sau al deteriorării ficatului), este excesul de zahăr, prima fiind excesul de alcool. Infecția care cauzează hepatita (ficatul inflamat) duce și ea la ciroză. Cea mai bună dietă pentru repararea ficatului este una cu încărcătură glicemică scăzută care exclude orice alimente rafinate, lipsite de nutrimente, concentrându-se pe alimente integrale, legume și fructe proaspete.
Alimente indicate:
• Legume verzi, mai ales varză, varză de Bruxelles, broccoli, conopidă și kale;
• Fructe de pădure, mere și prune;
• Apă de bună calitate (cum ar fi apa filtrată sau minerală, care are, potențial, mai puține substanțe toxice;
• Pește neprăjit, îndeosebi pește gras (somon, macrou, hering, scrumbii, sardine;
• Quinoa, fasole, linte (leguminoase) (pentru proteine;
• Semințe de chia.
Alimente contraindicate:
• Alcool;
• Băuturi cafeinizate;
• Zahăr;
• Alimente rafinate;
• Alimente prăjite.
Cele mai bune suplimentesunt pe bază de anghinare, păpădie, armurariu și salvie.
© ProDieta face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.