COADA CALULUI extract Diuretic, Tratament Guta, Rinichi Mareste

COADA CALULUI extract Diuretic, Tratament Guta, Rinichi

PB10605

Nou

Extractul de coada calului are proprietăți remineralizante, diuretice, antiimflamatorii, antiseptice și antimicrobiene, scade aciditatea gastrică. Tinctura de coada calului este recomandată pentru sănătatea dinților, părului, tenului, oaselor, datorită conținutului natural de siliciu. Coada calului (extract obtinut din plante proaspete) este bogat în mod natural in silciu organic. Este de ajutor in tratamentul gastritei si al gutei

Mai multe detalii

in stoc

44,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Tinctura de coada calului ajută în tratamentul bolilor inflamatorii ale tractului urinar. Tunctura de coada calului ajută la creșterea rezistenței țesutului conjuctiv și în stări de convalescență, anemii, boli reumatice, după fracturi, degerături, tratarea eczemelor, acneei și neurodermitelor, a edemelor la nivelul membrelor inferioare, prevenirea calculozei renale (spală rinichii și căile urinare), edeme consecutive insuficienței cardiace, stimulează diureza, adjuvant în tratamentul gutei, ajută la dezinfectarea aparatului urinar, ajută în tuberculoza pulmonară (datorită silicaților), contribuie la întârzierea aterosclerozei, ajută la remineralizarea osoasă. Datorită conținutului bogat în siliciu are o acțiune benefică asupra pielii, părului, unghiilor și dinților, stimulează producerea de colagen, regenerează țesuturile distruse, ajută în osteoporoză, transpirația abundentă a mâinilor și picioarelor, favorizează detoxifierea.
Coada calului are un conținut ridicat de compuși de siliciu; de asemenea ea mai conține nicotină, gluteolină, palustrină și palustridină, fitosterină, beta-sitosterol, acid malic, acid oxalic, oxid salicic (5-7%), gliceride ale acizilor stearic, linoleic, linolic, oleic, ca și vitamina C și urme de ulei volatil și săruri de potasiu.
PHYTO BIOPOLE – EXTRACT BIO DE COADA CALULUI, 50 ML. Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional.
Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din planta proaspătă coada calului BIO  (Equisetum arvense L., 0,46% din totalul flavonoidelor exprimate în izoquercitroside), apă.
BIO = din culturi certificate ecologic
Mod de utilizare: 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi. Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.
Aport                                                                        15 picături                       45 picături
flavonoide exprimate în izoquercitroside            2,18 mg                       6,54 mg
PRODUS FITOTRADIȚIONAL. EXTRACTUL ESTE OBȚINUT PRIN MACERAREA DIRECTĂ A PLANTELOR PROASPETE CRESCUTE ORGANIC. ACEST PROCES PREVINE ALTERAREA MOLECULARĂ A INGREDIENTELOR ACTIVE ȘI GARANTEAZĂ EXTRACTE CU VALOARE SUPERIOARĂ FITOTERAPEUTICĂ.
Alc. 35% Vol. Macerat în bioethanol obținut din fermentare naturală. Fără alcool etilic. Bioetanolul este un lichid de origine biologica si agricola care se obtine in urma fermentarii unor plante precum sfecla, trestia de zahar, grau sau porumb.
Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină.
Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.
Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.
Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania. 

Scrieti o recenzie

COADA CALULUI extract Diuretic, Tratament Guta, Rinichi

COADA CALULUI extract Diuretic, Tratament Guta, Rinichi