SORIASKIN GEL Ingrijirea pielii cu probleme cu SILICIU 150ml Mareste

SORIASKIN GEL Ingrijirea pielii cu probleme cu SILICIU 150ml

SEL-SK

Nou

Gel cu siliciu organic pentru îngrijirea pielii uscate și iritate, uz dermatologic. Soriaskin este conceput pentru a fi utilizat ca parte a unui regim zilnic de îngrijire a pielii pentru a calma pielea uscată, mâncărime sau sensibilă. Gel realizat cu extract de coada calului și echinacea.

Mai multe detalii

126,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

SORIASKIN GEL cu siliciu organic pentru îngrijirea pielii cu probleme, 150 ml.
Ingirjirea zilnica a pielii predispusa la mancarime si iritatii. Gel cu siliciu organic, cu Equisetum (coada calului) & Echinacea.

Conține SILICIUM G5 și Echinacea pentru piele sensibilă sau iritată. Soriaskin este protecția zilnică ideală pentru piele care tinde să fie uscată, iritată sau cu senzație de mâncărime. Protejează și regenerează pielea. Bariera pielii poate fi restaurată prin protecție și hidratare adecvată. Gelul cu siliciu organic este util pentru tratamentul pielii câlcâielor crăpate, coatelor solzoase, pielii aspre a mîinilor sau altor zone. Cu acordul medicului specialist poate fi utilizat și în caz de psoriazis.

Componentele principale sunt siliconul organic derivat din formula lui Dr. Loïc Le Ribault cu Equisetum arvense (coada-calului) și Echinacea. Beneficiile sunt o abordare multiprodusă a îngrijirii pielii. Studiile științifice arată că silicea face parte din cheia structurală în condroitina 6-sulfat, un proteoglican care îmbunătățește regenerarea cutanată. În esență, aceasta este acțiunea siliciului în sinteza colagenului și a elastinei și rolul său structural în regenerarea pielii. (De aici și utilizarea frecventă pentru aplicațiile de diminuare a cicatricilor și a rănilor.) Horsetail este o extracție din plante de silice pentru a completa forma mineralizată utilizată de Dr Ribault. Echinacea este antiinflamator și se utilizează în aplicațiile homeopatice pentru a trata pielea inflamată sau infectată. De asemenea, stimulează sistemul imunitar.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE:
Aplicați pe piele de 3-4 ori pe zi. Masați complet. Soriaskin nu este gras și nu pătrunde în îmbrăcăminte.

Ingrediente: apa, metilsilanol, extract de Equisetum arvense, extract de radacina de Echinacea Angustifolia, propelinglicol, carcomer, trietanolamina, diazolidil uree, benzoat de sodio, sorbat de potasiu, acetat de tocoferil.
Conținut: 150 ml.

Păstrare: într-un loc răcoros și departe de lumină.

Scrieti o recenzie

SORIASKIN GEL Ingrijirea pielii cu probleme cu SILICIU 150ml

SORIASKIN GEL Ingrijirea pielii cu probleme cu SILICIU 150ml