Ulei de Brusture obtinut prin presare la rece 100 ml Mareste

Ulei macerat cu Brusture BIO la rece, 100 ml

PRN3361

Nou

Ulei macerat cu extract de Brusture la rece, pret 100 ml. Uleiul din brusture a fost considerat timp de secole ca fiind unul dintre cele mai importante remedii pentru detoxifierea tenului. Conține glicozide, flavonoide, tanin, ulei volatil, inulină, alcaloizi. Recunoscut pentru calitățile sale astringente și dezinfectate, uleiul de brusture este folosit mai ales în tratarea bolilor de piele.

Mai multe detalii

34,49 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Conține: ulei de floarea soarelui (Helianthus Annuus) BIO, extract din fructe de brusture (Arctium Lappa) BIO. ORGANIC = ECO = BIO = din culturi certificate ecologic.

Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.

Proprietățile anti-bacteriene, antiseptice și antiinflamatorii permit ca rădăcina de brusture să fie utilizată ca un remediu sigur, natural pentru probleme ale pielii, inclusiv eczeme și psoriazis. Brusturele este, de asemenea, destul de popular ca remediu naturist eficient pentru pielea uscată și afecțiunile asociate, cum ar fi dermatita. Este și  un remediu eficient pentru ulcere de piele și acnee.

Tratamentul intern sau extern cu ulei de brusture ajută la prevenirea și vindecarea mai multor afecțiuni. Căderea părului poate fi oprită cu ulei de brusture. Acesta repară părul uscat și fragil, îndeparteaza mătreața și calmează iritațiile pielii capului, dar promovează și creșterea părului prin îmbunătățirea circulației de la nivelul scalpului. Uleiul de brusture aduce un sprijin combinat datorită efectului de detoxifiere și susținerii funcțiilor normale ale glandelor sebacee și ale foliculilor de păr. Acesta poate ajuta, de asemenea, în tratamentul infecțiilor scalpului și a iritațiilor cauzate de matreață. Ajută la reducerea mâncărimii scalpului, roșeții și altor simptome și favorizează 
creșterea părului. Utilizarea regulată a uleiului de brusture este benefică pentru restabilirea și îmbogățirea sănătății și aspectului scalpului și părului.
Uleiul de brusture poate trata acneea. Având un efect antimicrobian, acesta ajută la tratarea celor mai frecvente infecţii ale pielii, cum ar fi acneea, furunculoza sau cuperoza.
Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat. 
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării. 
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.
Păstrare: loc uscat și răcoros. Origine: Germania.

Scrieti o recenzie

Ulei macerat cu Brusture BIO la rece, 100 ml

Ulei macerat cu Brusture BIO la rece, 100 ml