Pret redus! BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere, Tratament 8 zile Mareste

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere, Tratament 8 zile

MC603

Nou

Concentrat preparat la rece de Medicura Germania din muguri de brad, frunze de măslin și de merișor cu efect detoxifiant, protecție antioxidativă a vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației limfatice. Ingrediente: apă, distilat din alac 17% Vol., muguri de brad, frunze de măslin, frunze de merișor. 250ml.

Mai multe detalii

in stoc

56,30 lei

cu TVA

63,30 lei cu TVA

-7,00 lei

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Concentrat preparat la rece de Medicura Germania din muguri de brad, frunze de măslin și de merișor cu efect detoxifiant, protecție antioxidativă a vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației limfatice.

Sistemul limfatic reprezinta calea naturala de eliminare a toxinelor spre sistemul urinar, piele, sistemul digestiv si sistemul pulmonar. O buna functionare a sistemului limfatic este esentiala pentru detoxifierea naturala a organismului.

Mod de administrare: De 2-3 ori pe zi o lingură cu 200 ml apă, înainte de mesele principale.
O lingură are 10 ml. La recomandarea de 30 ml pe zi, tratamentul dvs va dura 8 zile. La recomandarea de 20 ml pe zi, tratamentul dvs va dura 12 zile.
Produs destinat adultilor (contine alcool, respectiv distilatul de alac).
A se păstra la rece, în loc întunecos. Contine alcool, respectiv distilatul de alac.
Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Mugurii de brad sunt un remediu natural deosebit de eficient pentru detoxifierea, imbunatatirea circulatiei limfatice, vase de sange sanatoase, pentru persoanele astenice sau în convalescență, în afecțiuni respiratorii, răceală, îmbunătățirea circulației sângelui, dureri de cap, ca antiinfecțios și antiinflamator în afecțiuni digestive, gastroenterite, stări de vomă, migrene.
Frunzele de măslin sunt eficiente în lupta cu bacteriile și virusurile, viroze, răceală, laringită, herpes, stomatită, afecțiuni ale pielii. Polifenolii conținuți în frunzele de măslin cu efectul puternic antioxidant, previn îmbătrânirea prematură a țesuturilor iar oleuropeina are efecte benefice în reglarea tensiunii arteriale.
Frunzele de merișor conțin uleiuri volatile, hidrochinonă, flavonoide, tanin, acid chinic, vaccinina, vitamina C, săruri de magneziu și acizi organici cu proprietăți antiinflamatoare, antiseptice și astringente. Frunzele de merișor și-au dovedit eficiența în tratarea infecțiilor urinare, cistitelor acute sau cronice, diareei și bolilor reumatismale.
Medicura GermaniaFabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AG
www.medicura.de

Scrieti o recenzie

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere, Tratament 8 zile

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere, Tratament 8 zile