MICOESENTIAL ulei de arbore de ceai Tea Tree Oil, Manuka, terpinen Mareste

MICOESENTIAL ulei de arbore de ceai Tea Tree Oil, Manuka, terpinen

PB51219

Nou

Uleiul de arbore de ceai este recomandat pentru îngrijirea unghiilor, picioarelor, pielii cu probleme de exfoliere, micoze, eczeme. Tratament naturist pentru probleme ale pielii cu extract și ulei de arbore de ceai. Ingrediente: uleiuri esențiale definite botanic și biochimic din arbore de ceai (tea tree oil), manuka, geranium, lemongrass, palmarosa, levănțică, busuioc. MICOESENTIAL, ULEI ESENTIAL BIO DIN ARBORE DE CEAI SI MANUKA, 10 ML. 

Mai multe detalii

58,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

> 40% ulei Terpinen – 4

< 80% Total terpinemi

Îngrijire pentru piele, picioare și unghii. Purifică și regenerează. 100% ulei esențial.  Tea tree oil este recomandat pentru tratamentul micozelor piciorului. Produse naturiste cu tea tree oil ulei de arbore de ceai.

Simptomele piciorului sportivului sau tinea pedis pot fi reduse prin aplicarea topică a uleiului de arbore de ceai, potrivit studiilor. Proprietatea germicida a uleiului de arbore de ceai este deosebit de folositoare în cazul infecțiilor cauzate de ciuperci. Infectiile ciupercoase se transmit foarte ușor și se raspandesc rapid la piscine, în spații publice, băi sau vestiare. "Piciorul atletului" implică faptul că pielea dintre degete începe să se umfle și să se exfolieze. În jurul degetelor și pe tălpi se pot forma bășici inflamate. Folosiți ulei de arbore de ceai înainte de a merge la culcare și lăsați să acționeze peste noapte. 

Mod de utilizare: adăugați 1 - 5 picături în puțin unt de shea sau un ulei botanic, amestecați și aplicați pe zona afectată. Pentru o formulă, amestecați 15 picături de ulei Micoesential cu 30 ml de ulei botanic într-o sticluță cu picurător. Agitați mixtura înainte de utilizare. Condiții de păstrare: a se feri de razele soarelui și căldură. A se folosi doar pentru uz extern.

Ingrediente INCI: ulei din frunze de Melaleuca Alternifolia*, ulei de Cymbopogon Flexuosus*, ulei de Palargonium Gravealens*, ulei de Cymbopogon Martini*, ulei de Lavandula Latifolia, ulei de Leptosermum Scoparium, ulei de Ocimum Tenuiflorum*, ulei de cuișoare*, Geraniol**, Citral** (Geranial** + Neral**), Linalool**, Citronelol**, Limonene**, Farnesol**, Eugenol**, Coumarin**, Methyleugenol**.

*= ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.

**= ingredient prezent natural în uleiul esențial

100% origine naturală. 78% din totalul ingredientelor provin din agricultură ecologică.

Producător: Dieteticos INTERSA, S.A. SPANIA.

Scrieti o recenzie

MICOESENTIAL ulei de arbore de ceai Tea Tree Oil, Manuka, terpinen

MICOESENTIAL ulei de arbore de ceai Tea Tree Oil, Manuka, terpinen