Promo! ACNDEPUR Antiacnee cu brusture, urzică, vitamina A 60 cps Mareste

TRATAMENT Antiacnee ACNDEPUR cu brusture, urzică, vitamina A 60 cps

PB20172

Nou

Tratament pentru acnee. ACN Depur de la Dietetics Intersa Spania este un supliment nutrițional care ajută la curățarea organică a tenului. Este un tratament de 1 lună pentru acnee și alte afecțiuni dermatologice. Antiacneic deosebit de eficient! Acest supliment este formulat cu micro-nutrienti (vitamine, minerale, oligoelemente), probiotice și extracte din plante medicinale care s-au dovedit eficiente in tratarea acneei. Adolescenții nu trebuie să aibă grija acneei, cu două capsule zilnic, tenul va fi curat, frumos, fin. Cu brusture purificator.

Mai multe detalii

51,00 lei

cu TVA

59,00 lei cu TVA

-8,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Prezentați medicului dermatolog acest produs și lista de ingrediente pentru apreciere profesională. 

Ingrediente:

- Drojdie de bere revivificabilă (Saccharomyces cerevisiae Meyer ex EC Hansen) (340 milioane germeni vii pe gram).

- Extract uscat din rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale Weber ex FH Wigg).

- Urina dioica L.).

- Extract uscat din rădăcină de brusture (Arctium lappa majus L.).

- P-caroten.

- Gluconat de potasiu.

- Lactobacillus acidophilus.

DIETETICOS INTERSA, ACNDEPUR, PENTRU DEPURIFICAREA FETEI (ANTIACNEIC) 60 CAPSULE

Drojdie de bere, urzică, brusture. Supliment alimentar pentru purificarea feței. Vitamina A contribuie la menținerea pielii în condiții normale.

Ingrediente: drojdie de bere (Saccharomyces cerevisae Meyen ex E.C. Hansen) 75 mg/cps, extract uscat de păpădie (Taraxcum offcinale Weber ex F.H. Wigg) 75 mg/cps, gelatină (învelișul capsulei), pulbere din rădăcină de urzică (Uritca dioica L.) 70 mg/cps, extract uscat din brusture (Articum lappa majus L.) 48 mg/cps, silice coloidal (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), beta caroten 3,6 mg/cps (150 mgc de retinol/cps, 15% VNR*), silice hidratată (agent antiaglomerant), gluconat de potasiu, Lactobacillus acidophilus 90 milioane de ufc/cps.

Mod de utilizare: luați 2 capsule pe zi, înainte de mese. Condiții de păstrare: a se păstra ferit de umiditate, căldură și lumina directă a soarelui.

Avertizare: Acest produs este un supliment alimentar. Urmați doza indicată în instrucțiunile de utilizare. Suplimentele alimentare nu trebuie considerate ca înlocuitori ai unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos. A nu le lăsa la îndemâna copiilor mici.

Numărul de înregistrare (Serviciul public federal, Belgia) PL 1548/22. Conținut net: 21,87 g (60 capsule). Producător: Dieteticos Inters SPANIA.

Informații despre tratament naturist pentru acnee. Alimentație recomandată.

Evită produsele lactate o perioadă de testare. Mai multe experimente clinice au demonstrat că există o legătură clară între consumul de produse lactate și acnee³. Unii oameni sunt, fără să știe, intoleranți sau alergici la lapte; dar laptele favorizează producerea unui hormon numit factor de creștere de tip insulinic 1 (IGF-1) la toți oamenii și, posibil, și a estrogenilor. Nivelul de IGF-1 atinge un maximum în adolescență, fiind duble față de normal dacă se consumă multe lactate, și poate fi un factor de producere a acneei dacă depășește anumite valori.
Dominanța estrogenului este de asemenea o cauză răspândită a acneei la femeile adulte. O dietă bogată în carne și lapte poate contribui la dominanța estrogenului atât la bărbați, cât și la femei. A fi supraponderal are același efect, deoarece celulele de grăsime, fie din carnea consumată, fie din surplusul de greutate, produc hormoni de tipul estrogenilor. Îți recomand o perioadă de testare în care să eviți produsele lactate timp de până la două săptămâni, reducând totodată și carnea în favoarea peștelui și a surselor vegetale de proteine, ca să poți vedea dacă laptele și carnea contribuie la această boală în cazul tău. Doar evitarea totală poate produce un rezultat dacă ești alergic.
O dietă bogată în grăsimi, mai ales dacă mănânci grăsimi deteriorate prin procesare industrială și prăjire, poate să contribuie și ea la acnee, deci reducerea consumului de carne și lactate tinde să scadă și cantitățile de grăsimi.
Mănâncă mai multe verdețuri și fasole boabe. Verdețurile, mai ales broccoli, conțin un compus numit indole-3-carbinol (l3C) și di-indolilmetan (DIM), care ajută ficatul să descompună estrogenii în exces aflați în circulație. Aceste l3C și DIM pot fi luate și ca suplimente, dacă schimbările alimentare nu dau rezultatele dorite. Acestea sunt mai relevante pentru femei decât pentru bărbați deoarece femeile au niveluri mai ridicate de estrogen. De asemenea, fasolea boabe și lintea conțin fitoestrogeni care se fixează pe receptorii hormonali de estrogen, dar nu trimit un semnal de „creștere“. În acest mod, ele scad povara de estrogeni, lucru care ar putea fi de folos dacă dominanța estrogenului contribuie la boala de piele. Estrogenul este contracarat de progesteron. Progesteronul este produs doar în timpul unui ciclu în care are loc ovulația (eliberarea unui ovul). Unele femei au cicluri anovulatorii, care duc la o dominanță relativă a estrogenului. Dacă starea pielii tale este mai proastă în anumite perioade ale lunii sau chiar câte o lună întreagă, aceasta ar putea fi cauza. Un terapeut nutriționist poate să-ți recomande un test hormonal salivar, pentru a vedea dacă hormonii îți sunt în echilibru și să te sfătuiască ce să faci dacă nu sunt.

Diminuează-ți cantitatea de zahăr pe care o consumi. Dietele bogate în glucide și cu indice glicemic ridicat (GL) sunt legate temeinic de starea rea a pielii. O cantitate prea mare de zahăr sau de glucide cu eliberare rapidă (pâinea, cerealele pentru micul dejun, orezul alb, produsele de patiserie, dulciurile și băuturile îndulcite cu zahăr), precum și prea mult suc de fructe creează creșteri bruște ale nivelului de zahăr din sânge (glicemia). La rândul său, aceasta cauzează eliberarea hormonului insulină, care favorizează producția de sebum. Nivelul ridicat de zahăr din sânge poate de asemenea să alimenteze infecțiile pielii. De aceea, diminuează cât mai mult zahărul și alege mereu alimente cu încărcătură glicemică scăzută, cum ar fi pastele din cereale integrale și orezul brun în locul celui alb. Aceasta, plus consumul de proteine cu carbohidrați sunt modalități imediate de scădere a indicelui glicemic al dietei. Pentru a-ți menține glicemia la nivel uniform, mănâncă pește cu orez brun sau un măr cu câteva migdale. Aceasta te ajută nu numai în privința bolii de piele pe termen scurt, ci și să-ți scazi greutatea, reducând celulele de grăsime care cresc cantitatea de estrogen.

Alimente contraindicate:
• Zahăr;
• Alimente rafinate „albe“;
• Alimente bogate în grăsimi, cum ar fi carnea și brânza, mai ales alimentele;
procesate sau prăjite;
• Lapte, brânză, smântână și alte produse lactate;
• Carne roșie.

Scrieti o recenzie

TRATAMENT Antiacnee ACNDEPUR cu brusture, urzică, vitamina A 60 cps

TRATAMENT Antiacnee ACNDEPUR cu brusture, urzică, vitamina A 60 cps