CURCUMA cu Vitamina C pt Articulatii (antiinflamator) 40cps Mareste

CURCUMA cu Vitamina C pt Articulatii (antiinflamator) 40cps

MC3351

Nou

Supliment alimentar curcum cu vitamina C. Capsulele de curcuma (turmeric) şi vitamina C ajută la protejarea şi menţinerea flexibilităţii articulaţiilor, fiind un puternic antiinflamator şi antioxidant.

Mai multe detalii

in stoc

24,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Supliment alimentar curcum cu vitamina C. Capsulele de curcuma (turmeric) şi vitamina C ajută la protejarea şi menţinerea flexibilităţii articulaţiilor, fiind un puternic antiinflamator şi antioxidant. Vitamina C este implicată în păstrarea sănătoasă a ficatului, contribuie la formarea colagenului, prin os şi cartilagiu pentru a menţine starea normală a acestuia.

Ingrediente: curcuma-pulbere, gelatină tare,vitamina C, excipienţi: amidon de porumb, agenţi de afânare: dioxid de siliciu şi săruri de magneziudin acizi graşi alimentari.
Recomandari de administrare:1 capsulă pe zi.

Ce este inflamația și cum ajută curcuma la combaterea inflamațiilor?

Inflamația este una dintre modalitățile prin care organismul se protejează împotriva rănilor. S-ar putea să fiți familiarizați cu inflamația acută, care apare atunci când suferiți o vătămare minoră, tăietură sau vânătăi. Inflamația acută este marcată de roșeață, durere și umflături la locul leziunii, deoarece corpul lucrează pentru a se repara și pentru a combate eventualele infecții.

Pe lângă inflamația acută, totuși, unele persoane suferă și de inflamație cronică, care persistă în organism în timp. Inflamația cronică poate fi uneori rezultatul unor boli sau factori de stil de viață, cum ar fi stresul, fumatul sau supraponderalitatea. Inflamația cronică este adesea responsabilă de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Inflamația poate contribui, de asemenea, la alte boli cronice, inclusiv artrita, psoriazisul, bolile inflamatorii intestinale și tulburările autoimune.
Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și rece, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Vitamina C contribuie la:
- funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul sau după exercițiu fizic intens ( 200 mg de vitamina C pe zi ) .
- formarea de colagen pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, pentru susținerea pielii, gingiilor și a dinților.
- normalizarea metabolismului energetic.
- funcționarea normală a sistemului nervos .
- o stare mentală normală.
- funcționarea normală a sistemului imunitar.
- protejarea celulelor de stresul oxidativ .
- reducere stării de somnolență și oboseală.
- regenerarea formei reduse a vitaminei E.
Vitamina C crește absorbția de fier în organism.

Medicura GermaniaFabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AG

www.medicura.de

Scrieti o recenzie

CURCUMA cu Vitamina C pt Articulatii (antiinflamator) 40cps

CURCUMA cu Vitamina C pt Articulatii (antiinflamator) 40cps