Nou 19 plante tinctură pentru PROSTATA, 50 ML, PHYTO-BIOPÔLE Mareste

19 plante tinctură pentru PROSTATA, 50 ML, PHYTO-BIOPÔLE

PB20182

Nou

Tinctură pentru prostată tratament și prevenție cu 19 plante. Supliment alimentar, produs fito-tradițional, vegan, amestec din plante proaspete și uleiuri esențiale din plante.

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

49,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

MIX 19 DIN PLANTE, PROSTATA, 50 ML PHYTO-BIOPÔLE 

Prostată tratament cu plante medicinale tinctură.

Ingrediente: tinctură de: fruct de palmier pitic*[Sabal serrulata (Michx.) Shult.f.], scoarță de Pygeum*(Pygeum africanum Hook.f.), ramuri și conuri de chiparos*(Cupressus sempervirens L.), flori de splinuță*(Solidago virgaurea L.), propolis*, macerat glicerinic din muguri de coacăze negre*(Ribes nigrum L.), lăstari tineri de sequoia*[Sequoiadendron giganteum (Lindl.)], lăstari tineri de ienupăr*(Juniperus communis L.); **EOBBD - uleiuri esențiale din: ramuri de chiparos(Cupressus sempervirens L.), frunze de mastic(Pistacia lentiscus L.).

*din culturi certificate ecologic
**EOBBD:Essential Oils Botanically and Biochemically Defined (Uleiuri esențiale definite botanic și biochimic).

Alc. 67% Vol. Se folosește alcoolul pentru macerare și extragerea substanțelor esențiale din plantele medicinale.

Mod de utilizare: Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi. 1 ml echivalează cu 30 de picături.

Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Certificat de notificare: Seria AB Nr: 2097. Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania.

Informații generale. Cancerul de prostată poate varia de la o afecțiune relativ inofensivă la o boală potențial fatală și frecvența ei crește cu vârsta. Și incidența acestei afecțiuni crește cu o rată alarmantă. Organizația World Cancer Research Fund estimează că până în 2018 un bărbat din patru va fi diagnosticat cu cancer de prostată în timpul vieții. Forme reduse de cancer de prostată se găsesc frecvent la bărbații vârstnici care au murit din alte cauze. De exemplu, este prezent în proporție de până la 80% la cei de peste 80 de ani. Potrivit profesorului Jonathan Waxman de la Colegiul Imperial din Londra, mici puncte canceroase apar la 70% dintre cei de 70 de ani, 60% la cei de 60 de ani și 50% la cei de 50 de ani, dar legătura dintre aceste puncte și dezvoltarea unui cancer agresiv este necunoscută. Un tip non-agresiv de cancer de prostată este cunoscut sub numele de neoplazie intra-epitelială prostatică sau NIP. Unii doctori privesc NIP ca pe un precursor al cancerului, dar nu toți au căzut de acord asupra acestui aspect.
Principalul test de screening implică măsurarea antigenului specific de prostată (PSA) și o examinare digitală rectală. 
Țesutul prostatei, ca și țesutul sânilor, este sensibil hormonal și cauzele, și abordările nutriționale pentru cele două afecțiuni sunt foarte similare.

Controlați factorii care îi stimulează dezvoltarea. Dezvoltarea celulelor canceroase este influențată de hormoni și de factorii de creștere. Consumul excesiv de zahăr și de carbohidrați rafinați favorizează nivelurile ridicate de insulină, care stimulează creșterea celulelor din prostată. Dietele bogate în zahăr duc de asemenea la creșterea greutății, alt factor de risc pentru cancerul de prostată. Celulele de prostată, atât cele sănătoase, cât și cele canceroase, au receptori pentru insulină. După ce s-a atașat de receptor, insulina încurajează celula să se dividă și să se multiplice, ceea ce face tumoarea să crească.
Scăderea greutății și reducerea consumului de zahăr pot fi foarte importante pentru supraviețuire în cazurile de cancer la prostată. Cea mai bună cale de a slăbi este să urmezi o dietă cu încărcătură glicemică scăzută. În esență, asta înseamnă: (a) să mănânci din belșug carbohidrați complecși, nerafinați, cum ar fi cerealele integrale (ovăz, orez brun, orz, pâine și paste din făină integrală, mei), leguminoase (linte, soia, fasole etc.) și multe legume; (b) carbohidrații se combină întotdeauna cu proteinele, de exemplu, pește cu orez brun sau măr cu migdale; (c) se elimină toți carbohidrații rafinați, ca pâinea albă, pastele și orezul albe, prăjiturile, biscuiții, dulciurile și orice alimente care conțin zahăr adăugat.
Un alt promotor al insulinei, care este strâns legat de cancerul de prostată, este laptele. Alți promotori ai creșterii pot veni din excesul de disruptori hormonali, și anume elementele carcinogene din unele pesticide, cosmetice și produse de curățenie. 
Creșteți aportul de fitoestrogeni. Fitoestrogenii din leguminoase, mai ales din boabele de soia, dar și din năut, linte, alune, semințe și secară, ajută la blocarea receptorilor de estrogen în fața puternicelor substanțe chimice disruptoare de hormoni care imită estrogenul, cum ar fi PCB-urile, dioxinele și unele pesticide. O mare atenție s-a concentrat pe soia datorită nivelurilor sale ridicate de fitoestrogeni; totuși, și alte leguminoase (de exemplu, năutul) au niveluri ridicate. Mâncați fasole, linte, secară, lucernă, alune crude sau semințe în fiecare zi. Când mănânci soia, încearcă produsele din soia fermentată, cum ar fi miso, natto sau tempeh. Fermentația descompune inhibitorii digestiei, făcând mai ușor disponibile componentele protectoare. Dintre semințe, cele de in și de dovleac sunt cele mai bune contra cancerului.
Suplimentele de izoflavone obținute din soia fermentată sunt o altă opțiune. Ficatul este principalul organ responsabil de eliminarea din organism a excesului de hormoni. Pentru a ajuta ficatul să facă acest lucru, este bine să mâncați legume crucifere (printre care se numără broccoli, kale, varză, conopidă și varză de Bruxelles), care sunt bogate în diindolilmetan (DIM).
Creșteți aportul de vitamina D. Numeroase studii arată o asociere între nivelurile ridicate de vitamina D și un risc scăzut de îmbolnăvire de cancer. În mod interesant, o dietă bogată în proteine animale și în calciu, adică ceea ce obții de la produsele lactate, blochează capacitatea corpului de a crea vitamina D activă. Testarea nivelurilor de vitamina D este singura modalitate prin care putem ști cu adevărat câtă vitamină D avem în organism. Medicii de familie fac destul de des un astfel de test și există și truse de analiză,
după cum poți vizita și un terapeut nutriționist care îți poate face această analiză. Există trei moduri în care poți crește nivelul vitaminei D din sânge: din alimentație, din suplimente sau prin expunerea la soare. Cele mai bune surse alimentare sunt uleiul de pește și ouăle, dar, ca să ajungi la nivelul optim, trebuie să iei un supliment, mai ales dacă nu ai parte de suficientă expunere la lumina soarelui.
Multivitaminele de bună calitate și de concentrații ridicate ar trebui să-ți ofere 600 UI (15 mcg). În lunile de iarnă, acest lucru nu este deloc suficient, așa încât merită să suplimentezi cu cel puțin 1 000 UI (25 mcg) sau chiar mai mult.
Creșteți antioxidanții-cheie, inclusiv zincul. Antioxidanții sunt substanțe care elimină sau dezarmează agenții oxidanți potențial dăunători din organism, care sunt creați precum gazele de eșapament când celulele organismului transformă hrana în energie. Pe lângă aplicarea recomandărilor pentru ameliorarea statutului antioxidanților, anumite
nutrimente sunt vitale pentru o prostată sănătoasă. Zincul este găsit de multe ori în cantități reduse la bolnavii de cancer, iar nivelurile scăzute sunt un bun element predictiv pentru riscul de cancer. Zincul protejează împotriva oxidanților dăunători creați în tot ceea ce se arde, inclusiv în țigări și carnea prăjită. De asemenea, organismul generează oxidanți din „arderea“ zahărului pentru energie. Zincul este și antiinflamator și ajută la repararea ADN-ului deteriorat. Cei mai mulți dintre noi nu obțin suficient zinc din alimentație. Seleniul. Nivelul scăzut de seleniu este și el un bun element predictiv al cancerului de prostată. Printre alimentele bogate în seleniu se numără usturoiul și ceapa, semințele de floarea-soarelui, ciupercile, cerealele integrale (orez brun, ovăz, germeni de grâu), nucile de Brazilia și peștele (ton, cambulă, sardele, somon); totuși, acest mineral este adesea deficitar în solurile în care cresc plantele din zilele noastre, așa încât se recomandă suplimentarea zilnică.
Cantitățile recomandate de zinc și seleniu pot fi găsite în multivitaminele de bună calitate. Licopenul din tomate, quercetina din ceapa roșie și vitaminele C și E sunt antioxidanți importanți, existând numeroase dovezi care sugerează că au efecte contra cancerului de prostată atât luate din alimente, cât și ca nutrimente separate.
Condimentele sunt antioxidanți excepționali, mai ales curcuma, scorțișoara, chili și ghimbirul. 
Evitați produsele lactate și limitați carnea. Alimentele cele mai strâns legate de un risc crescut de cancer de prostată sunt produsele lactate și, într-o măsură mai mică, carnea roșie, mai ales cea procesată, și alcoolul. Conform National Cancer Institute, 19 studii din 23 au arătat o asociere pozitivă între aportul de lactate și cancerul de prostată: „Este vorba de unul dintre cei mai constanți factori alimentari de predicție pentru cancerul de prostată din literatura de specialitate… În aceste studii, bărbații cu cele mai mari aporturi de lactate au un risc aproape dublu de cancer total de prostată și un risc aproape cvadruplu de cancer metastatic sau letal față de cei care consumă mai puține lactate“. Vegetarienii au un risc mai scăzut de cancer de prostată, iar țările în care se înregistrează un consum mai redus de lactate au cea mai scăzută rată a mortalității provocate de cancerul de prostată. Produsele lactate favorizează niveluri ridicate ale factorilor de creștere de tip insulinic (IGF-1), despre care s-a descoperit că stimulează direct dezvoltarea celulelor canceroase. Atât nivelurile ridicate de IGF-1, cât și nivelurile crescute de insulină sunt elemente predictive ale riscului de cancer de prostată. Poți să-ți menții insulina la nivel scăzut dacă urmezi o dietă cu încărcătura glicemică scăzută. 
Alegeți plantele folositoare. Cele mai utile plante pentru cancerul de prostată sunt palmierul pitic și pygeum. S-a demostrat că palmierul pitic ajută la inhibarea dezvoltării cancerului și la reducerea inflamației. De asemenea, inhibă o enzimă numită 5-alfa reductază, care transformă testosteronul în dihidrotestosteron (DHT), forma testosteronului care favorizează cancerul de prostată. S-a mai demonstrat că inhibă efectele de favorizare a creșterii celulelor canceroase ale IGF din lapte. Acizii grași din palmierul pitic par să fie cei mai activi biologic, așa încât alege un supliment care să fie standardizat la 45% acizi grași. Cealaltă plantă prietenoasă cu prostata care prezintă multe proprietăți benefice similare este scoarța arborelui african pygeum. Și aceasta scade efectele dăunătoare ale excesului de IGF și, în studiile pe animale, are efecte anticancerigene profunde. 

Scrieti o recenzie

19 plante tinctură pentru PROSTATA, 50 ML, PHYTO-BIOPÔLE

19 plante tinctură pentru PROSTATA, 50 ML, PHYTO-BIOPÔLE